Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ



Με κέρδος κλείσαμε το ευρωπαϊκό τριήμερο αφού περάσαμε τρία από τα τέσσερα στο συστηματάκι μας στο Europa League...είχαμε βέβαια και την τύχη με το μέρος μας αφού η Σαχτάρ πέτυχε το γκολ στο 93'. Χτες γεμίσαμε μπαταρίες και δεν ασχοληθήκαμε με τα ματς για να επιστρέψουμε σήμερα δυνατά, με λίγες όμως επιλογές. Δεν θα ανοίξω παραπάνω το παιχνίδι μου αν και υπάρχουν και άλλα σημεία με ενδιαφέρον...απλά θα τα αναφέρω στο τέλος του κειμένου,





ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Η χρόνια της Τσέλσι θα τελειώσει απογοητευτικά, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν καταστροφική αφού οι διαδοχικοί αποκλεισμοί σε Champions League και Κύπελλο την άφησαν ουσιαστικά χωρίς στόχους. Μοναδικό που θα μπορούσε να κυνηγήσει η πρωταθλήτρια είναι η έκτη θέση (στο -7) που λογικά θα οδηγήσει στο Europa League...Η Γούεστ Χαμ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, έχουμε γράψει πολλές φορές για τις αρετές που έχει το συγκρότημα του Μπίλιτς που αρνείται να χάσει όταν είναι αουτσάιντερ. Τα σφυριά χτυπάνε μέχρι και τρίτη θέση (στο -3) έχουν απίστευτη ψυχολογία και τεράστιο κίνητρο ενώ θα βρουν μπροστά τους μια ομάδα που έχει αδειάσει, με παίκτες χωρίς κίνητρο που περιμένουν να τελειώσει το μαρτύριο της φετινής χρονιάς. Σημαντική επίσης η απώλεια του Ντιέγκο Κόστα αφού άλλον αξιόπιστο επιθετικό ο Χίντινγκ δεν έχει. Δεν υπάρχει λογική στο 5,25 του διπλού.

EBΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: To τελευταίο χαρτί της Άρσεναλ στην φετινή χρονιά αφού μόνο η νίκη την κρατά ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Οι παίκτες του Βενγκέρ παρά το 3-1 στάθηκαν εξαιρετικά στο Καμπ Νου και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες. Η Έβερτον θα επικεντρωθεί στο κύπελλο μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά, αφού στο πρωτάθλημα με μία μόλις νίκη στην έδρα της στα τελευταία οκτώ ματς δεν έχει ελπίδες για κάτι καλό... Ποντάρουμε στην απελπισμένη Άρσεναλ.

ΧΕΡΤΑ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΛΝΤ 1: Υπερβολικό το 2,00 στον άσο για την Χέρτα που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τριάδα, δεν δίνει δικαιώματα και ειδικά στο Βερολίνο έχει 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Η νεοφώτιστη Ίνγκολσταντ δεν έχει νίκη στα τελευταία 10 εκτός έδρας που έδωσε και ουσιαστικά έχει σωθεί αφού βρίσκεται στο +9 από την ζώνη.

ΑΝΖΕ-ΛΟΡΙΑΝ Χ: Ισοβαθμούν στην 11η θέση στο +6 από την ζώνη υποβιβασμού και αγωνιστικά δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, ειδικά η Ανζέ. Η ισοπαλία μοιάζει με έναν έντιμο συμβιβασμό που τις κρατάει μακριά από τους κινδύνους.

Μονό αποδεκτό
ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2  5,25

Δυάδα
ΧΕΡΤΑ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ  1  2,05
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ  2  2,70

Μονό αποδεκτό
ΑΝΖΕ-ΛΟΡΙΑΝ Χ  3,00

Τι δεν παίξαμε...
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΛΕΓΚΙΑ  G/G  1,80
MΠΕΤΙΣ-ΜΑΛΑΓΑ Χ  3,20
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΑΝΟΒΕΡΟ  ΟVER 1,85
ΝΤΑΛΑΣ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ 2  4,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου