Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ Η ΤΣΕΛΣΙ





Οι καλές εμφανίσεις μας συνεχίζονται, έστω και μπόλικη δόση τύχης βγάλαμε την δυαδούλα μας χτες με την Καέν να ισοφαρίζει στο 90'. Συνεχόμενα ταμεία τις τελευταίες μέρες με τον Μάρτιο να έχει μπει εντυπωσιακά. Σπουδαία ματς σήμερα με τα Τότεναμ-Άρσεναλ και Ντόρτμουντ-Μπάγερν να είναι καθοριστικά για την έκβαση του πρωταθλήματος σε Αγγλία και Γερμανία αντίστοιχα. Από τα αξιοσημείωτα της ημέρας η πτώση στην απόδοση του διπλού του Πανιωνίου, χτες που έγραφα για την εφημερίδα ήταν στο 3,75 πλέον έχει πέσει στο 2,70.




ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER: Απίστευτη λιγοψυχία και από τις δύο που ηττήθηκαν την Τετάρτη και έχασαν την ευκαιρία η μεν Τότεναμ να πιάσει κορυφή και η δε Άρσεναλ να πλησιάσει σε αυτή. Για την ομάδα του Βενγκέρ αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα και έφερε αποδοκιμασίες από το κοινό τους στο Έμιρεϊτς. Σημαντικές απουσίες στην άμυνα με τους Κονσιελνί και Τσεχ είναι τραυματίες. Για την Τότεναμ η ήττα από την Γουέστ Χαμ ήταν μόλις η δεύτερη στην σεζόν στα εκτός έδρας ματς. Με δεδομένο πως θα κυνηγήσουν την νίκη και οι δύο το οver μοιάζει καλή επιλογή.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ2: Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε στο Μπόρνμουθ με 2-0 πραγματοποιόντας κάκιστη εμφάνιση με αποτέλεσμα να πέσει στην 9η θέση. ''Έλειψε η δίψα και το πάθος" δήλωσε ο προπονητής Κούμαν. Η Σάντερλαντ δίνει σκληρή μάχη για την παραμονή, παλεύει με όλες τις δυνάμεις όλα τα παιχνίδια και κάπως έτσι πήρε έστω τον πόντο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με γκολ στο 90'. Από εδώ και πέρα μεγάλο ρόλο στα πονταρίσματα μας θα παίζει και το κίνητρο και την δεδομένη στιγμή αυτή που καίγεται είναι η Σάντερλαντ.

TΣΕΛΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ 2: Για την Τσέλσι όλη η χρονιά της κρίνεται την επόμενη Τετάρτη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και το Σάββατο κόντρα στην Έβερτον στον προημιτελικό του κυπέλλου. Το σημερινό ματς μοιάζει με αγγαρεία, ήδη ο Χίντινγκ δήλωσε πως θα κάνει rotation και η φορμαρισμένη Στόουκ των τριών συνεχόμενων νικών που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο μπορεί να φύγει νικήτρια από το Λονδίνο, άλλωστε έχει κερδίσει την πρωταθλήτρια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Λιγκ Καπ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER: Η Ντόρτμουντ δείχνει αποφασισμένη να δεχτεί το δώρο της Μάιντς...που κέρδισε την Μπάγερν την Τετάρτη. Με την διαφορά στους 5 η ομάδα της Βεστφαλίας θέλει την νίκη που θα την βάλει για τα καλά στην μάχη του τίτλου. Η Μπάγερν βέβαια αυτή την στιγμή είναι πληγωμένο θηρίο και δεν θα παραδοθεί εύκολα. Το οver στο 1,75 είναι η πρώτη επιλογή.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER: Ο ΠΑΣ πέτυχε για πρώτη φορά φέτος 4 γκολ στην Κομοτηνή και έφυγε με την νίκη με το εντυπωσιακό 4-2. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θέλει να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Κοζορώνης είναι ο μόνος που θα λείψει.Παρότι το ματς με την Ξάνθη στράβωσε για τον Παναιτωλικό από την αρχή, οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη δεν το παράτησσαν και κατάφεραν στο τέλος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Έντονα παράπονα του Έλληνα τεχνικού για την διαιτησία. Στο Αγρίνιο είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την πεντάδα μέχρι τέλους και θα ψάξουν την νίκη στο σημερινό ματς. Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικές αρετές αλλά και δυσκολίες στην άμυνα αφού μετά τους δύο υποβιβασμένους Καλλονή και Πανθρακικό έχουν το χειρότερο αμυντικό παθητικό με τον ΠΑΣ να έχει δεχτεί 38 γκολ και τον Παναιτωλικό 35. Με δεδομένο πως ο ΠΑΣ δεν βάζει σκοπιμότητα στο παιχνίδι του και ο Παναιτωλικός θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει στα πλέι οφ, περιμένουμε ανοιχτό ματς και το οver είναι καλή επιλογή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2: Ταξίδεψε πληγωμένος στην Μυτιλήνη ο Πλατανιάς από τις πολλές απουσίες και ηττήθηκε από την Καλλονή με αποτέλεσμα να χάσει ουσιαστικά και τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για κάτι παραπάνω. Πλέον ο Παράσχος που όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας των Χανιών θα κάνει δοκιμές...Σημαντικές επιστροφές αφού οι Μπανανά, Σελίν, Κουλιμπαλί, Μενδρινός και Ράμος υπολογίζονται κανονικά. Ήττα εκτός προγράμματος για τον Πανιώνιο με το 0-2 από τον Λεβαδειακό να τον βάζει σε περιπέτειες για την κατάληψη της 5ης θέσης. Παρά την ήττα η εμφάνιση δεν ήταν τόσο κακή, όμως πλήρωσε την δυσκολία στην δημιουργία φάσεων. Ανσαριφάντ και Κόρμπος είναι τιμωρημένοι. Στον Πλατανιά σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος. Ο Πανιώνιος δεν έχει νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές με την πίεση να κάνει την εμφάνιση της. Ο Ουζουνίδης άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει και του χρόνου στην Νέα Σμύρνη και το σημερινό ματς είναι κομβικό για τους Πάνθηρες αφού με νίκη κάνουν τεράστιο βήμα για την πέμπτη θέση. Μέσα στην χρονιά ο Πανιώνιος μας έχει δείξει πως είναι ομάδα με μέταλλο και ομοιογένεια, μπορεί να πάρει την νίκη κόντρα σε μια ομάδα χωρίς στόχους που αποτελείται κυρίως με ποδοσφαιριστές-μισθοφόρους. Το διπλό χτες το μεσημέρι το βρήκαμε στο 3,75...πλέον έχει πέσει στο 2,60...

Τριάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER  1,80
NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER  1,75
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  ΟVER  2,87

Moνό αποδεκτό
ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ 2   7,00

Δυάδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  2   2,70
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  Χ2  2,15

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου