Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ, ΡΑΝΙΕΡΙ, ΜΠΕΝΙΤΕΘ ΚΑΙ ΝΤΕΦΕΡΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ


Θετικό πρόσημο είχε και η χτεσινή μέρα αφού περάσαμε την βαρβάτη δυάδα μας με το under της Ντόρτμουντ και το διπλό της Τότεναμ από το ημίχρονο. Στα μεγάλα σημεία μας η Γουέστ Χαμ...ισοφαρίστηκε στο 85' και η Βιγιαρεάλ ήταν κακή αφού δέχτηκε 4 γκολ κάτι περίεργο για την εξαιρετική άμυνα που έχει φέτος. Σήμερα η μέρα δεν είναι για πολλά...ούτε για στοίχημα, ούτε για αετό με τον κωλόκαιρο. Κανένα καλαμαράκι θα το φάμε πάντως και σίγουρα δεν γίνεται να μην ποντάρουμε το διπλό της Νιουκάστλ του αχώνευτου Μπενίτεθ κόντρα στον αντιπαθητικό Ρανιέρι. Για να βγει παιχνίδι μέχρι και στο πρωτάθλημα του Περού θα ποντάρουμε...




ΛΕΣΤΕΡ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2: Ναι ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι προπονητής που θα μπορούσε να πιάσει στην Ρεάλ, όμως για ομάδες δεύτερης ταχύτητας όπως η Νιουκάστλ είναι ιδανικός. Το ρόστερ είναι εξαιρετικό και πλέον ο Ισπανός καλείται σε 9 αγωνιστικές να σώσει την παρτίδα αφού οι Καρακάξες βρίσκονται στην προτελευταία θέση. Στο ντεμπούτο του κοντράρεται με την πρωτοπόρο Λέστερ που βρίσκεται στον έβδομο ουρανό...καιρός να πέσει από εκεί.  O Ρανιέρι το παίζει τρελός λέγοντας πως η ομάδα θέλει να βγει απλά... στο Εuropa League, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους αποφορτίσει, δεν νομίζω να τους έπεισε πάντως...Αλλαγή ψυχολογίας στους φιλοξενούμενους και το διπλό του 6,50 θα τιμηθεί.

ΚΑΪΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΜΠΟΧΟΥΜ 2: Oι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία εντός έδρας ματς, ενώ έρχεται από 3 σερί ήττες με την χρονιά να είναι και φέτος απογοητευτική αφού ο στόχος της ανόδου έχει χαθεί από νωρίς. Από την άλλη η Μπόχουμ παλεύει για να μπει στην τριάδα έρχεται από εντός έδρας στραβοπάτημα και η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει. Είναι αήττητη στα τελευταία 9 ματς έχοντας όμως 3 ισοπαλίες. Στο 2,80 θα ποντάρουμε στο κίνητρο των φιλοξενούμενων.

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ-ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ 2: Η Σαρμιέντο έχει ξεκινήσει κάκιστα την σεζόν με 4 ήττες, 1 ισοπαλία και μία νίκη στην πρεμιέρα. Δέχεται από 2 γκολ και πάνω στα τελευταία πέντε ματς με την άμυνα της να παραπατά. Η Γοδόι από την άλλη έρχεται από σερί τεσσάρων νικών έχοντας πετύχει 12 γκολ και είναι ικανή να φύγει με ακόμη μία νίκη. Η φόρμα μας οδηγεί στο διπλό του 2,60.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΟVER: H Mπόκα ψάχνει ξέσπασμα αφού αγνοεί την νίκη στα πέντε τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με τον Σκελότο να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο τέταρτο ματς στο πάγκο της. Η Ουνιόν παίζει ανοιχτά και έρχεται από την ήττα με 6-3 από την Ρασίνγκ, ενώ γενικά δέχεται εύκολα γκολ. Ανοιχτό ματς και οver η επιλογή μας.

ΝΤΕΦΕΡΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ-ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ ΟVER: Οι γηπεδούχοι έχουν 7 οver σε 8 ματς πρωταθλήματος ενώ τα 4 από τα τελευταία 5 ήταν και οver 3,5. Η Ρεάλ Γκαρσιλάσο έχει να χάσει από την πρώτη αγωνιστική ενώ και τα 3 παιχνίδια που έδωσε εκτός έδρας ήταν όλα οver.


Μονό αποδεκτό
ΛΕΣΤΕΡ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  2  6,50

Δυάδα
ΚΑΪΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΜΠΟΧΟΥΜ  2  2,70
ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ-ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ  2  2,70

Δυάδα
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ  ΟVER  2,05
NTEΦΕΡΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ-ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ  ΟVER  2,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου