Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ....



Η Λέστερ με μία μόνο τελική στην εστία...πέτυχε ένα κωλόφαρδο γκολ με ψαλιδάκι παρακαλώ μετά από μία φάση με πολλές κόντρες. Στην συνέχεια απλά περίμενε πίσω από την μπάλα...πιο βαρετή ομάδα δεν γίνεται...βλέποντας την Λέστερ καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθανόταν οι υπόλοιποι όταν μας έβλεπαν να παίρνουμε το Euro με τον τρόπο που το πήραμε... Στοιχηματικά μας ξελάσπωσε η Ρεάλ Γκαρσιλασό από το Περού και βγάλαμε καθαρή και την χτεσινή μέρα. Champions League σήμερα αλλά δεν λέει και πολλά, θα ποντάρουμε αλλά όχι με θέρμη.






ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ OVER: Προβάδισμα έχει η Ατλέτικο με το 0-0 του πρώτου ματς στην Ολλανδία. Δεν είναι εύκολη βραδιά αφού η Αϊντχόβεν έχει ένα αρκετά νεανικό σύνολο με πολλά τρεξίματα και θα δυσκολέψει τους Μαδριλένους. Ο Σιμέονε έχει δει την ομάδα του να ανεβάζει ρυθμούς αφού στα τελευταία τρία ματς κερδίζει με τριάρες. Σε σχέση με το πρώτο ματς επιστρέφει για τους Ολλανδούς ο πρώτος σκόρερ Ντε Γιόνγκ. Η τακτική θα έχει τον πρώτο λόγο στο Βιθέντε Καλντερόν, αλλά ένα γκολ από όπου και να μπει θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα ανοίξει το ματς, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο να μπει υπάρχει χρόνος να βγάλουμε το οver.

MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ G/G: Η Σίτι έχει ήδη προκριθεί με το 3-1 στην Ουκρανία και το σημερινό ματς μοιάζει με τυπική διαδικασία. Στην Ντιναμό δηλώνουν πως θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος. Θα τους πιστέψουμε και θα ποντάρουμε στο να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, άλλωστε σκόραραν και στα τρία εκτός έδρας ματς στην διοργάνωση σε Τσέλσι, Πόρτο, και Μακάμπι. Έτσι και αλλιώς η Σίτι φέτος έχει δεχτεί γκολ και στα 7 ματς που έχει δώσει στο Champions League, ενώ έχει δεχτεί γκολ στα 16 από τα 17 τελευταία εντός έδρας στην διοργάνωση.

Δυάδα
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ  ΟVER  1,90
MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ G/G  1,90

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου