Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...


Τα πειράματα με τις περίεργες χώρες της Αφρικής τις δύο προηγούμενες μέρες δεν είχαν επιτυχία κάτι φυσιολογικό...ίσως δεν έπρεπε να ασχοληθούμε και να απολαύσουμε λίγες μέρες ηρεμίας. Σήμερα το πρόγραμμα είναι καλό και μας βγάζει επιλογές.




ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ Χ2: Όταν ποντάραμε στην νίκη της εθνικής μας την Πέμπτη κόντρα στο Μαυροβούνιο το κάναμε για το δίδυμο της άμυνας Παπασταθόπουλος-Μανωλάς. Οι δυο τους όπως και οι Σάμαρης, Μήτρογλου, Πέτσος δεν θα παίξουν σήμερα. Ο Σκίμπε δήλωσε πως θα έχει και πάλι τριάδα στην άμυνα...δηλαδή οι Σιόβας, Μόρας και Τζαβέλας θα παίξουν εκεί με τους Τοροσίδη, Χολέμπας στα άκρα. Δεν μου μοιάζει και τόσο λειτουργικό το σχήμα, ενώ και μεσοεπιθετικά ο Γερμανός μας προετοίμασε για πολλές αλλαγές. Η Ισλανδία μπορεί να μην έχει μεγάλη ποιότητα όμως είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο με καλούς εργάτες και εξαιρετικό κλίμα μετά την ιστορική πρόκριση στα τελικά του Εuro. Το Χ2 έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από το 1,90 που το βρίσκουμε και θα το ποντάρουμε. Το κείμενο είχε γραφτεί Δευτέρα μεσημέρι...πλέον το Χ2 είναι στο 1,60 και ίσως πλέον είναι καλύτερο το διπλό στο 3,25.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ G/G: Απέδρασε η Κολομβία από την Βολιβία με γκολ στο 92' αφού νωρίτερα είχε πληγωθεί από τα αμυντικά λάθη χάνοντας το προβάδισμα δύο γκολ που είχε πάρει στο ημίχρονο. Μόνο κόντρα στο Περού δεν δέχτηκε γκολ μέχρι τώρα και ο Ισημερινός που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα προκριματικά και στην κορυφή έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ και στα πέντε ματς. Oι Καφετέρος θέλουν την νίκη και θα ψάξουν το γκολ και λογικά θα το βρουν με την ποιότητα που έχουν επιθετικά, δύσκολα όμως θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους...

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΧΙΛΗ ΟVER: Μετά και την εντός έδρας ήττα από την Αργεντινή τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τους Χιλιανούς και η νίκη κόντρα στην ουραγό και μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μέχρι τώρα Βενεζουέλα είναι απαραίτητη. 13 γκολ σε 5 ματς έχουν δεχτεί οι γηπεδούχοι και η Χιλή θα παίξει φουλ επίθεση, έχει τύχες το οver στο 2,15.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 1: Οι Ιταλοί συνήθως στα φιλικά κάνουν αγγαρεία...και ο Κόντε πιθανόν να κάνει πολλές δοκιμές. Τα Πάντσερ μετά την ντροπιαστική ήττα από την Αγγλία θα παίξουν με εγωισμό και σίγουρα μπορούν να φτάσουν στην νίκη.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ G/G: Η Ουρουγουάη έδειξε τα δόντια της στο 2-2 μέσα στην Βραζιλία με το δίδυμο Σουάρες να σμίγει μετά την τιμωρία του πρώτου και να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Στην άμυνα βέβαια με τις απουσίες των Γκοντίν, Χιμένες υπάρχει κενό και το Περού που είναι μια μέτρια ομάδα αλλά με παίκτες με εμπειρία και ποιότητα μπροστά (Πιζάρο, Γκερέρο, Φαρφάν) μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ.


ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2: Η Βραζιλία δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της και δεν κέρδισε την Ουρουγουάη εντός έδρας παρότι προηγήθηκε με 2-0. Πλέον βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με την σημερινή της αντίπαλο, έχοντας 2 νίκες σε πέντε και αυτές εντός έδρας με τους αδύναμους Περού και Βενεζουέλα. Στην Σελεσάο ψάχνουν μια "καλή'' νίκη και το σημερινό ματς προσφέρεται αφού η Παραγουάη δεν είναι ομάδα φόβητρο. Οι Βραζιλιάνοι ψάχνουν και εκδίκηση για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.


TOΓΚΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ ΟVER: Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή και με την Λιβερία να παίζει με το αδύναμο Τζιμπουτί οι δύο τους είναι αναγκασμένες να παίξουν για την νίκη για να μην χάσουν επαφή. Στους γηπεδούχους θα παίξει και ο Αντεμπαγιόρ στο 2,70 η τιμή του Over.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ-ΜΑΡΟΚΟ ΟVER: Το Μαρόκο κέρδισε το Πράσινο Ακρωτήριο το Σάββατο και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρώτη θέση. Πλέον οι γηπεδούχοι του Γκάρι Ροντρίγκες του ΠΑΟΚ σήμερα ψάχνουν απαραίτητα μόνο την νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν. Το οver θα κρατήσουμε και εδώ.

Μονό αποδεκτό
ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2  3,25

Τριάδα
ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ  Χ2  1,61
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  G/G  1,95
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ  1  1,85

Τριάδα
BENEZOYEΛΑ-ΧΙΛΗ  ΟVER  2,00
OYΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ G/G  2,00
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2  2,15

Δυάδα
ΤΟΓΚΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ ΟVER  2,70
ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ-ΜΑΡΟΚΟ ΟVER  2,70

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου