Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ ΚΑΙ Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ



Μπορεί τα πράγματα στην Μαδρίτη να κύλησαν όπως τα περιμέναμε...όμως στο Μάντσεστερ η προσέγγιση μας ήταν λάθος και είδαμε ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις...κάτι που δεν περιμέναμε. Η Παρί πλήρωσε τις απουσίες στο κέντρο, αφού ο Ματουϊντί είναι ο πιο κομβικός της παίκτης. Σήμερα η Μπάγερν δεν περιμένουμε να δυσκολευτεί ενώ στην Μαδρίτη περιμένουμε πραγματική μάχη...και σε αυτόν τον τομέα η Ατλέτικο είναι κορυφαία. Εκτός από το φανταχτερό Champions League έχουμε και κύπελλο Αγγλίας όπου θα ποντάρουμε στην Γουέστ Χαμ,





ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ ημίχρονο: Η Μπαρτσελόνα έχει μείνει από δυνάμεις και καθαρό μυαλό. Αν δεν έπαιρνε το απαραίτητο σπρώξιμο...στο πρώτο ματς δύσκολα θα γύριζε το ματς.Τώρα με το 2-1 έχει προβάδισμα πρόκρισης όμως είναι δεδομένο πως οι Πολεμιστές του Σιμεόνε θα πεθάνουν στο χορτάρι του Βιθέντε Καλντερόν για την ανατροπή. Στην δύναμη και την επαφή θα προσπαθήσει να πάει το ματς ο Αργεντίνος...το δήλωσε άλλωστε. Δεν περιμένω φουλ επίθεση από τους γηπεδούχους, θα κατεβούν συντηρητικά στην αρχή προσπαθώντας να κρατήσουν την Μπάρτσα μακριά από την εστία του Όμπλακ και να ρισκάρουν περισσότερο στο δεύτερο. Οπότε θα κρατήσουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα θα ποντάρουμε και στην πρόκριση των Ροχιμπλάνκος έχουν τον τρόπο να οδηγήσουν την Μπάρτσα εκεί που θέλουν, αν το κάνουν θα το κάνουν με 1-0 και γκολ με ασυνήθιστο σκόρερ τον Γκοντίν λέω εγώ σε στημένη φάση.

H προετοιμασία των μαχητών...


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2: Μπορεί η Μπάγερν να μην βρίσκεται στα πάνω της και να κερδίζει οριακά δεν παύει να είναι όμως ανώτερη ομάδα από την Μπενφίκα, έστω και οι Αετοί βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Το 1-0 του πρώτου ματς είναι σκορ που μπορεί να δώσει στους Βαυαρούς ασφάλεια και ηρεμία στο παιχνίδι τους. Μπορεί στο πρώτο ματς να μην φόρτσαραν και να μην φάνηκαν οι αδυναμίες στην άμυνα της Μπενφίκα αυτό δύσκολα θα συμβεί και σήμερα με δεδομένο πως θα χρειαστεί να παίξει και με ρίσκο για να ανατρέψει την κατάσταση. Περιμένουμε εύκολο βράδυ για την Μπάγερν με το διπλό στο 1,66 να έχει τον πρώτο λόγο ενώ σε συνδυασμό με το οver πιάνουμε το 2,60.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1: Μπορεί η Γουέστ Χαμ να μην βρίσκεται στην καλύτερη τη κατάσταση μέσα στην σεζόν όμως απέναντι στην Άρσεναλ έδειξε απίστευτη θέληση και σημάδια μεγάλης ομάδας. Γενικά φέτος κόντρα στους μεγάλους...δεν χάνει (μία ήττα από την Τότεναμ). Το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος και θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση από το πρώτο ματς όταν είχε ισοφαριστεί στα τελευταία λεπτά. Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τι να γράψει κανείς...τέτοια τραγική χρονιά που διανύει, ενώ ο Φαν Χάαλ μοιάζει να τρολάρει τους πάντες βάζοντας αλλαγή στο ματς με την Τότεναμ στο ημίχρονο τον Άσλεί Γιάνγκ ως σέντερ φορ...Ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα η Γουέστ Χαμ και στο 2,70 ποντάρουμε στον άσο ακόμα και αν παίξει ο Ρούνεϊ.

Δυάδα
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2&ΟVER  2,60
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ   2,20

Μονό αποδεκτό
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ  4,33

Ακριβές Σκορ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1-0  9,50

Αnytime Scorer
ΓΚΟΝΤΙΝ(ΑΤΛΕΤΙΚΟ)  7,50

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  1  2,65

* H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου