Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΛΥΓΙΖΕΙ Η ΛΕΣΤΕΡ



Μετά από απουσία λίγων ημερών επιστρέφουμε σήμερα με ένα και μόνο στόχο να στείλουμε όλη την αρνητική ενέργεια στην Λέστερ και τον Ρανιέρι για να στραβοπατήσει...




τα στατιστικά του Καντέ

ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2: Κόντρα στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος(Νόργουιτς) η Λέστερ δημιούργησε ελάχιστες φάσεις και για να φτάσει στην νίκη χρειάστηκε να περιμένει 89 λεπτά με τον Ολούα να πετυχαίνει το γκολ. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Ρανιέρι έμεινε στην κορυφή και στο +2 από την Τότεναμ χωρίς βέβαια να πείσει με την εμφάνιση της. Κόντρα στην σκληροτράχηλη Γουέστ Μπρομ του Πιούλις λογικά θα τα βρει πιο σκούρα, αφού η άμυνα εκτός έδρας έχει δεχτεί 14 γκολ επίδοση που την φέρνει στην 5η θέση στην σχετική κατηγορία. Ο Βρετανός τεχνικός φημίζεται για την αμυντική τακτική του και τον άριστο τρόπο που στήνει τις ομάδες του, οι παίκτες του θα στήσουν τείχος και πυροβολούν σε αντεπιθέσεις. Ο Ρανιέρι δεν θα έχει τον Καντέ, τον πιο πολύτιμο παίκτη στην ενδεκάδα του, πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει για τον Γάλλο ''Η παρουσία του στην ενδεκάδαα και τα τρεξίματα του μας επιτρέπει να παίζουμε με δύο χαφ στο κέντρο''. Όποιος έχει δει ματς της Λέστερ έχει καταλάβει το πόσο κομβικός είναι στο παιχνίδι της, ο Γάλλος δεν έχει χάσει ματς φέτος στην Premier League, έχει 83% ποσοστό στις σωστές πάσες με το συντριπτικό ποσοστό από αυτές να είναι επιθετικές, έχει δημιουργήσει 23 ευκαιρίες για γκολ στους συμπαίκτες του, έχει 4 κλεψίματα και 4 τάκλιν ανά παιχνίδι. Η Λέστερ πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του τίτλου και πρέπει να το κάνει χωρίς τον μηχανοδηγό της...ενώ απέναντι της θα βρει μια κωλοπετσωμένη ομάδα που δεν θα ντραπεί να παίξει βρώμικα. Το Χ2 αλλά και το σκέτο διπλό στο 6,00 έχει νόημα.

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER: Σε κακή κατάσταση η Νόργουιτς με 7 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 8 ματς και άμυνα σουρωτήρι αφού έχει δεχτεί 22 γκολ δηλαδή σχεδόν 3 γκολ ανά παιχνίδι. Πλέον βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού σε ισοβαθμία με την Νιουκάστλ. Τα Καναρίνια πάντως κόντρα στην Λέστερ έδειξαν σημεία ζωής και δέχτηκαν το μοναδικό γκολ στο 89'. Η Τσέλσι στο πρωτάθλημα παίζει χωρίς άγχος αφού δεν έχει κάποιο στόχο μπροστά της...κάπως έτσι και μπόλικη δόση τύχης έφτασε στην νίκη στην έδρα της Σαουθάμπτον το Σάββατο. Οι απουσίες των Τέρι και Ζούμα την έχουν κάνει ευάλωτη στην άμυνα και δέχεται γκολ στα τελευταία πέντε. Προβλήματα στις άμυνες και για τις δύο οπότε το οver μοιάζει καλή επιλογή.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2: Η Άστον Βίλα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες παραμονής και μοιάζει να έχει αποδεχτεί την μοίρα της. Μάλιστα οι οπαδοί τα έχουν βάλει με τον πρόεδρο και κάθε εντός έδρας ματς θυμίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον του. Η Έβερτον πραγματοποιεί μέτρια χρονιά και έχει ρίξει το βάρος στο κύπελλο, όμως και στο πρωτάθλημα θέλει να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και από την στιγμή που δεν είχε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο ο Μαρτίνεζ θα έχει ξεκούραστους παίκτες. Έστω και στο 1,80 το διπλό θα παιχτεί για την ανώτερη σε όλα τα επίπεδα Έβερτον.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΧΕΤΑΦΕ 1:H Xετάφε μετρά έξι σερί ήττες, μην έχοντας πετύχει γκολ στα τελευταία πέντε, επίσης εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα με 9 ήττες σε 12 ματς. Στο σημερινό ματς έχει απουσίες στην άμυνα αφού δεν παίζουν τα δύο βασικά ακραία μπακ και ο ένας στόπερ με αποτέλεσμα να αγωνιστεί με άμυνα ανάγκης. Η Λας Πάλμας έρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της Εϊμπάρ πήρε ψυχολογία, ενώ βασίζεται πολύ στην έδρα της όπου έχει μαζέψει τους 18 από τους 24 βαθμούς της. Έχει λογική ο άσος σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2: Εντάξει η Ατλέτικο το έκανε το κομμάτι της κέρδισε στο Μπερναμπέου...αλλά παραπάνω δεν μπορεί να πάει βρίσκεται στο -8 από την Μπαρτσελόνα και η δεύτερη θέση είναι το ταβάνι της. Στόχος για τον Σιμεόνε είναι το Champions League. Το γνωστό στυλ δεν πρόκειται να το αλλάξει ειδικά στο Καλντερόν δεν δέχεται γκολ με τίποτα, όμως δύσκολα δημιουργεί φάσεις όταν βρει κλειστή άμυνα. Η Σοσιεδάδ χάλασε το σερί με 4 νίκες με την ισοπαλία στην έδρα της Μάλαγα. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κρυφοκοιτάζει Ευρώπη. Δεν θα κωλώσει στην Μαδρίτη να ψάξει την νίκη. Έχει αξία το 9,00 του διπλού.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Το Αννόβερο είχε 8 σερί ήττες...και πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Στουτγκάρδης. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάστηκε θεϊκή παρέμβαση...αφού οι γηπεδούχοι έχουν χάσει απίστευτες ευκαιρίες και τα δύο γκολ του Αννόβερο ήρθαν από τον κεντρικό αμυντικό Σούλτς από εκτελέσεις κόρνερ. Ακόμα βρίσκεται στην τελευταία θέση και θέλει να ακόμα δρόμο για την σωτηρία. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στο -5 από την 4η θέση και δεν έχει περιθώρια θα παίξει αποκλειστικά για την νίκη. Το οver είναι συμπαθητικό στο 1,80.


Μονό αποδεκτό
ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2  2,20

Δυάδα
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΤΣΕΛΣΙ  ΟVER  1,80
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ  2  1,90

Δυάδα
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΧΕΤΑΦΕ  1  2,05
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΒΟΛΣΜΠΟΥΡΓΚ  ΟVER  1,80

Moνό αποδεκτό
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ  2  9,00

*Η στήλη  του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου