Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ


H Γουέστ Χαμ ήταν ανώτερη από την Τσέλσι, προηγήθηκε δύο φορές είχε δοκάρι...όμως ένα πέναλτι σε μια αντεπίθεση με τον πιτσιρικά Λόφτους Τσικ (κίνηση απελπίσιας του Χίντινγκ) μας στέρησε αυτό το τεράστιο διπλό του 5,25, ενώ στο replay φαίνεται πως δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι γιατί ήταν πάνω στην γραμμή της περιοχής. Νωρίτερα Χέρτα και Άρσεναλ μας πλήρωσαν την εξαιρετική μας δυάδα με απόδοση σχεδόν 6,00. Σήμερα έχουμε ντέρμπι σε Μάντσεστερ και Τορίνο...



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1: Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί με τις τραγικές εμφανίσεις που κάνει και τον Φαν Χάαλ να συνεχίζει να βρίσκεται στο κόσμο του... Η Σίτι έχει πολλές απουσίες όμως έστω και έτσι είναι μια κλάση ανώτερη από το φετινό έκτρωμα που παρουσιάζουν οι Μπέμπηδες. Για ντέρμπι είναι μικρό το 1,85 όμως δεν βλέπω πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Ετιχαντ η Γιουνάιτεντ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Η Άουγκσμπουργκ μάχεται για την παραμονή της στην Mπουντεσλίγκα και από τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Χορταστικά ματς μας προσφέρει αφού μετρά 4 οver 3,5 στα τελευταία 6 και σκορ τύπου 3-3 και 2-2. Η Ντόρτμουντ από τον Φεβρουάριο και μετά μας πρόσφερε γκολ και θέαμα...πλέον παίζει πιο συντηριτικά και έχει μόλις ένα οver 3,5 στα τελευταία 10 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Κόντρα στην φουλ επιθετική φιλοσοφία των γηπεδούχων μπορεί να θυμηθεί τον παλιό της εαυτό και να δούμε ένα ανοιχτό ματς. Το οver 3,5 στο 2,62 θα είναι η επιλογή μας, άλλωστε σε 10 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει επιβεβαιωθεί στις 7.

TOΡΙΝΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2; Μπορεί στην Γιουβέντους να υπάρχει απογοήτευση και κούραση μετά το άτυχο τέλος στο Μόναχο...όμως στο εγχώριο πρωτάθλημα με 18 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 19, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 10...απλά δεν έχει αντίπαλο. Άλλωστε η Τορίνο έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 16 ματς και μόλις μία νίκη σε 19 ματς απέναντι στην μισητή της αντίπαλου. Ακόμα και χωρίς Κιελίνι, Μαρκίσιο, Ντιμπαλά το διπλό στο 1,90 έχει αξία, η Νάπολι είναι στο -3 και η Γιουβέντους δεν έχει περιθώρια για γκέλες.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ G/G: Στην Παρίσι πλέον θα επικεντρωθούν στα ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και στο σημερινό ματς μετά και την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου με το 9-0 στην έδρα της Τρουά θα γίνει ένα μικρό πάρτι στο Παρκ Ντε Πρενς. Η Μονακό είναι η δεύτερη δύναμη στην Γαλλία έχει επιθετικές αρετές για να βρει τουλάχιστον ένα γκολ κόντρα στην χαλαρή άμυνα της Παρί, άλλωστε έχει σκοράρει στην έδρα της Παρί 13 φορές στα τελευταία 16 που την επισκέφτηκε.

ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ 1: H Μίλαν κανονικά δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης όμως σήμερα κόντρα  στο πτώμα της Λάτσιο μπορεί να πάρει μια νίκη για να πλησιάσει την Ίντερ στην 5η θέση. Η Λάτσιο έρχεται από σφαλιάρα με την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Σπάρτα...ουσιαστικά να βάζει τέλος στην χρονιά αφού στο πρωτάθλημα βολοδέρνει στην μέση της βαθμολογίας. To κλίμα στης ομάδα της Ρώμης θυμίζει μπαρούτι με τους οπαδούς να αποδικιμάζουν τους πάντες και την Παρασκευή να επισκέφτονται στην προπόνηση και να έχουν επεισόδιο με τον Καντρέβα. Ο Πιόλι παρά της πιέσεις δεν παραιτήθηκε, ενώ ο Λούλιτς τα έβαλε με τους συμπαίκτες του... Γενικά μια ωραία ατμόσφαιρα. Έχει να κερδίσει στο Σαν Σίρο την Μίλαν από το 1989...από τότε έχουμε 15 άσους και 10 ισοπαλίες. Κακή ομάδα η Μίλαν...ακόμα χειρότερη και χωρίς κίνητρο η Λάτσιο για αυτό πάμε με τον άσο.



ΠΑΟΚ(-2)-ΚΑΛΛΟΝΗ 1: Στο ντεμπούτο Ίβιτς ο ΠΑΟΚ έκανε καλή εμφάνιση και πέρασε εύκολα από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Αθανασιάδη να βρίσκει δίχτυα δύο φορές. Περιμένοντας την απόφαση της τιμωρίας για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Δικέφαλος θα χρειαστεί να κάνει νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Παραμένουν πολλά τα προβλήματα με του Μπερμπάτοφ, Χατσηίσαϊα, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Ζάιρο να είναι τραυματίες(μπορεί να προλάβουν οι δύο τελευταίοι) και τους Μακ, Κίτσου τιμωρημένοι. Η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική έσβησε οριστικά και αμετάκλητα τις λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε η Καλλονή για παραμονή. Ο Καραγεωργίου θα προσπαθήσει να τελειώσει η ομάδα του την σεζόν με αξιοπρέπεια...κάτι δύσκολο αφού δεν υπάρχει το παραμικρό κίνητρο. Ο μοναδικός αξιόπιστος στόπερ Αναστασιάδης θα λείψει. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να ξεσπάσει και η Καλλονή μοιάζει με το ιδανικό θύμα. Νίκη του ΠΑΟΚ με πάνω από δύο γκολ διαφορά θα είναι η επιλογή μας.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ: Ο Αστέρας παρότι προηγήθηκε, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να χάσει από τον Ατρόμητο μένοντας έτσι για έκτη αγωνιστική μακριά από τις νίκες, πέτυχε όμως τουλάχιστον γκολ κάτι που δεν είχε καταφέρει τις προηγούμενες πέντε. Δύο ματς με τον Χάβο στον πάγκο με τον Έλληνα τεχνικό να έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογία αφού εκεί δείχνει να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας της Τρίπολης. Χρειάζεται απαραίτητα βαθμούς για να μην χάσει το τρένο των πλέι οφ. Με την νίκη επί του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τέλειωσε την χρονιά του...εκτός αν συνεχιστεί το κύπελλο. Ο Σίλβα πλέον θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για δοκιμές, δίνοντας χρόνο σε αναπληρωματικούς του. Μόλις μία νίκη για τους πρωταθλητές τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Τρίπολη. Έχει ξεμείνει από στόχους και κίνητρα ο Ολυμπιακός με τον Σίλβα να παλεύει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του. Στον Αστέρα χρειάζονται άμεσα βαθμούς και έχουν μεγάλο κίνητρο. Ο Χάβος προσπαθεί να τονώσει το ηθικό της ομάδας του και κόντρα στον αδιάφορο Ολυμπιακό μπορεί τουλάχιστον να μην χάσει.

Tριάδα
ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ 1  2,00
ΤΟΡΙΝΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2  1,80
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  1  1,85

Δυάδα
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΑΚO G/G  2,10
AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  ΟVER 3,5

Δυάδα
ΠΑΟΚ(-2)-ΚΑΛΛΟΝΗ  1  2,10
AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ  1,05

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου