Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΙ ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ...


Oι Μπουτσουάνες και οι Μοζαμβίκες δεν μας έκατσαν χτες για λίγο βέβαια...αλλά δεν περιμέναμε και κάτι είναι η αλήθεια. Ανάλογο το ποντάρισμα και σήμερα όπου έχουμε πρωινό ξύπνημα με Αυστραλία για για να καταλήξουμε στην Σουαζιλάνδη και την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία αφού έχουμε κάνει μια στάση στην εθνική ελπίδων.




ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤI-ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΟVER 3,5: Η Μέλμπουρν διεκδικεί τον τίτλο αφού βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 58 γκολ σε 24 ματς, σχεδόν 2,5 ματς ανά ματς. Αμυντικά όμως έχει κενά αφού με 39 γκολ παθητικό έχει την τρίτη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Μόλις 3 ματς έμειναν στο under ενώ τα 16 από τα 24 ήταν και οver 3,5. H Oυέλινγκτον Φοίνιξ είναι προτελευταία συνήθως τα παιχνίδια της έχουν γκολ αφού μετρά 8 over 3,5 στα τελευταία 12. Εκεί θα ποντάρουμε και εμείς.

ZIMΠΑΜΠΟΥΕ-ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ G/G: Ισοβαθμούν στην κορυφή του 12 ομίλου με 5 βαθμούς με το μεταξύ τους ματς την Παρασκευή να μένει στο 1-1 με την Σουαζιλάνδη να προηγείται στο 3' και να ισοφαρίζεται με αυτογκόλ στο 45'.  Η Ζιμπάμπουε έχει μεγαλύτερη ποιότητα με τον Μουσόνα της Οστάνδης, τον Νακάγμπα της Ρόντα να ξεχωρίζουν ενώ οι πολλοί από το ρόστερ παίζουν στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής που είναι από τα κορυφαία της ηπείρου. Η Σουαζιλάνδη παρότι δεν έχει μεγάλη ποιότητα το παλεύει μέχρι τώρα, έχει σκοράρει σε όλα τα ματς στον όμιλο και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και σήμερα. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ αφού μετρούν και οι δύο από τέσσερα σε ισάριθμα ματς στον όμιλο.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 1: H νίκη επί του Ζαϊρ έχει ανοίξει την όρεξη στους γηπεδούχους που έχοντας δύο ματς εντός έδρας ελπίζουν να πάρουν την πρώτη θέση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα στο ρόστερ όπως ο 29χρόνος αρχηγός Κεθεόβαμα που παίζει στην Τουρκία και ο μέσος Γιούγκα που παίζει στην Αζαξιό. Στους φιλοξενούμενους δεν θα παίξει το μεγάλο τους αστέρι ο Ανισέτ που παίζει στην Λουντογκόρετς αφού είναι τραυματίας. Θα ποντάρουμε στον άσο λόγο έδρας περισσότερο.

ΕΛΛΑΔΑ(U21)-IΣΡΑΗΛ(U21) 1: Η πρώτη θέση έχει κλειδώσει με την Πορτογαλία να έχει μόνο νίκες, γίνεται μεγάλη μάχη για την δεύτερη αφού την διεκδικούν μαζί με την εθνική μας το Ισραήλ, η Ουγγαρία και η Αλβανία. Για τα παιδιά του Νικοπολίδη η νίκη είναι απαραίτητη σήμερα και θα τους εμπιστευτούμε. Χαρίσης, Κουλούρης, Ρισβάνης, Μύγας, Σιώπης, Μασούρας, Τσιλιανίδης, Γούτας, Μαυρίας τα αδέρφια Δώνη έχουν πολλές συμμετοχές με τις ομάδες τους.

Τετράδα
ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ-ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5  1,83
ZIMΠΑΜΠΟΥΕ-ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ  G/G  2,50
KENTΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 1  1,85
ΕΛΛΑΔΑ(U21)-IΣΡΑΗΛ(U21)  1  2,20

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου