Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ


Ρουμανία, Πολωνία και τα κορίτσια της Παρί και της Μπαρτσελόνα μας πλήρωσαν χτες μια βαρβάτη τριάδα σε μια μέρα που δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια. Κάπως καλύτερα το πρόγραμμα σήμερα αφού υπάρχουν και επίσημα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ στην Νότια Αμερική.




ΧΙΛΗ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ G/G: Δεν ξεκίνησαν ιδανικά τα προκριματικά και οι δύο ομάδες με την Χιλή να χάνει και τον τεχνικό των επιτυχιών Χόρχε Σαμπαόλι. Στο Σαντιάγκο η Ρόχα δεν χάνει εύκολα έχοντας μία ήττα σε 29 ματς. Τιμωρημένοι οι Βιδάλ, Βαλβίνια και Βάργκας.  Με δύο βαθμούς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Αργεντινή έδειξε από τα νερά της, η νίκη όμως με 1-0 στην Κολομβία βελτίωσε την βαθμολογική συγκομιδή και πλέον θέλει να συνεχίσει να ανεβαίνει. Δυνατό ματς με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τον τελικό του Κόπα Αμέρικα με την Χιλή να παίρνει το τρόπαιο στα πέναλτι. Ποιότητα υπάρχει και στις δύο οπότε η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ ενώ με περισσότερο ρίσκο και με σκορ 1-1-.


ΒΟΛΙΒΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2: Η Βολιβία μαζί με την Βενεζούελα δείχνουν πως θα είναι ο αδύναμος κρίκος των προκριματικών. Ποντάρουν πολύ στην έδρα και το υψόμετρο του Λα Παζ όμως κόντρα στη Κολομβία χάνουν και αυτό το πλεονέκτημα αφού οι Καφετέρος είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες. Με μόλις 4 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές ο Χάμες Ροντρίγκες και η παρέα του θέλουν την νίκη και μπορούν να βρουν τον τρόπο να την πάρουν κόντρα σε μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο. Σε αποδόσεις πάνω 2,00 υπάρχει αξία,

ΔΑΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΟVER: Νέα εποχή στην Δανία όπου μετά από 15 χρόνια με τον Όλσεν στον πάγκο κάνει νέο ξεκίνημα με τον Χαρίεντε μετά την αποτυχία συμμετοχής στην τελική φάση του Euro. Μεγάλη έκπληξη με την Ισλανδία που πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της και στις τάξεις της επικρατεί ενθουσιασμός. Σκανδινδαβικό ντέρμπι με του Δάνους να ξεκινούν νέα εποχή και την Ισλανδία να βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι. Θα πάμε με τα πολλά γκολ.

Η ελπίδα μας για κάτι καλό βασίζεται σε αυτούς τους δύο
ΕΛΛΑΔΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 1: Οι αντίπαλοι μας θα αγωνιστούν χωρίς τα 3 μεγάλα τους αστέρια με τους Βούτσινιτς, Σάβιτς και Γιόβετιτς να μένουν εκτός. Προσδοκίες υπάρχουν με τον Γερμανό Σκίμπε στο τιμόνι και ψάχνουμε άμεσα νίκες για να αλλάξει το κλίμα μετά τα τραγικά προκριματικά που προηγήθηκαν. Με το δίδυμο Μανωλά-Παπασταθόπουλο να αποτελεί την βάση για το χτίσιμο μιας σφιχτής ομάδας που θα εκμεταλλεύεται τις λίγες ευκαιρίες που θα έχει...ποντάρουμε στον άσο του 1,75.


ITAΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ G/G: Σπουδαίο φιλικό με τους δύο προπονητές να είναι δεδομένο πως θα δοκιμάσουν κάποια πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν περισσότερο το μυαλό τους στις ομάδες αφού μπήκαμε στο τελικό στάδιο της σεζόν. Μια ήττα είναι αυτό που θέλουν να αποφύγουν και η ισοπαλία του τύπου 1-1 θα γίνει αποδεκτή και από τα δύο στρατόπεδα...




Σύστημα 3-4-5 
ΧΙΛΗ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ  G/G  1,95
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ  2   2,30
EΛΛΑΔΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ  1  1,80
ΔΑΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ  ΟVER  2,10
ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ  G/G  2,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου