Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΑ 37 Η ΜΠΑΡΤΣΑ




Η βραδιά τελικά είχε σασπένς και αγωνία με τα πέναλτι στην Μαδρίτη όμως τα κουλουράκια και στα δύο ματς δεν ήταν και ότι καλύτερο, τόσο από την άποψη ψυχαγωγίας αλλά και στοιχηματικά... Πάντως η Αϊντχόβεν έβαλε πολύ δύσκολα στον Σιμεόνε και την έφτασε στα όρια της, τέτοια ματς είναι που φοβάται ο Αργεντίνος σαν φαβορί η Ατλέτικο δυσκολεύεται περισσότερο... Σήμερα τα θηρία Μπάγερν και Μπαρτσελόνα πληρώνουν ψίχουλα, θα βάλουμε μπόλικη τρέλα και θα τις κοντράρουμε, όχι πως θα χάσουν την πρόκριση αλλά απλά να μην κερδίσουν, Γιουβέντους και Άρσεναλ είναι μεγάλες ομάδες ας το αποδείξουν σήμερα,





ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ(+1,5) 2: Η Μπαρτσελόνα παίζει σαν εξωγήινη έχοντας 37 ματς αήττητη, η τριάδα μπροστά κάνει πάρτι σε όποια άμυνα και αν βρουν μπροστά τους. Η Άρσεναλ από την άλλη δείχνει να χάνει το τρένο του τίτλου...έχασε και το κύπελλο με το εντός έδρας 1-2 από την Γουότφορντ, ο κόσμος αποδοκίμασε τον Βενγκέρ. Στο πρώτο ματς παρότι στάθηκε καλά τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα των Μπλαουγκράνα στο τέλος δεχόμενη δύο γκολ, με την πρόκριση πλέον να μοιάζει με τεράστιο θαύμα. Ο Λούις Ενρίκε δήλωσε πως θα προστατευτούμε έχοντας την κατοχή της μπάλας, ενώ δεν θα έχει στην άμυνα τον τιμωρημένο Πικέ. Ο Βενγκέρ πιστεύει πως η ομάδα του θα διεκδικήσει την πρόκριση παρά τις απουσίες των Τσεχ, Ράμσεϊ, Καθόρλα. Τα πάντα δείχνουν Μπάρτσα...αλλά περιμένω από τους Κανονιέρηδες να βγάλουν πάθος και ποδοσφαιρικό εγωισμό θέλοντας να δώσουν απαντήσεις. Η πρόκριση δεν χάνεται για τον Μέσι και ίσως υπάρχει και μια μικρή χαλαρότητα. Πρώτη επιλογή το διπλό της Άρσεναλ με +1.5 στο 2,30, δηλαδή ακόμα και με ήττα με 1 γκολ διαφορά είμαστε μέσα. Για την τρέλα και μόνο θα ρίξουμε και λίγα ευρώ στο διπλό της Άρσεναλ στο 12,00...άλλωστε υπάρχει ιστορικό για την ομάδα του Βενγκέρ, τα δύο προηγούμενα χρόνια έχασε στην ίδια φάση έχασε στο Emirates στο πρώτο ματς από Μπάγερν και Μονακό και στις ρεβάνς κέρδισε την Μονακό και πήρε 1-1 στο Μόναχο.


ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Η φανέλα της Γιουβέντους μίλησε στο πρώτο ματς με την Κυρία να γυρίζει από τον εφιάλτη του 0-2 και να έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης αφού τις αρκεί μια νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Σημαντικές απουσίες προέκυψαν για τον Αλέγκρι αφού ο Κιελίνι είναι ο ηγέτης της άμυνας, ο Ντιμπαλά το κανόνι μπροστά και ο Μαρκίζιο γρανάζι στην μεσαία γραμμή. Ο Γκουαρδιόλα θα προσπαθήσει να μειώσει το ρίσκο ζητώντας την κατοχή μπάλας. Δύσκολα θα παίξει στα ίσια ο Γιούβε με τις απουσίες που έχει, θα προσπαθήσει να...σβήσει το ματς να κοιμίσει τους Βαυαρούς και να βρει...την μία φάση για να κλέψει την νίκη. Θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ αφού δεν θα ξεφύγει παραπάνω το σκορ.

Δυάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ (+1.5 ΓΚΟΛ) 2              2,30
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ              2-3 ΓΚΟΛ              2,05

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ          2              13,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ              Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ    2,50

Ακριβές Σκορ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ          1-2          34,00

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ              1-1          9,00

* Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου