Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ




Τελειώνει η κωμωδία στην Τούμπα...ξεκινά το ζάπινγκ στο OTE TV και δεν ξέρεις σε ποιο κανάλι να σταθείς, να δεις την Μπάγερν να χάνει στο Μόναχο από την Μάιντς, την Άρσεναλ στο Λονδίνο από την Σουόνσι ή την Τότεναμ από την Γουέστ Χαμ...βλέπεις πέντε λεπτά και χορταίνεις, γεμίζεις ποδόσφαιρο...πραγματικό όμως, καθαρό, αγνό. Κορυφαίο σχόλιο χτες στο Facebook: " Ο ΠΑΟΚ θέλει ξένους διαιτητές, ο Ολυμπιακός ξένους δημοσιογράφους και ο κόσμος θέλει ξένο ποδόσφαιρο...''.  Στοιχηματικά τώρα το γκολ της Γκλάντμπαχ στο 90' μας πλήρωσε την καλοπληρωμένη τριαδούλα μας, εκεί που πέσαμε έξω ήταν με την Σίτι που έδειχνε πως απλά δεν ήθελε να διεκδικήσει την νίκη στο Λίβερπουλ... Λίγα πράγματα σήμερα.




AEK-ATΡΟΜΗΤΟΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πρώτος ημιτελικός και δύο ομάδες είναι δεδομένο πως θα είναι κάτι παραπάνω από προσεκτικές. Δέλλας και Πογιέτ είναι δύο προπονητές που έχουν ως πρώτο μέλημα την αμυντική λειτουργία και το μηδέν στην άμυνα. Δύσκολα η ΑΕΚ θα πάρει ρίσκα από την αρχή, ο Ατρόμητος άλλωστε είναι η μοναδική ομάδα που την κέρδισε το 2016. Ο Δέλλας θέλει να αποδείξει σε κάποιους στην Ένωση ότι κακώς τον έδιωξαν και βλέπει τους ημιτελικούς και ως μια ευκαιρία για προσωπική δικαίωση. Όλα οδηγούν σε ματς με λίγες φάσεις, το under πληρώνει 1,50, οπότε θα στραφούμε στην ισοπαλία στο ημίχρονο με το σκεπτικό πως στο πρώτο 45λέπτο δεν θα συμβούν πολλά.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 4,5: Η Βαγιεκάνο έχει βρει ρυθμό στα τελευταία ματς αφού τρέχει ενά σερί με 7 ματς χωρίς ήττα έχοντας βέβαια 5 ισοπαλίες, με το επιθετικό της στυλ πάντως να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο αφού και στα 7 αυτά ματς έχει τουλάχιστον από δύο γκολ. Ο προπονητής της ομάδας της Μαδρίτης Πάκο Χέμεθ δεν αλλάζει με τίποτα την φιλοσοφία του ακόμα και όταν δέχτηκε 10 γκολ από την Ρεάλ, δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω και να παίξει άμυνα ακόμα και κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να παίξει το ματς στα ίσια. Αυτό βέβαια έχει και επιπτώσεις με την Βαγιεκάνο να είναι ευχάριστη για τους θεατές...όμως με 53 γκολ παθητικό επίδοση που είναι η χειρότερη στην Primera είναι λογικό να βρίσκεται ελάχιστα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπαρτσελόνα γνωρίζουμε πολύ καλά τι μπορεί να κάνει αν βρει χώρους...το θέμα είναι τα παιδιά να έχουν κίνητρο και όρεξη και το φεστιβάλ γκολ λογικά θα έρθει. Άλλωστε κόντρα στην Βαγιεκάνο μετρά 10 σερί νίκες με γκολ 45-3.

KONIAΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΟVER: Ιστορικό ματς για τους γηπεδούχους που μετά την νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς έχουν μεγάλη ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά. Sold οut έχει ανακοινωθεί εδώ και πολλές μέρες με 42.000 εισιτήρια να έχουν κάνει φτερά. Η Κόνιασπορ τρέχει αήττητο 12 αγωνιστικών και βρίσκεται στην 3η θέση. Η Μπεσίκτας μετά την ήττα από την Φενέρ την Δευτέρα έπεσε από την κορυφή, όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Δεν θα αδιαφορήσει για το κύπελλο και θα τα δώσει όλα για την ανατροπή. Με δεδομένο λοιπόν πως οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τουλάχιστον 2 γκολ για να προκριθούν πάμε στην λογική του ανοιχτού ματς με το οver στο 1,85 να είναι επιλογή.

Τριάδα
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   ΟVER 4,5  2,25
KONIAΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  ΟVER  1,85
AEK-ATΡΟΜΗΤΟΣ UNDER  1,57

Moνό αποδεκτό
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ΟVER  6,5   7,50

* Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου