Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ



Με ισοπαλία στην Γ Γερμανίας πληρωθήκαμε χτες κάτι που δείχνει πως είμαστε σε φεγγάρι κάτι παραπάνω από καλό για εμάς. Ένα γκολ από την Σασουόλο θα έκανε την διαφορά...όμως παρότι το πάλεψε δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γιουβέντους. Χαμός σήμερα με τα σημεία να ξεχειλίζουν... Τόσο που στην ισπανική μας τριάδα με τα οver δεν θα κάνουμε ανάλυση λόγο έλλειψης χρόνου.




EBEΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Για την Τσέλσι η ήττα της Τετάρτης από την Παρί ήταν ο καθρέφτης της φετινής χρονιάς της...μετριότητα. Εκτός Champions League την επόμενη χρονιά οριστικά μετά από πολλά χρόνια. Το μοναδικό που μένει για την περσινή πρωταθλήτρια είναι το κύπελλο...όμως είναι φανερό πως υπάρχει τρομερή έλλειψη προσωπικότητας και θέλησης από αυτήν την ομάδα. Ο Ντιέγκο Κόστα με τον Αζάρ αποχώρησαν τραυματίες και δύσκολα θα προλάβουν ενώ ο Τέρι κάνει αγώνα δρόμου να επανέρθει. Η Έβερτον φέτος αδικεί τον εαυτό της...αφού καταφέρνει να χάνει ματς που είναι δικά της. Ένα τέτοιο ήταν και αυτό της προηγούμενης εβδομάδας αφού παρότι κέρδιζε με 2-0 την Γουέστ Χαμ στο 75' στο τέλος ηττήθηκε με 3-2. Τα Ζαχαρωτά έχουν ως μεγάλο στόχο το κύπελλο φέτος, δεν κουβαλούν κούραση ούτε έχουν σημαντικούς τραυματίες ενώ ο Λουκάκου πετάει φωτιές. Θα πάμε με τον άσο κοντράροντας περισσότερο την απογοητευτική Τσέλσι.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2: Φορμαρίστηκε εσχάτως η Βόλφσμπουργκ που τρέχει να προλάβει την τετράδα και το Champions League ενώ η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την πρόκριση στους 8 της φετινής διοργάνωσης. Μοναδική ήττα στα τελευταία 7 για τους Λύκους από την Μπάγερν και με τους ανεβασμένους Ντράξλερ και Σούρλε δείχνει να ξεπερνά και το εκτός έδρας κόμπλεξ. Η Χόφενχαϊμ ισοπεδώθηκε στην Στουτγκάρδη με 5-1 και πλέον έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με την άμυνα της να δέχεται γκολ εδώ και 9 ματς σερί. Σημαντικές απουσίες με το δίδυμο στα χαφ Ρούντι και Φόλαντ να είναι τιμωρημένοι. Το διπλό του 2,10 είναι επιλογή.

ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER: Nτέρμπι με την τρίτη Κρακοβία να υποδέχεται την πρωτοπόρο Λέγκια. Με 53 γκολ αμφότερες έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στην Πολωνία. Οι γηπεδούχοι έχουν 11 οver σε 13 εντός έδρας ματς και η Λέγκια 9 οver σε 12 εκτός έδρας ματς. Στα 6 τελευταία με γηπεδούχο την Κρακοβία είχαμε 5 οver...

ΡΟΣΤΟΦ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1Χ: H Ροστόφ κυνηγά τίτλο αφού βρίσκεται μόλις στο -3 από την ΤΣΣΚΑ και θέλει την νίκη για να πιάσει κορυφή... Εντός έδρας είναι αήττητη με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στους Μοσχοβίτες αφού δεν έχει ήττα σε 7 ματς στην έδρα της . Η απώλεια του Ντούμπια δεν καλύφτηκε για την ΤΣΣΚΑ και αυτό θα φανεί. Το 1Χ στο 1,80 μας καλύπτει απόλυτα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΟVER: Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα με 2-0 και πλέον τα όνειρα Ευρώπης δείχνουν να απομακρύνονται ακόμα περισσότερο... αφού έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη. Στο Αγρίνιο πάντα παίζει πιο επιθετικά και βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Σημαντικές απουσίες στην άμυνα με τους Παπάζογλου, Κουτρομάνο αλλά και τους Κάπελ, Αλεξίεβιτς. Τούντορ τέλος, ο Ίβιτς καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα... Οι απουσίες περισσότερες από ποτέ. Μπερμπάτοφ, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μακ, Χατζηίσαϊας, Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδης, Γλύκος, Σκόνδρας, Γκολάσα... Για να συμπληρωθεί αποστολή επιστρατεύτηκαν δύο από την ομάδα νέων. Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με -6 βαθμούς και η συμμετοχή στα πλέι οφ μπαίνει αυτόματα σε μεγάλο κίνδυνο, με το σημερινό ματς να είναι κρίσιμο. Ο Παναιτωλικός θα παίξει χωρίς άγχος και ανοιχτά ενώ ο ΠΑΟΚ θα ψάξει απαραίτητα τους τρεις βαθμούς με τον Ίβιτς να θέλει να κάνει ένα πετυχημένο ντεμπούτο για να αλλάξει και την ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του. Στο 2,40 θα πάμε με το οver.

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2: Η Καλλονή ήταν άριστα στημένη στα Πηγάδια κράτησε το μηδέν στην άμυνα και θα μπορούσε να κλέψει την νίκη αφού είχε δύο δοκάρια σε δύο φαρμακερές αντεπιθέσεις που έβγαλε. Οι ελπίδες παραμονής απλά δεν υπάρχουν για την ομάδα της Μυτιλήνης που απέχει 10 βαθμούς από την 14η Βέροια και απομένουν 5 αγωνιστικές. Εμφανώς βελτιωμένος ο ΠΑΣ έφτασε στην δεύτερη σερί νίκη του με το 2-0 επί του Παναιτωλικού ενώ είχε προηγηθεί το 4-2 στην Κομοτηνή. Η ομάδα του Πετράκη μόλις συνήθισε να παίζει με τις απώλειες του Ιανουαρίου έδειξε την ποιότητα της και πλέον μπορεί να κάνει και όνειρα πεντάδας αφού έχει εύκολο πρόγραμμα και υποδέχεται τον πέμπτο Πανιώνιο στους Ζωσιμάδες την επόμενη αγωνιστική. Ο Μανιάς μπήκε κανονικά στην αποστολή και έτσι μοναδική απουσία είναι ο τιμωρημένος Ακόστα.
Η Καλλονή παίζει απλά για τις εντυπώσεις ενώ ο φορμαρισμένος ΠΑΣ έχει αποκτήσει κίνητρο και ψάχνει την νίκη στο σημερινό ματς ώστε να μπει για τα καλά στην μάχη των πλέι οφ και να τα δώσει όλα κόντρα στον Πανιώνιο την επόμενη αγωνιστική. Στο 2,40 θα πάμε με το διπλό αφού η Καλλονή απλά περιμένει την λήξη της χρονιάς και ο ΠΑΣ είναι ανώτερος και μεγάλο κίνητρο.


Δυάδα
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2  2,70
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ  ΟVER  2,40

Τριάδα
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2  2,10
ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER  1,80
ΡΟΣΤΟΦ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1Χ  1,80

Μονό αποδεκτό
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ  1  2,80

Τριάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ  ΟVER 4,5  2,00
ΘΕΛΤΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ   ΟVER  1,85
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΕΪΜΠΑΡ ΟVER  1,80


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου