Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΚΑΙ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ


Aχ βρε Βόλφσμπουργκ...αχ... μας χάλασες ένα τρελό πάρτι χτες. Δυάδα ελληνική με το ΠΑΣ και το over στο Αγρίνιο, το μονό της Έβερτον ήταν οι επιτυχίες μας, ενώ στην τριάδα που χάσαμε το διπλό της Βόλφσμπουργκ βγάλαμε το Ροστόφ και το πολωνικό οver. Γενικά η μέρα ήταν κερδοφόρα και πάλι. Καλό το πρόγραμμα και σήμερα με αρκετές επιλογές.




MANTΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Η Γουέστ Χαμ έχει δώσει φέτος εξετάσεις πολλές φορές και σε όλες πέρασε με άριστα. Φοβερό σύνολο έχει φτιάξει ο Μπίλιτς, με ομοιογένεια , τρεξίματα και κυνισμό στην επίθεση. Βρίσκεται στην 5η θέση και διεκδικεί θέση στην τετράδα, ενώ και το κύπελλο είναι σημαντικός στόχος. Από την άλλη έχουμε μια αποκαρδιωτική Γιουνάιτεντ που έρχεται από σφαλιάρες από Γουέστ Μπρομ και Λίβερπουλ (Europa), ενώ κουβαλάει κούραση αφού έπαιξε την Πέμπτη στο Άνφιλντ και οι απουσίες δεν επιτρέπουν και πολλά στον Φαν Χάαλ. Όταν βλέπουμε μια κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα να πληρώνει 4,50 δεν γίνεται να μην την ποντάρουμε.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ: Ομάδα Άστον Βίλα απλά δεν υπάρχει με τους Χωριάτες να έχουν υποβιβαστεί έχοντας πετάξει λευκή πετσέτα. Η Τότεναμ χρειάζεται την νίκη και ο Ποκετίνο ξεκούρασε αρκετούς την Πέμπτη στο Ντόρτμουντ για να έχει πιο φρέσκια την ομάδα του. Θα ανεβάσουμε την απόδοση πηγαίνοντας με την νίκη των Πετεινών από το ημίχρονο.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Χ2: Ντέρμπι για μια θέση στην τετράδα με την Σεβίλλη να είναι αυτή που καίγεται αφού βρίσκεται στο -8 από την Βιγιαρεάλ και θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει και να ελπίζει. Και οι δύο την Πέμπτη είχαν υποχρεώσεις στο Europa League. Οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα το Κίτρινι Υποβρύχιο που έχει την καλύτερη άμυνα μετά την Ατλέτικο με 19 γκολ παθητικό σε 28 ματς έχει την άνεση να παίζει για δύο αποτελέσματα ενώ με το 2-0 επί της Λεβερκούζεν δεν αγχώνεται για την ρεβάνς της Πέμπτης σε αντίθεση με την Σεβίλλη που με το 0-0 με την Βασιλεία θα έχει σίγουρα και το μυαλό της στην ρεβάνς. Μπορεί να φοβίζει το 12-0-2 της Σεβίλλης στο  Σάντσεθ Πιθχουάν αλλά και η Βιγιαρεάλ εκτός έδρας μόλις 3 ήττες έχει. Στο 5,00 το διπλό ενώ για τους λιγότερο τολμηρούς το Χ2 στο 2,15.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Φανερά επηρρεασμένος από την αναστάτωση με τον κύπελλο ο Ατρόμητος έχασε εύκολα στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Δέλλα είναι το σκοράρισμα αφού με 17 γκολ σε 25 αγωνιστικές έχει από τις χειρότερες επιδόσεις. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα ελπίζει να αρχίσει ξανά το κύπελλο...Στο ντεμπούτο του Χάβου στον Αστέρα είδαμε βελτίωση στην αμυντική γραμμή και ξεκάθαρο αμυντικό πλάνο...αλλά και δυσκολία στην δημιουργία φάσεων με τους Αρκάδες να μένουν για πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς γκολ. Κάτι λογικό αφού ο μοναδικός σέντερ φορ στο ρόστερ έχει μείνει ο νεαρός Ιωαννίδης. Ο Αστέρας κινδυνεύει να μείνει εκτός πεντάδας αφού έχει δύσκολο πρόγραμμα και βρίσκεται στο -3 από τον Πανιώνιο.Περιμένουμε κλειστό ματς αφού και οι δύο είναι δυσκοίλιες στο γκολ ενώ Δέλλας και Χάβος δίνουν πάντα βαρύτητα στην άμυνα. Ξεκάθαρη επιλογή το under που είναι όμως χαμηλό και το Χ ημίχρονο μπορεί να μας ανεβάσει κάπως την απόδοση.  Σε 13 ματς στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έφερε 10 ισοπαλίες στο ημίχρονο και ο Αστέρας σε 13 ματς εκτός έδρας έφερε 8 ισοπαλίες στο ημίχρονο.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΪΝΤΖ UNDER; Σκληρό καρύδι η Μάιντζ κέρδισε την Μπάγερν, έχει φορμαριστεί και κυνηγάει τετράδα. Η Ντόρτμουντ έχει βαρύ πρόγραμμα με πολλά ματς και το τελευταίο διάστημα το έχει γυρίσει σε πιο κλειστά ματς μετρώντας 8 under στα τελευταία 11. Δεν θα  παίξει φουλ επίθεση η Μάιντζ...οπότε στο 2,40 υπάρχει ευκαιρία στο under.

NIOY ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΤΟΡΟΝΤΟ ΟVER 3.5: Στο ΜLS αυτό που προέχει είναι το θέαμα και οι Νιου Γιόρκ Σίτι με προπονητή τον Πάτρικ Βιεριά και στο χορτάρι τους Πίρλο, Λάμπαρντ, Bίγια και Ιραόλα κόντρα στο Τορόντο του Στέφανο Τζιοβόνικο των 22 γκολ την περσινή χρονιά μπορούν να μας προσφέρουν άφθονο. Η Σίτι την πρώτη αγωνιστική κέρδισε με 3-4 και το Τορόντο δεν είχε πρόβλημα εκτός έδρας με την Νέα Υόρκη. Στο αντίστοιχο περσινό ματς είχαμε τελικό σκορ 4-4.


Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ             2              4,50

Δυάδα
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ                                2 ΗΜΙΧΡ./2 ΤΕΛΙΚΟ         2,30
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΪΝΤΖ                                UNDER 2,40

Moνό αποδεκτό
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ       2              5,00

Δυάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ            Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ    1,90
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΤΟΡΟΝΤΟ          ΟVER 3,5              2,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου