Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ



Eίπαμε είναι εβδομάδα με χαλαρή διάθεση όμως η κατάσταση ξέφυγε με την χτεσινή πεντάδα που βγάλαμε με εξαιρετικές αποδόσεις (35,00) και πονταρισμένη σε σύστημα 3-4-5. Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί και η τριάδα της Τετάρτης επίσης σε καλή απόδοση. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και σήμερα το σερί μας...





ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ G/G: Καλό ξεκίνημα και από τις δύο στα προκριματικά με την Βραζιλία να έχει 7 βαθμούς και την Ουρουγουάη 9. Επιστρέφει ο Σουάρες στην Ουρουγουάη μετά από 2 χρόνια περίπου, όμως θα λείψει το βασικό δίδυμο στην άμυνα Γκοντίν, Χιμένες με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια τρύπα κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από την κλήση του Βιτορίνο μετά από 4 χρόνια. Η τριάδα Γουίλαν, Ντάγκλας Κόστα και Νεϊμάρ θα έχουν εύκολο έργο. Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ αφού και οι Σουάρες, Καβάνι μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ. Γκολ και από τις δύο πλευρές είχαμε και στις 11 από τις 15 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ-ΗΠΑ ΟVER: To κύριο χαρακτηριστικό των ΗΠΑ με τον Κλίνσμαν στον πάγκο είναι η επιθετική φιλοσοφία. Μετά την ισοπαλία με το Τρίνινταντ & Τομπάγκο δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες οι Αμερικάνοι και η Γουατεμάλα έχει ελπίδες πρόκρισης ενώ έχει σκοράρει και στα 7 τελευταία της ματς επίσημα και φιλικά. Θα στραφούμε στο υψηλό οver στο 2,10.

ΑΛΓΕΡΙΑ-ΑΙΘΙΟΠΟΙΑ OVER: Η Αλγερία έχει εύκολο έργο στον όμιλο και έχει ξεκινήσει με εύκολες νίκες και 7 γκολ σε δύο ματς απέναντι σε Σεϊχέλες και Λεσότο.Με παίκτες όπως τους Μαχρέζ(Λέστερ), Μπραχίμι (Πόρτο), Σιλμανί(Σπόρτινγκ), Μπουντεπτούζ(Μονπελιέ) έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή στην Αφρική, ενώ έχει 7 over στα τελευταία 8 ματς. Η Αιθιοπία θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και το οver στο 2,00 μοιάζει καλή περίπτωση.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1&UNDER 3,5: Η Πορτογαλία έχει υιοθετήσει στο 100% την φιλοσοφία του Σάντος και παίζει πρώτα για το μηδέν στην άμυνα. Οι 6 από τις 7 νίκες της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Σάντος στο τιμόνι ήρθαν με under 3,5. Δύσκολα θα αλλάξει και αυτό σήμερα με την Βουλγαρία να παλεύει με την μετριότητα της.

Σύστημα 3-4
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  G/G  1,95
ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ-ΗΠΑ  ΟVER  2,25
ΑΛΓΕΡΙΑ-ΑΙΘΙΟΠΟΙΑ  ΟVER  2,00
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1& UNDER 3,5  1,80

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου