Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

AΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ


Μπορεί ο Νέστος Χρυσούπολης να μην πέτυχε ένα γκολ στο Χαριλάου για να μας πληρώσει το οver, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μας πλήρωσε για ακόμη μια φορά φέτος. Εντάξει ευνοηθήκαμε και με την ανόητη κόκκινη του Μάτα αλλά η μέρα έκλεισε θετικά με τον άσο της Γουέστ Μπρομ...να είχε βάλει και ένα γκολ η Μίλαν θα ήμασταν σούπερ με την τριάδα να πληρώνει σχεδόν 8 φορές τα λεφτά μας. Σήμερα η μέρα είναι περίεργη και το ποντάρισμα θα είναι ανάλογο.





ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ 1: Μετά και την ήττα στην Τούμπα ο Αστέρας συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη και αναγκαστικά ήρθε η πρόσληψη του Μάκη Χάβου αφού με υπηρεσιακό η χρονιά δεν έβγαινε. Οι Αρκάδες βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ στα τελευταία πέντε ματς και χρειάζονται άμεση βελτίωση αφού ακολουθεί πρόγραμμα βουνό με αναμετρήσεις με Ατρόμητο, Ηρακλή, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Παρά την κακή εμφάνιση η ΑΕΚ πήρε την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και εδραιώθηκε για τα καλά στην 2η θέση. Η απουσία του Μάνταλου πάντως ήταν εμφανής αφού υπήρχε έντονο δημιουργικό πρόβλημα. Ο Έλληνας μέσος θα λείψει και σήμερα, όπως και οι Ντίντακ,  Μπακάκης, Ζουκουλίνι. Η αναβολή του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ατρόμητο έφερε αναστάτωση. Στον Αστέρα περιμένουμε άμεση αγωνιστική ανάκαμψη αφού ο Χάβος μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία σε μια ομάδα που δεδομένα έχει ποιότητα στο ρόστερ. Η ΑΕΚ κερδίζει και όταν δεν παίζει καλά, δεν προετοιμάστηκε σωστά...αφού υπήρχε το ματς κυπέλλου που δεν έγινε και ταξιδεύει στην Τρίπολη άνετη σε αντίθεση με τον Αστέρα που καίγεται. Θα ποντάρουμε στον υψηλότατο άσσο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΙΨΙΑ G/G: Πρόκειται για τις δύο πρωτοπόρους και δικαιωματικά αφού είναι και οι καλύτερες ομάδες τόσο αγωνιστικά όσο και ποιοτικά. Η Φράιμπουργκ στην έδρα της δίνει γρήγορο ρυθμό για αυτό μετράει και 10 οver σε 12 ματς ενώ είναι και η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 42 γκολ. Με την Νυρεμβέργη να την έχει πιάσει προσωρινά στην βαθμολογία η γηπεδούχος θα παίξει για την νίκη, δύσκολα όμως θα κρατήσει την Λειψία στο μηδέν.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ: Tα λίγα ματς στο πρόγραμμα μας βάζουν  να ψάχνουμε καλύτερα τα στατιστικά και στο συγκεκριμένο ζευγάρι βλέπουμε την Νόρτζελαντ να έχει σε 9 εντός έδρας ματς 8 σύνολο γκολ 2-3 και την Μίντιλαντ αντίστοιχα σε 8 εκτός έδρας 7 σύνολο γκολ 2-3.

Ο ΧΙΓΚΙΝΣ-ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ OVER; Φουριόζες έχουν μπει οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα με κύριο χαρακτηριστικό τους τα πολλά γκολ στους αγώνες τους. Σε 7 ματς μετρούν από 5 οver ενώ η Ο Χίγκινς έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 16 γκολ παθητικό.

Μονό αποδεκτό
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ   1   3,30

Τριάδα
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΙΨΙΑ  G/G   1,80
NOΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ  2-3  ΓΚΟΛ  1,95
Ο ΧΙΓΚΙΝΣ-ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ  ΟVER  1,75

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου