Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΓΑΝΔΗ


Oι φίλοι μας από την Χιλή δεν μας έκαναν την χάρη χτες να βγάλουν το οver παρότι το ματς ήταν 1-1 από το 27' σκάλωσε εκεί. Κάπως έτσι χάλασε το σερί ματς με τα ταμεία. Μέρα Champions League σήμερα με την πρόκριση να αλλάζει χέρια μόνο με θαύμα αφού Βόλφσμπουργκ και Ρεάλ έχουν τεράστιο προβάδισμα. Εκεί που θα  χτυπήσουμε είναι τα γκολ ελπίζοντας πως Ρόμα και Γάνδη δεν θα παραδοθούν αμαχητί και παλέψουν όσο μπορούν. Ανοιχτά ματς λοιπόν με γκολ.





BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΑΝΔΗ ΟVER 3,5: Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους 8 μετά την νίκη της με 3-2 στο Βέλγιο. Οι Λύκοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 και η χαλάρωση των τελευταίων λεπτών έφερε τα δύο γκολ της Γάνδης. Δείχνει να έχει βρει την φόρμα της το τελευταίο διάστημα αφού με δύο σερί νίκες στην Mπουντεσλίγκα κέρδισε έδαφος, όμως ακόμα βρίσκεται στην 7η θέση. Ο Χένινγκ δεν θα έχει στην διάθεση τον Μπενάλιο και τον Νάλντο που είναι απώλειες για την άμυνα. Για την Γάνδη το σημερινό ματς είναι μια ευκαιρία να δείξει ότι δεν έφτασε άδικα ως εδώ και θα πάει στην Γερμανία να κυνηγήσει όσες ελπίδες έχει για πρόκριση. Μπορούν να παίξουν και οι δύο επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουν προβληματάκια στην άμυνα, το οver 3,5 είναι καλή περίπτωση.

ΡΕΑΛ-ΡΟΜΑ ΟVER 3,5: Η Ρεάλ ξέσπασε απέναντι στην Θέλτα...πετυχαίνοντας 7 γκολ κάτι που έχει κάνει πολλές φορές φέτος στο Μπερναμπέου φέτος, εκεί που καίει η μπάλα όμως λυγίζει. Το Champions League είναι ο μοναδικός στόχος για την ομάδα του Ζιντάν. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρόμα το τελευταίο διάστημα με τον Σπαλέτι να την έχει μεταμορφώσει με το εντυπωσιακό 4-1 της Παρασκευής επί της Φιορεντίνα να την έχει φέρει στην 3η θέση. Στο πρώτο ματς στην Ρώμη η Ρέαλ κέρδισε με 2-0 όμως ήταν αρκετά τυχερή αφού οι Ιταλοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης για την Ρόμα που είναι όμως διατιθεμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους... Στο Μπερναμπέου η Ρεάλ κάνει μαγκιές οπότε θα πάμε με την λογική ενός ανοιχτού ματς με γκολ. Θα βοηθήσει η ενδεχόμενη απουσία του Ναϊγκολάν από την ενδεκάδα.

ΚΠΡ-ΝΤΕΡΜΠΙ Χ: Η ΚΠΡ συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις και βολοδέρνει στον μέσο της βαθμολογίας χωρίς να έχει κάποιο ορατό βαθμολογικό στόχο αφού βρίσκεται στο -11 από την 6η θέση και τα πλέι οφ. Οι Λονδρέζοι πάντως στην έδρα τους δεν χάνουν εύκολα αφού σε 17 ματς έχουν μόλις 3 ήττες αλλά και 8 ισοπαλίες. Η Ντέρμπι μετά την μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος που είχε αν και έχει ακόμα σκαμπανεβάσματα, πλέον δύσκολα θα προλάβει την 2η θέση και την απευθείας άνοδο και θα κυνηγήσει τα πλέι οφ αφού τώρα βρίσκεται στην 5η θέση. Σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το Λόφτους Ρόουντ δεν θα πει όχι στον πόντο. Ζαριά στην ισοπαλία.

Δυάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΑΝΔΗ  ΟVER  3,5  2,60
ΡΕΑΛ-ΡΟΜΑ   ΟVER  3,5  2,00

Moνό αποδεκτό
ΚΠΡ-ΝΤΕΡΜΠΙ  Χ  3,40

Anytime Scorer 
ΣΑΛΑΧ(ΡΟΜΑ)   4,50
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ(ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ)  4,33

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου