Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ EUROPA Η ΣΕΒΙΛΛΗ


Τα έχουμε πει πολλές φορές...στο στοίχημα θες και τύχη. Είχαμε μπόλικη χτες για να βγάλουμε το οver στην Αγία Πετρούπολη ώστε να μπουν οι βάσεις για το ταμείο με το οver στο Λονδίνο που ήρθε πολύ πιο εύκολα. Δικαιοσύνη είχαμε στο Στάμφορντ Μπριτζ καθώς η Παρί ήταν ανώτερη και στα δύο παιχνίδια με την Τσέλσι να πιστοποιεί για ακόμη μια φορά πως διανύει χρονιά μετριότητας...και σε αυτό δεν φταίει σίγουρα μόνο ο Μουρίνιο. Στο άλλο ζευγάρι θεωρώ πως η Ζενίτ αδίκησε την προσπάθεια της και ήταν λίγο πιο προσεκτική θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση. Τις στοίχισε πολύ πως δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό και έμεινε από δυνάμεις στο τέλος και τα τρία γκολ που δέχτηκε από την Μπενφίκα μπήκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο των δύο αγώνων. Εuropa League σήμερα με ζευγάρια με μεγάλο ενδιαφέρον.



Δύο σερί τίτλους έχει η Σεβίλλη

BAΣΙΛΕΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2: Φαβορί για την πρόκριση η Σεβίλλη και νομίζω δίκαια. Η κάτοχος του θεσμού για δύο σερί χρόνια θέλει και φέτος την διάκριση, διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ και μπορεί να κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης από σήμερα. Η φετινή Βασιλεία δεν έχει την κλάση των προηγούμενων χρόνων διαθέτει περισσότερο ρολίστες και ο μοναδικός παίκτης που θα μπορούσε να θεωρηθεί top class είναι ο επιθετικός Εμπολό που είναι τιμωρημένος. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι χρήσιμοι Ντελγκάδο και Μπγιάρναρσον. Οι Ελβετοί έχουν στο κέντρο άμυνας τον 39χρόνο Σάμουελ... Κονιοπλιάνκα, Βιτόλο, Γιορέντε ή Γκαμεϊρό αν είναι σε καλή μέρα μπορούν να κάνουν πάρτι. Μοναδικό ντεζαβαντάζ η κακή εικόνα της Σεβίλλης στα εκτός έδρας όμως στο 2,20 αξίζει πονταρίσματος το διπλό. Oι Σεβιγιάννοι έχουν διδακτορικό στο Europa League...

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ G/G: Βρίσκονται σε καλή κατάσταση διεκδικούν το πρωτάθλημα στα εγχώρια και οι αποδόσεις είναι ξεκάθαρο πως αδικούν την Τότεναμ, αυτό το 6,00 στο διπλό είναι εντυπωσιακό... Αν δούμε ενδεκάδες και ο Ποκετίνο δεν κάνει γερό rotation αξίζει πονταρίσματος. Από εκεί και πέρα το γκολ-γκολ είναι μια εύκολη και αξιοπρεπέστατη επιλογή στο 1,80, έχουν την ποιότητα να πετύχουν από ένα γκολ.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΟVER: Η Σαχτάρ παρότι αποδυναμώθηκε τον Ιανουάριο πήρε την πρόκριση με το εντυπωσιακό 3-0 στην έδρα της Σάλκε. Ο Λουτσέσκου μπορεί να έχει λίγες επιλογές πλέον έχει όμως μεγάλη ποιότητα ακόμα στην ενδεκάδα. Πρόβλημα στα αμυντικά χαφ αφού οι βασικοί Φρεντ και Στεπανένκο είναι εκτός με τους Κοβαλένκο και Μάλισεφ να παίζουν εκεί αλλά να είναι περισσότερο επιθετικογενείς παίκτες. Η Άντερλεχτ παρά την προβληματική της εικόνα προκρίθηκε με μπόλικη δόση τύχης από τον Ολυμπιακό, με την ίδια εικόνα θα περάσει δύσκολο βράδυ στην Ουκρανία όμως επειδή επιθετικά έχει δύο-τρεις καλές μονάδες μπορεί να βρει χώρους και να πετύχει ένα γκολ κόντρα στην γυμνή μεσοαμυντικά Σαχτάρ. Το οver θα κυνηγήσουμε με σκορ 3-0 ή 3-1.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2-3 ΓΚΟΛ: Αμφίρροπο ζευγάρι με την Βιγιαρεάλ όμως να είναι πιο σταθερή ομάδα, παίζοντας μεστό ποδόσφαιρο χωρίς πολλά ρίσκα από την αρχή της σεζόν βρίσκεται άνετα στην 4η θέση της Primera. Από την άλλη η Λεβερκούζεν είναι τρελοκομείο και ικανή για όλα... Για παράδειγμα το Σάββατο βρέθηκε να χάνει με 3-0 από την Άουγκσμπουργκ και στο τέλος πήρε βαθμό ισοφαρίζοντας σε 3-3. Οι γηπεδούχοι θα δώσουν τον ρυθμό και δύσκολα θα δούμε ένα ματς με τρελό ρυθμό αλλά μοιάζει δύσκολο σε ματς της Λεβερκούζεν να μην δούμε τουλάχιστον 2 γκολ...Τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1: Όχι και τόσο τιμητικό για τις δύο ομάδες να κοντράρονται στην φάση των 16 του Europa League. H Λίβερπουλ πάντως είναι πιο συνηθισμένη στον θεσμό αφού έχει πάρει μέρος πολλές φορές τα τελευταία χρόνια...σε αντίθεση με την Γιουνάιτεντ που ζει μια καινούρια εμπειρία. Ο Κλοπ σε τέτοια ματς έχει τον τρόπο να παίρνει το 100% από τους παίκτες του και θα δώσουμε προβάδισμα στους reds που την δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση και δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες που έχει η Γιουνάιτεντ. Δύο νίκες έχει ο Φαν Χάαλ φέτος κόντρα στην Λίβερπουλ...στην κατάσταση που βρίσκεται είναι υπερβολικό να τις κάνει τρεις και σήμερα δεν έχει Ρούνεϊ να τον ξελασπώσει. Η τριάδα Κουτίνιο, Φιρμίνιο και Στάριτζ μπορεί να κάνει την διαφορά για τους γηπεδούχους.

Δυάδα
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ  G/G  1,80
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ   2   2,20

Τριάδα
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  2-3  ΓΚΟΛ  1,95
ΣΑΧΤΑΡ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ  ΟVER  1,95
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  1  2,10

Σύστημα 3-4 Αnytime Scorer
ΣΟΛΔΑΔΟ(ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ)  2,75
ΦΙΡΜΙΝΙΟ(ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)  3,60
ΚΕΪΝ(ΤΟΤΕΝΑΜ)  3,25
ΒΙΤΟΛΟ(ΣΕΒΙΛΛΗ)  4,00


ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 26,00. ΠΛΕΟ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ 15,00.

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

3 σχόλια: