Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΛΑ


Πήραμε διήμερο ρεπό...αφού το πρόγραμμα δεν είχε έτσι και αλλιώς κάτι ενδιαφέρον, όχι ότι σήμερα γίνεται χαμός αφού μέχρι και Champions League θα ποντάρουμε...αλλά γυναικών. Χαλαρά λοιπόν σήμερα...




ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 1: Η Πολωνία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στα προκριματικά έμεινε ένα βαθμό πίσω από την Γερμανία από την οποία γνώρισε και την μοναδική της ήττα. Εντός έδρας σε επίσημα και φιλικά έχει 8 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ σκοράρει ασταμάτητα με 33 γκολ στα προκριματικά με μπροστά φυσικά τον Λεβαντόφσκι. Over ήταν τα 12 από τα 15 ματς που έδωσε. Σε μεταβατικό στάδιο η Σερβία που προσπαθεί να αφήσει πίσω τα προκριματικά αφού τα επεισόδια στο ματς με την Αλβανία της άφησαν πληγές σε όλα τα επίπεδα. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε δέχτηκε 4 γκολ στην Πράγα από την Τσεχία. Ταλέντο υπάρχει άφθονο αλλά η ομοψυχία και η κακή νοοτροπία δεν αφήνουν τους γείτονες μας να πρωταγωνιστήσουν. Ποντάρουμε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στους γηπεδούχους ενόψει του Euro σε αντίθεση με τους Σέρβους που περισσότερο σαν αγγαρεία βλέπουν το σημερινό ματς. Επιλογή και ο άσος σε συνδυασμό με οver στο 3,60.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 1 & UNDER 3,5; Η Ρουμανία πήρε εύκολα την πρόκριση στον όμιλο της εθνικής μας με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες, συμπλήρωσαν έτσι ένα αήττητο 15 αγώνων σε επίσημα και φιλικά.  Όπλο της ομάδας του Ιορντανέσκου η άμυνα αφού στα 10 ματς των προκριματικών δέχτηκαν μόλις δύο γκολ, γενικότερα τα παιχνίδια τους είναι σφιχτά με 13 under σε 19 ματς. Η Λιθουανία βυθίστηκε στην μετριότητα στα προκριματικά κάνοντας τρεις νίκες...οι δύο κόντρα στο Σαν Μαρίνο. Καθόλου ποιότητα δεν έχει στο ρόστερ της η ομάδα της Βαλτικής και πρώτο μέλημα θα είναι η άμυνα. Η Ρουμανία θα κερδίσει με το γνωστό της στυλ...δύσκολα θα δούμε φεστιβάλ γκολ. δύσκολα θα σκοράρει και η Λιθουανία. Ο συνδυασμός του άσο με το under 3,5 πληρώνει 1,90 και θα είναι η επιλογή μας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ): Πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League. Στο γυναικείο ποδόσφαιρο η δυναμική είναι υπέρ της Παρί που μπορεί να βρίσκεται στην σκιά της Λυών (3 συνεχόμενες χρονιές δεύτερη) όμως πέρυσι έφτασε στον τελικό όπου έχασε από την Φρανκφούρτη. Η Μπαρτσελόνα παίζει κλειστά και μετρά 7 under στα 9 τελευταία στην διοργάνωση. Οι Παριζιάνες στον προηγούμενο γύρο προκρίθηκαν επί της Ερέμπρο με δύο ισοπαλίες. Από την στιγμή που υπάρχει ρεβάνς οι δύο ομάδες θα είναι συγκρατημένες και το under στο 1,95 θα είναι η επιλογή μας.

Μονό αποδεκτό
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 1& ΟVER   3,40

Τριάδα
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ  1&UNDER 3,5  1,90
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 1  1,95
MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)  UNDER  1,95

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου