Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Εξαιρετική η χτεσινή μέρα που εξαίρεση την βόμβα της Σοσιεδάδ περάσαμε και τα πέντε σημεία μας βγάζοντας 3 ταμεία. Επειδή θέλω να είμαι σωστός πάντως η Λέστερ χτες μπορεί να μην κέρδισε άλλα ήταν άτυχη που δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Ρανιέρι έκανε πειστική εμφάνιση, είχε δύο δοκάρια και το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί...βέβαια κάποια στιγμή η κωλοφαρδία της θα τέλειωνε. Χωρίς μεγάλη ανάλυση σήμερα οι προτάσεις μας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2: Όποιος είδε εκτενή στιγμιότυπα από τον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να διαφωνήσει. Το τελικό 1-1 στην κανονική διάρκεια είναι απλά μαγική εικόνα με την Σίτι να έχει ισοπεδώσει την Λίβερπουλ. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι μέσα σε 4 μέρες, εντάξει το Άνφιλντ μπορεί να δίνει δύναμη στην ομάδα του Κλοπ, όμως η Σίτι απέκτησε ψυχολογία με την νίκη στο Κίεβο και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η νίκη ξαναβάζει την ομάδα του Πελεγκρίνι στην μάχη του τίτλου και το διπλό στο 2,75 θα τιμηθεί.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΟΤΕΝΑΜ Χ: Λονδρέζικο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι εντυπωσιακές φέτος και να βρίσκονται βαθμολογικά πολύ πιο ψηλά από τις προσδοκίες που είχαν στην αρχή της χρονιάς. Η ισοπαλία είναι μια δίκαιη λύση.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΟVER 3,5: Oμάδες με επιθετική φιλοσοφία και αρκετά οver.H Γκλάντμπαχ έχει 18 και η Στουτγκάρδη 17 σε 23 ματς. Στο μεταξύ τους το σκορ μπορεί να ξεφύγει.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2: Πρώτη ήττα μετά από ένα χρόνο στην Γαλλία για την Παρί που έχασε με 2-1 από την Λυών. Πλέον αναμένεται απάντηση και η νίκη-πρόκριση στους 4 του κυπέλλου μοιάζει κάτι παραπάνω από δεδομένη, άλλωστε η Σεντ Ετιέν έχει απουσίες είναι ντεφορμέ και εμφανώς κουρασμένη, έστω και στο 1,65 θα πάμε με τον Ιμπραίμοβιτς.

ΧΕΡΤΑ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1: Η Χέρτα είναι καλύτερη ομάδα από την Αϊντραχτ που στα τελευταία 13 ματς έχει μόλις δύο νίκες και πλησίασε επικίνδυνα στην ζώνη με τον κόουτς να βρίσκεται υπό πίεση. Στο Βερολίνο η Χέρτα δεν έχει δώσει δικαιώματα και θέλει την νίκη για να εδραιωθεί στην 3η θέση.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G: Nα ευχηθούμε να δούμε ποδόσφαιρο και να μην ασχοληθούμε με τίποτα εξωαγωνιστικό. Θα πάμε με το γκολ-γκολ αφού ο νεανικός ΠΑΟΚ γεμάτος με Έλληνες θα παρασυρθεί από την κερκίδα και θα παίξει ορμητικά με αποτέλεσμα πιστεύω να δώσει χώρους που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Αντίστοιχα όμως επιθετικά θα έχει ευκαιρίες να σκοράρει. Και σκοράκι 1-1 έχουμε.

Δυάδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  2  2,75
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G  2,00

Aκριβές Σκορ
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1  6,00

Τριάδα
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  2   1,65
ΧΕΡΤΑ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ  1  1,85
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ  ΟVER  3,5  2,00

Moνό αποδεκτό
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ  ΟVER  6,5   13,00

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΟΤΕΝΑΜ  Χ  3,60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου