Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ο ΦΑΝ ΧΑΑΛ ΚΑΙ Ο ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ


Στο παραλίγο μείναμε χτες... αφού η Στόουκ έμεινε στην ισοπαλία, ο Πανιώνιος συμβιβάστηκε με τον βαθμό ενώ τα οver στα Γιάννινα και Ντόρντμουντ θα μπορούσαν να έρθουν αν έμπαινε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά μέτρια μέρα...με την Λέστερ να μας την χαλάει ακόμα περισσότερο@$%@&. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την Μάντσεστερ ξανά αλλά και με τον Νέστο Χρυσούπολης...




ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1: H Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση μέσα στην σεζόν έρχεται από καλές εμφανίσεις με τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ την Τρίτη πήρε βαθμό στην έδρα της Λέστερ. Η Γιουνάιτεντ κέρδισε στην κυριολεξία καταλάθος την Γουότφορντ με ένα φάουλ του Μάτα μετά το 80΄. Η Γουότφορντ είχε χάσει νωρίτερα φοβερές ευκαιρίες και το άστρο...που έχει ο Φαν Χάαλ τον τελευταίο καιρό έλαμψε ξανά. Απουσίες για τους Μπέμπηδες αρκετές με τον Σμόλινγκ να επιστρέφει, αλλά τους Ρούνεϊ, Τζόουνς, Βαλένσια, Σο, Σβάινσταϊγκερ να είναι εκτός και τον Φελαϊνί αμφίβολος. Τέσσερις σερί νίκες για την Γιουνάιτεντ κόντρα σε Μίντιλαντ, Σριούσμπερι οι δύο. Είναι δεδομένο πως η ομάδα τους Λούις Φαν Χάαλ δεν παίζει καλά...η Γουέστ Μπρομ είναι σκληρόπετση και μπορεί να την κερδίσει.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΜΙΛΑΝ G/G: Κρίσιμο ματς και για τις δύο που βρίσκονται σε καλή κατάσταση με την Σασουόλο να έχει δύο σερί νίκες και 4 ματς αήττητη και την Μίλαν 9 αγωνιστικές χωρίς ήττα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να πλησιάσουν στην 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και στην Μίλαν δηλώνουν πως θα κυνηγήσουν την 3η θέση οπότε η νίκη είναι μονόδρομος με την Ρόμα να βρίσκεται 9 βαθμούς μπροστά. Συνέπεια στο σκοράρισμα έχουν και οι δύο με την Σασουόλο έχει σκοράρει στα 14 από τα τελευταία 16 τελευταία ματς που έδωσε και η Μίλαν στα 15 αντίστοιχα. Το γκολ-γκολ στο 1,90 είναι καλή περίπτωση και ευνοείται από την παράδοση αφού και τα 6 ματς που έχουν συναντηθεί ήταν όλα γκολ-γκολ και οver.

AΡΗΣ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΟVER: Ντέρμπι αφού ο Νέστος είναι δεύτερος στην βαθμολογία. Οι δύο ομάδες έχουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία έχοντας πετύχει από 47 γκολ, ενώ μετρούν από 14 οver σε 21 ματς πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται να χαριστεί ο Άρης στο Χαριλάου όμως ο Νέστος μπορεί να πετύχει ένα γκολ και να μας δώσει το οver.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΟVER: H πρωταθλήτρια Λεχ πασχίζει να πλησιάσει στην κορυφή όμως η προβληματική της άμυνα δεν την αφήνει...κόντρα στην 3η στην βαθμολογία Κρακοβία η νίκη είναι μονόδρομος. Καλύτερη επίθεση στην κατηγορία οι φιλοξενούμενοι με 52 γκολ και 18 οver σε 25 ματς. Δυνατό οver με απόδοση 2,00 που ευνοείται και από την παράδοση (6 οver σε 8 ματς με γηπεδούχο την Λεχ).

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΑΝΥΤΙΜΕ SCORER-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ): Οι αποδόσεις είναι για γέλια αλλά ο ΠΑΟΚ θα μπει με γκάζια στο ματς, αφού τα γεγονότα της Τετάρτης θα τον βγάλουν πιο δυνατό. Ο Πανθρακικός βγάζει εικόνα διάλυσης και δύσκολα θα αντισταθεί το μοναδικό που έχει αξία είναι το γκολ του Κλάους που θα πάρει θέση βασικού και πληρώνει 2,20.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 1: Στα ουράνια η Κόνιασπορ που την Πέμπτη πέτυχε δεύτερη νίκη επί της Μπεσίκτας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Φοβερή χρονιά για την ομάδα από το Ικόνιο αφού τρέχει αήττητο 13 αγώνων και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στην έδρας της που αναμένεται και σήμερα κατάμεστη έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Η τραγική φέτος Τραμπζονσπόρ έχει 5 ήττες στα τελευταία 6 ματς, μετρά μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία 6 ματς μακριά από την Τραπεζούντα...ενώ έχει και πάρα πολλές σημαντικές απουσίες. Το momentum δείχνει ξεκάθαρα άσο στο εξαιρετικό 2,10.

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  1  4,30

Τριάδα
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΜΙΛΑΝ  G/G  1,90
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ  ΟVER  2,00
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ  1  2,10

Δυάδα
ΑΡΗΣ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ  ΟVER  1,75
Αnytime Scorer AΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ(ΠΑΟΚ)  2,20

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου