Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ



Το χτεσινό ματς στο Μπερναμπέου ήταν καρμπόν με το πρώτο στο Ολίμπικο για την Ρόμα. Στάθηκε εξαιρετικά, το πάλεψε, δημιούργησε πολλές φάσεις όμως στην τελική προσπάθεια ήταν απελπιστικά άστοχη και έτσι γνώρισε δεύτερη ήττα με το ίδιο σκορ. Μακριά από ότι περιμέναμε η εικόνα και στα δύο ματς πήγαμε έναν άνετο κουβά. Πολλά γκολ βλέπουμε και σήμερα με την πρόκριση να είναι κάτι παραπάνω από ανοιχτή και στα δύο ζευγάρια.




TΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER: Σπουδαίο ματς στο Λονδίνο με το 2-1 του πρώτου ματς να δίνει προβάδισμα στην Παρί αλλά την Τσέλσι να έχει την εμπειρία και την ποιότητα να ανατρέψει τα δεδομένα. Ο αρχηγός Τζον Τέρι και ο Ζούμα είναι εκτός με αποτέλεσμα ο Χίντινγκ να μην έχει το βασικό κεντρικό δίδυμο της άμυνας και τους Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ να αγωνίζονται εκεί και τον Μπάμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μπλαν δεν είναι σίγουρος για την ετοιμότητα των Βεράτι και Ματουιντί με την παρουσία των δύο να είναι κάτι παραπάνω από καταλυτική στο παιχνίδι των πρωταθλητών της Γαλλίας. Η πρόκριση είναι ανοιχτή, κάποια στιγμή η Τσέλσι θα αναγκασθεί να ανοιχτεί και η Παρί των Ιμπραϊμοβιτς, Καβάνι, Μόουρα, Ντι Μαρία μπορεί να σκοράρει. Θα ποντάρουμε στο οver που πληρώνει πάνω από 2,00. Από την στιγμή που περιμένουμε ματς με γκολ και αμφίρροπο θα πάμε με την έμπνευση στο σκοράκι 2-2 ενώ για σκόρερ ο Ντιέγκο Κόστα θα είναι η επιλογή μας.

ΖΕΝΙΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟVER: Αμφίρροπο ζευγάρι και φάνηκε ξεκάθαρα αυτό και στο πρώτο ματς με την Μπενφίκα να παίρνει προβάδισμα με το γκολ του Ζόνας στο 90'. Το 1-0 αφήνει την πρόκριση ορθάνοιχτη καθώς η Ζενίτ στο Πετρόφσκι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Εντός έδρας η ομάδα του Βίλας Μπόας στο Champions League έχει 6 νίκες στα 8 τελευταία ματς που έχει δώσει. Εξαιρετική αν βρει χώρους η ομάδα από την Αγία Πετρούπολη με μπροστάρη τον Χουλκ, αλλά και τους Ντάνι, Τζούμπα αλλά και τον  Κοκόριν που ήρθε τον Γενάρη θα βάλει δύσκολα στην άμυνα της Μπενφίκα που δεν θα έχει τους Λουιζάο και Ζαρντέλ που θεωρούνται το βασικό κεντρικό δίδυμο, ενώ ούτε ο Λισάντρο Λόπες που θα μπορούσε να τους αντικαταστασεί θα είναι διαθέσιμος, εκτός και ο βασικός αριστερός μπακ Αλμέιντα. Απουσίες όμως θα έχουν και οι Ρώσοι μεσοαμυντικά με τον πολύτιμο αμυντικό Χάβι Γκαρσία και τον Ιταλό αμυντικό Κρισίτο να είναι τιμωρημένοι. Με δεδομένο πως η Ζενίτ χρειάζεται νίκη και θα ανοιχτεί οι Γκαϊτάν και Ζόνας με την ταχύτητα τους θα δημιουργήσουν προβλήματα. Ματς με γκολ περιμένουμε και το οver θα είναι το σημείο που κρατάμε. Σε δεύτερο πλάνο θα πάμε με την πρόκριση της Ζενίτ στο 2,75 με τα προβλήματα των Αετών στην άμυνα θα πάμε και με σκορ 3-1 ενώ για σκόρερ θα επιλέξουμε τον Πορτογάλο αρχηγό Ντάνι.

Δυάδα
ΖΕΝΙΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ  ΟVER   2,10
TΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ   ΟVER  2,00

Δυάδα Anytime Scorer
ΝΤΑΝΙ(ΖΕΝΙΤ)   4,00
ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ(ΤΣΕΛΣΙ)  2,75

Ακριβές Σκορ Μονό και δυάδα
ΖΕΝΙΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ  3-1   17,00
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  2-2  15,00

Μονό αποδεκτό
ΠΡΟΚΡΙΣΗ  ΖΕΝΙΤ   2,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου