Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΣΑΧΤΑΡ



Μπορεί στοιχηματικά να πήγαμε κουβά χτες και μάλιστα στο 88' και στο 91' όμως χορτάσαμε μπάλα. Ματσάρες και τα δύο ματς με μπόλικο σασπένς και αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι αδυναμίες της Μπάγερν φάνηκαν ξεκάθαρα...και αν η Γιουβέντους δεν είχε τις απουσίες των Κιελίνι, Μαρκίσιο και Ντιμπαλά δεν υπήρχε περίπτωση να γλιτώσει χτες. Στάθηκε καλά και η Άρσεναλ στο Καμπ Νου αλλά σπατάλησε πολλές ευκαιρίες...κόντρα στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή θα το πλήρωνε. Τα αφήνουμε πίσω, περιμένοντας με αγωνία την κλήρωση των προημιτελικών. Europa League σήμερα και περιμένουμε ρεβάνς με γκολ.



ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER: Η χρονιά για την Βαλένθια εξελίσσεται σε μαρτύριο με την επιλογή του Γκάρι Νέβιλ ως προπονητή να είναι κάτι παραπάνω από αποτυχημένη. Στο πρωτάθλημα πλησιάζει επικίνδυνα στην ζώνη υποβιβασμού και το Europa League είναι το μόνο που του έχει απομείνει. Το 1-0 του πρώτου ματς δεν κάνει την πρόκριση εφικτή όμως οι νυχτερίδες θα πρέπει να ανοιχτούν και η φορμαρισμένη Μπιλμπάο του Βαλβέρδε μπορεί να τους διαλύσει στην κόντρα, άλλωστε το έκανε δύο φορές στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τους μέσα έξω με τριάρες. Ο Βάσκος τεχνικός έχει για πρωινό το πείραμα της προπονητικής Νέβιλ...και η επιλογή μας θα είναι το οver και το διπλό.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟVER: Το 2-0 του πρώτου ματς έχει στείλει με το ένα πόδι τους Ισπανούς στην επόμενη φάση, όμως περιμένουμε από την Λεβερκούζεν ως γνήσια γερμανική ομάδα που είναι να παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό για την ανατροπή. Αυτό θα δώσει ρυθμό στο ματς και το οver που πληρώνει μάλιστα πάνω από 2,00 έχει εξαιρετικές προοπτικές να επιβεβαιωθεί, άλλωστε και η Βιγιαρεάλ δεχόμενη 4 γκολ από την Σεβίλλη την Κυριακή έδειξε να έχει χάσει σε αμυντική συνοχή.

ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ 2: Με το 3-1 του πρώτου ματς η Σαχτάρ σήμερα έχει την ευχέρεια να κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι, να δώσει χώρο στον αντίπαλο και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Αυτό είναι το αγαπημένο στυλ του Λουτσέσκου και των ταχύτατων Λατινοαμερικάνων του... Η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα με πολλές αδυναμίες κάτι που φάνηκε και στα ματς με τον Ολυμπιακό, είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί και θα το πληρώσει. Στο 2,70 το διπλό.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER: Το 3-0 του πρώτου ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Τότεναμ που βρίσκεται και στο κυνήγι του τίτλου στην Premier League. Η Ντόρτμουντ συνεχίζει την φοβερή της πορεία το 2016 και στοχεύει στην κατάκτηση του Europa. Περιμένουμε ματς χωρίς σκοπιμότητες αφού η πρόκριση έχει κριθεί, επιθετικές αρετές έχουν και οι δύο. Το οver είναι επιλογή.

Σύστημα 3-4
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  ΟVER  2,05
TOTENAM-NTOΡΤΜΟΥΝΤ  ΟVER  1,80
BΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  ΟVER  2,00
ΑΝΤΕΛΕΧΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ   2  2,70


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου