Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ...ΓΑΤΑΚΙΑ Η ΡΕΑΛ


Τα ψέματα τέλειωσαν και σήμερα κρίνονται τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League. Άκρως συναρπαστικά ματς περιμένουμε σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη και η πρόκριση κρέμεται από μία κλωστή.



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ -ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΡΕΑΛ: Στο πρώτο ματς η Ρεάλ δεν ταξίδεψε καν στην Γερμανία με αποτέλεσμα να χάσει με 2-0 και να κινδυνέψει με ακόμα πιο βαριά ήττα. Οι Μαδριλένοι πλέον ελπίζουν ακόμα για τον τίτλο με τις γκέλες της Μπαρτσελόνα και η ψυχολογία έχει αλλάξει. Ο Ζιντάν στο πρώτο ματς ηττήθηκε κατακράτος στην μάχη των πάγκων από τον Χένινγκ. Το Μπερναμπέου είναι....διαφορετική ιστορία και τα δεδομένα εκεί αλλάζουν για τους Μερένγκες. Η Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας έχει φέτος μεγάλο κόμπλεξ αφού έχει μόλις 2 νίκες στην Βundesliga σε 14 ματς. Θα είναι κατηφορικό το γήπεδο για τους Γερμανούς που δεν έχουν την εμπειρία και την φανέλα να σταθούν όρθιοι σε ένα τέτοιο ματς. Θα ρισκάρουμε προβλέποντας πως και να δεχτεί γκολ η Ρεάλ θα πετύχει τα τέσσερα που χρειάζεται για την πρόκριση.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER 3,5: Ρεσιτάλ λαθών από τις δύο άμυνες είδαμε στο πρώτο ματς στο Παρίσι σε ένα χορταστικό ματς με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις. Δεν περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό και στο σημερινό αφού οι δύο τους έχουν απίθανη ποιότητα από την μέση και μπροστά αλλά και κενά στην άμυνα. Ο Μπλαν δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Ντάβιντ Λούις και στον Ματουϊντί ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι Βεράτι και Παστόρε. Σχεδόν κανένας από την βασική ενδεκάδα δεν έπαιξε στο ματς με την Γκινγκάμπ .Στην Σίτι ο Κομπανί και ο Φερνάντο θα λείψουν επιστρέφει όμως ο Τουρέ. Yπάρχει αμφιβολία αν θα παίξει ο Οταμέντι...αν ο δεν τα καταφέρει θα έχουμε κεντρικό δίδυμο στην άμυνα Ντεμικέλις-Μανγκαλά... τραγέλαφος πραγματικός. Ματσάρα περιμένουνε πάλι με την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες και γιατί όχι στην παράταση. Πρώτη επιλογή τα πολλά γκολ.

Δυάδα
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΡΕΑΛ  1,85
MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  ΟVER  3,5  2,50

Μονά και δυάδα
ΡΕΑΛ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ   4-1   13,00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ  2-2   11,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου