Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΘΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΦΙΛΝΤ





Οι παίκτες της Ατλέτικο έπαιξαν σαν να ήταν η τελευταία μέρα της ζωής τους...ενώ αυτοί της Μπαρτσελόνα σαν έπαιζαν φιλικό. Αυτό έκανε την διαφορά, αφού η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως είναι καλύτερη ομάδα...όμως αυτό είναι και το κατόρθωμα του Σιμέονε η Ατλέτικο είναι φτιαγμένη για την υπέρβαση, θα παίξει στο 150% για να νικήσει τον αντίπαλο. Ο Λούις Ενρίκε επιβεβαίωσε πως υπάρχει απλά για να λέμε πως η Μπαρτσελόνα έχει προπονητή...ανύπαρκτος, καμία κίνηση, καμία έμπνευση, απλά περιμένουμε από τους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες. Το πέναλτι είναι πεντακάθαρο και κακώς δεν δόθηκε αφού έτσι πως ήταν η Μπαρτσελόνα δεν θα άντεχε στην παράταση...έτσι απέκτησαν άλλοθι. Λίγο νωρίτερα ο Ινιέστα βέβαια δεν πήρε την πιο πεντακάθαρη κόκκινη που έγινε ποτέ, ενώ ο Νεϊμάρ για κλωτσιά εκτός φάσης πήρε μόνο κίτρινη...όπως και ο Σουάρες στο πρώτο ματς. Δεν γίνεται να έχει παράπονα η Μπαρτσελόνα από την διαιτησία, απλά δεν γίνεται...το δήλωσαν άλλωστε και όλοι οι πρωταγωνιστές της. Αρχιδάτη πρόκριση της Ατλέτικο που ήταν ανώτερη συνολικά στα δύο ματς. Στο άλλο ματς η Μπάγερν πάλι προβλημάτισε, αλλά φυσικά προκρίθηκε... Τέλος η Γουέστ Χαμ κατάφερε να χάσει από το πτώμα της Γιουνάιτεντ...δεν έχω εικόνα όποτε ας μην σχολιάσω. Europa League σήμερα και περιμένουμε σκορ και θέαμα όπως και στα πρώτα ματς.





ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ Χ: Εξαιρετικά στάθηκε η Λίβερπουλ στο πρώτο ματς, εγκλώβισε την Ντόρτμουντ και δεν την άφησε να κάνει το γνωστό γρήγορο γεμάτο ρυθμό παιχνίδι της. Το τελικό 1-1 αφήνει την πρόκριση ανοιχτή, με τους δύο προπονητές να κάνουν εκτεταμένο rotation στα ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν για να έχουν φρέσκια την ομάδα τους στο σημερινό. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί και πάλι με το τελικό 1-1 και την παράταση να είναι ένα σενάριο που έχει μεγάλη βάση.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΟVER: H Σαχτάρ ήταν ανώτερη στο πρώτο ματς και με το 2-1 πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Η Μπράγκα είναι αναγκασμένη να παίξει ανοιχτά στην Ουκρανία και η Σαχτάρ που αρέσκεται στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων με τους γρήγορους Λατινοαμερικάνους στην επίθεση θα βρει κενούς χώρους. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER: Χωρίς να είναι ανώτερη η Σεβίλλη έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Χώρα των Βάσκων αφού εκμεταλλεύτηκε αρχικά το λάθος της άμυνας για να ισοφαρίσει και το ρίσκο του Βαλβέρδε στα τελευταία λεπτά για να πετύχει το δεύτερο γκολ. Είναι δεδομένο πως η Μπιλμπάο θα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό και δεν θα παρατήσει την υπόθεση πρόκριση. Για να τα καταφέρει θέλει τουλάχιστον δύο γκολ που σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρει. με την Σεβίλλη όμως να μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα. Το οver κρατάμε και εδώ.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ G/G: H Σπαρτά στο πρώτο ματς παρότι δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δείχνοντας για ακόμη μια φορά την αποτελεσματικότητα της. Η ομάδα του Σκάνζι έχει βρει δίχτυα και στα 15 που έδωσε φέτος στην Ευρώπη. Το 2-1 δίνει στους Τσέχους ελπίδες πρόκρισης και θα της κυνηγήσουν, όμως αμυντικά δεν έχουν σταθερότητα και η Βιγιαρέαλ δύσκολα θα μείνει άσφαιρη. Το γκολ- γκολ θα είναι η επιλογή μας.

Moνό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Χ  3,60

Ακριβές Σκορ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΤΟΡΤΝΤΜΟΥΝΤ  1-1  6,50

Τριάδα
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΟVER  1,85
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  ΟVER  1,70
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  G/G  1,85

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου