Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ Η ΣΑΣΟΥΟΛΟ



Εξαιρετικά κύλησε και το Europa League αφού βγάλαμε 3 στα 5 σημεία και πληρωθήκαμε την τριάδα μας σε απόδοση πάνω από 8,00 . Κλείσαμε έτσι με εξαιρετικό τρόπο το ευρωπαϊκό τριήμερο και προχωράμε στο Σαββατοκύριακο με το σημερινό πρόγραμμα να είναι για λίγα πράγματα. Θα πάρουμε το ρίσκο να κοντράρουμε την Γιουβέντους.





ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G: H Γιουβέντους πήρε κεφάλισ στην βαθμολογία και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Εκπληκτικό σερί με 17 νίκες στα τελευταία 18 ενώ στα τελευταία 9 ματς δεν έχει δεχτεί γκολ με τον Μπουφόν να είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ απαραβίαστης εστίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο Αλέγκρι έχει στο μυαλό του και τον επαναληπτικό με την Μπάγερν και ίσως κάνει ένα μικρό rotation ενώ ο Κιελίνι είναι σίγουρα εκτός. Η εκπληκτική φέτος Σασουόλο πήρε το σκαλπ ενός ακόμα μεγάλου με την Μίλαν να γνωρίζει την ήττα με 2-0. Αυτήν ήταν η τρίτη σερί νίκη και το πέμπτο ματς χωρίς ήττα για την Σασουόλο που βρίσκεται στην 7η θέση και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα σερί είναι για να σπάνε και κάποια στιγμή η Γιούβε θα δεχτεί γκολ γιατί όχι από την Σασουόλο που έχει βρει δίχτυα στα 24 από τα 28 ματς που έδωσε; Στο 2,60 το γκολ-γκολ...μας δελεάζει, άλλωστε στον πρώτο γύρο η Σασουόλο κέρδισε την Γιουβέντους.

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ-ΡΟΝΤΑ ΟVER: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και καίγονται για νίκες αφού με 14 βαθμούς η σωτηρία είναι μακριά. Τραγικές αμυντικές επιδόσεις αφού με 52 γκολ παθητικό έχουν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Έχουν 17 οver σε 26 ματς πρωταθλήματος. Η Ρόντα δεν εντυπωσιάζει αλλά έχει 6 βαθμούς διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού και νοιώθει άνετα. Γενικά είναι σφιχτή ομάδα με 14 under σε 26 ματς όμως εκτός έδρας παίζει πιο ανοιχτά με 7 οver σε 12 ματς. Το οver στο 1,85 θα είναι η επιλογή μας αφού η Ντε Γκράαφτσαπ είναι αναγκασμένη να παίξει για την νίκη και η άμυνα δεν μασάει και σίδερα...


AΛΕΝ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ Χ: Η Ντιναμό κάνει επίδειξη ισχύος και η άνοδος είναι δεδομένη. Βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Αούε και 14 από την τρίτη Όσναμπιργκ. Εκτός έδρας η ομάδα της Δρέσδης μπορεί να έχει μόνο 6 νίκες αλλά έχει και μόλις μία ήττα... με τις ισοπαλίες να είναι το πιο συχνό αποτέλεσμα αφού έχει 8 σε 15 ματς. Η Άλεν βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας χωρίς μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο έχει όμως ισχυρή έδρα καθώς έχει μόλις δύο ήττες σε 14 ματς...αλλά και 7 ισοπαλίες. Τα δεδομένα δείχνουν συμβιβασμό στην ισοπαλία και με σκορ 1-1 λέω εγώ.

Δυάδα
ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ-ΡΟΝΤΑ ΟVER  1,90
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G  2,50

Aκριβές Σκορ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1-1  9,00

ΑΛΕΝ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ  Χ  3,40

Ακριβές Σκορ
ΑΛΕΝ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ  1-1  6,50

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου