Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ


Όπως έχουμε πει στο στοίχημα όλα είναι δανεικά...όπως την Πέμπτη μας τα έδωσε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις χτες χάσαμε το οver στο Γουαταμέλα-ΗΠΑ με το σκορ να είναι 2-0 από το 15' και να έχουν χαθεί απίστευτες ευκαιρίες και δοκάρια. Δεκτό λοιπόν και συνεχίζουμε με την σημερινή μέρα να μην έχει και κάτι το συνταρακτικό...



Mε τον Τζόν Τέρι σκόρερ η Αγγλία κέρδισε στο Βερολίνο το 2008

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2: Σπουδαίο φιλικό στο Βερολίνο με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια να υποδέχεται την φιλόδοξη Αγγλία. Οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα την Αγγλία που μπορεί να μην έχει τους Χαρτ, Ρούνεϊ και Στέρλινγκ διαθέτει όμως στο ρόστερ της παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και κόντρα στην όχι και τόσο αξιόπιστη άμυνα των Πάντσερ μπορούν να βρουν εύκολα δίχτυα. Χάρι Κέιν, Βάρντι αλλά και ο αναγεννημένος Στάριτζ θεωρώ πως αρκούν. Από την άλλη ο Λεβ αναγκάστηκε να καλέσει...τον Γκόμες για να έχει σέντερ φορ αφού ο Κρούζε ξενύχτησε και αποκλείστηκε. Πρόβλημα στην άμυνα αφού ο Μπόατενγκ είναι εκτός και δίπλα στον Χούμελς θα παίξει ο Μουστάφι και στα άκρα οι Έκτορ και Ρούντιγκερ... Ποιότητα έχουν και οι δύο, πρώτη μας επιλογή το οver και στην συνέχεια περισσότερο λόγο απόδοσης θα στραφούμε και στο διπλό του 6,00. Άλλωστε στις δύο τελευταίες επισκέψεις σε Γερμανικό έδαφος η Αγγλία μετράει ισάριθμες νίκες.

2008  1-2 σε φιλικό.



2001  1-5 Προκριματικά Εuro 1-5



ΑΥΣΤΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Αυστρία εντυπωσίασε στα προκριματικά όπου προκρίθηκε εύκολα απέναντι σε Μαυροβούνιο, Ρωσία και Σουηδία έχοντας 9 νίκες και μία ισοπαλία. Φοβερή ισορροπία στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση τα χαρακτηριστικά της εξαιρετικής φουρνιάς παικτών, Αλάμπα, Αρναούτοβιτς, Ντράγκοβιτς από τους πιο χαρισματικούς. Η Αλβανία για πρώτη φορά θα πάρει μέρος σε μεγάλη διοργάνωση και τα κατάφερε με την φοβερή αμυντική τακτική του Ιταλού τεχνικού Ντε Μπιάζι. Σημαντικό τεστ και για τις δύο, οι γείτονες θα παίξουν μαζεμένα και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή τα 2-3 γκολ.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ-ΜΑΡΟΚΟ OVER: Οι δυο τους θα σφαχτούν για την πρώτη θέση του έκτου ομίλου που οδηγεί στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Έχουν από έξι βαθμούς και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια θα κρίνουν τα πάντα. Σε μια τέτοια μάχη όλα είναι πιθανά και υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα και στις δύο πλευρές για να ποντάρουμε στο καλοπληρωμένο Over.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ-ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ 1: O γαλαξίας αστεριών της Νέας Υόρκης με τους Πίρλο, Λάμπαρντ, Βίγια, Ιραόλα και προπονητή τον Βιεριά φέτος έχει στόχο τα πλέι οφ και έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Το Νιού Ίγκλαντ δεν έχει νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές έχει τρεις σημαντικές απουσίες λόγο των εθνικών ομάδων και ο άσος στο 2,10 θα μπει στο παιχνίδι μας.

Moνό αποδεκτό
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2  6,00

Δυάδα
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ  ΟVER  1,95
ΑΥΣΤΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ  2-3 ΓΚΟΛ   1,95

Δυάδα
ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ-ΜΑΡΟΚΟ OVER  2,40
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ  1  2,30

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου