Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γερμανικές μπύρες θα πίνουμε όλη την εβδομάδα...
Δέκα σημεία προτείναμε όλα σε εξαιρετικές αποδόσεις και πέσαμε μέσα στα 7. Μια δυάδα και μια τριάδα στο σύστημα ήταν τα κέρδη μας...όμως ένα γκολ του Ατρόμητου ή το οver στο ντέρμπι των Βάσκων θα έκανε την διαφορά και θα κάναμε μεγάλο πάρτι. Έτσι είναι αυτά, κρατάμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και συνεχίζουμε. Μπαίνουμε σε εβδομάδα με Ευρωπαϊκά ματς...όμως από σήμερα μέχρι την Παρασκευή θα βρισκόμαστε στο χειμωνιάτικο Βερολίνο και επειδή δεν είναι και το πιο σωστό σε μια εκδρομή...να την βγάλεις με ανοιχτό το laptop (θα πέσει και παντόφλα...όχι τίποτα άλλο) θα βρείτε από σήμερα τις σκέψεις για τα ματς μέχρι την Πέμπτη με την επιφύλαξη πως τα τελευταία νέα ίσως αλλάξουν κάποια δεδομένα. Οι προτάσεις για τα Ευρωπαϊκά θα είναι μικτές...Ραντεβού ξανά μαζί με στήλη το Σάββατο.





ΔΕΥΤΕΡΑ

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ: Το σημερινό ματς θα μας δώσει απάντηση στην ερώτηση αν το βαρέλι για την Γιουνάιτεντ...δεν έχει φτάσει στο πάτο. Ο Φαν Χάαλ και οι παίκτες κατάφεραν να ηττηθούν στην Δανία από την Μίντιλαντ, κάνοντας την ρεβάνς της Πέμπτης στο Ολντ Τράφορντ κάτι παραπάνω από τελικό. Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ για να παίζει και του χρόνου Champions League πρέπει να κερδίζει το Europa League καθώς μέσο πρωταθλήματος πλέον δεν προλαβαίνει. Οι απουσίες αυξάνονται με τους Ρούνεϊ, Ντε Χέα να μπαίνουν στην λίστα που υπάρχουν ήδη οι Βαλένσια, Γιανγκ, Νταρμιάν, Σβάιντσταϊγκερ, Τζόουνς, Φελαϊνί, Βαρέλα,  Ρόχο, Τζάκσον, Σο. Η Σριούσμπερι σίγουρα δεν είναι καμιά υπερδύναμη αλλά το σημερινό είναι για αυτούς το ματς της δεκαετίας και στο κύπελλο Αγγλίας οι μικρούλες...γιγαντώνονται στο 3,25 θα πάρουμε το 1Χ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΟVER:  Η Φορτούνα έρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της δεύτερης στην βαθμολογία Φράιμπουργκ και σίγουρα η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της θα είναι ανεβασμένη. Η Νυρεμβέργη από την άλλη έμεινε στο 1-1 με την Μπόχουμ και χάλασε το σερί 6 συνεχόμενων νικών, έμεινε όμως για δωδέκατο ματς αήττητη. Η άνοδος είναι το ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους και η νίκη αυτό που θα ψάξουν στο σημερινό ματς. Με 8 οver σε 10 εκτός έδρας ματς οι πιθανότητες να δούμε άλλο ένα είναι πολλές.

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ 1& ΟVER: Η Νάπολι αδικείται από την ήττα στο Τορίνο αφού ήταν ανώτερη από την Γιουβέντους, δεν απειλήθηκε και ήταν αυτή που έψαξε το γκολ περισσότερο. Το τυχερό γκολ του Ζάζα όμως την πλήγωσε με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή. Στο ματς της Πέμπτης με την Βιγιαρεάλ ο Σάρι έκανε 8 αλλαγές στην ενδεκάδα του με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 1-0, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή το Europa League περνά σε δεύτερη μοίρα... Το στραβοπάτημα της Γιουβέντους στην Μπολόνια δίνει την ευκαιρία στον Ιγκουαϊν και την παρέα του να περάσουν ξανά στην κορυφή. Το Σαν Πάολο θα είναι κατάμεστο από 60000 παθιασμένους Ναπολιτάνους και η προβληματική Μίλαν που ασχολείται ακόμα με τα παιδιαρίσματα του Μπαλοτέλι δεν έχει καμία τύχη. Ο συνδυασμός του άσου με το over ανεβάζει αισθητά την απόδοση και θα είναι η επιλογή μας, άλλωστε 7 στα 8 τελευταία μεταξύ τους στο Σαν Πάολο ήταν και οver.

ΤΡΙΤΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER & G/G: Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε υπερηχητική κατάσταση και αυτή την στιγμή φαντάζει ανίκητητη. Με τις γκέλες που έκαναν Ατλέτικο και Ρεάλ πλέον μόνο με αυτοκτονία θα χάσει τον τίτλο στην La Liga. O Λούις Ενρίκε αφήνει ελεύθερους τους τρελούς μπροστά να αλωνίζουν και απλά απολαμβάνει, το μοναδικό που φροντίζει είναι να κάνει rotation για να τους έχει όλους φρέσκους. Του πιστώνεται πως το κάνει με τέτοιο τρόπο που όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ο Βενγκέρ ξεκούρασε τους βασικούς κόντρα στην Χαλ για το κύπελλο για να τους έχει φρέσκους για το σημερινό ματς που θα χρειαστεί να φτύσουν αίμα για να κοντράρουν τους Καταλανούς. Εντός έδρας παίζει η Άρσεναλ, ένα γκολ τουλάχιστον μπορεί να πετύχει για να πληρωθούμε τον συνδυασμό του γκολ-γκολ με το οver... δεν μπορώ να φανταστώ πως η άμυνα της Άρσεναλ με ηγέτη τον Μερτεζάκερ θα σταματήσει τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.  Συνδιαστικά γκολ-γκολ και οver πληρώνουν καλά και θα είναι η επιλογή μας.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3 ΓΚΟΛ: To τρελό σερί της Γιούβε με τις 15 σερί νίκες σταμάτησε στην Μπολόνια με τον Αλέγκρι βέβαια να...δίνει ανάσες σε κάποιους βασικούς ενόψει της σημερινής μονομαχίας με την Μπάγερν. Σημαντικές απουσίες αφού ο Κιελίνι με τον Μάντζουκιτς και τον Άλεξ Σάντρο δύσκολα θα προλάβουν.Το κλίμα στους Βαυαρούς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γκουαρντιόλα είναι περίεργο...με τους οπαδούς να εκφράζουν ανοιχτά πλέον την όχι και τόσο μεγάλη συμπάθεια προς τον Ισπανό, ενώ οι παίκτες έχουν ψυχρανθεί μαζί του. Οι πολλές απουσίες ειδικά στην άμυνα συνεχίζουν με τους Τσάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ να είναι εκτός και τον Μπενατιά εξαιρετικά αμφίβολος. Είναι πρώτο ματς και σίγουρα θα έχει μπόλικη τακτική και σκοπιμότητα, αν ο Κιελίνι προλάβει να αγωνιστεί η Κυρία μπορεί να βάλει δύσκολα στην Μπάγερν...όμως πιο ασφαλή επιλογή μοιάζει το 2-3 γκολ.


ΤΕΤΑΡΤΗ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2: Για την Μάντσεστερ Σίτι το σημερινό είναι το πιο σημαντικό ματς μέσα στην σεζόν και φάνηκε περίτρανα στο ματς κυπέλλου με την Τσέλσι όπου ο Πελεγκρίνι έβαλε την ομάδα νέων με αποτέλεσμα να δεχτούν πέντε γκολ. Από την στιγμή που ούτε στο πρωτάθλημα δείχνει να προλαβαίνει αφού βρίσκεται στο -6...θα τα δώσει όλα στο  Champions League. H Nτιναμό Κιέβου άφησε έξω την Πόρτο στους ομίλους, βασίζεται πάρα πολύ στον Γιαρμολένκο, ενώ και ο Ντερλίζ Γκονζάλεζ είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Οι Ουκρανοί έρχονται από 2 μήνες απραξίας και οι ξεκούραστοι ποδοσφαιριστές της Σίτι που έχουν αγωνιστικό ρυθμό και ελπίζουμε και πληγωμένο εγωισμό μετά τις εντός έδρας ήττες από Λέστερ και Τότεναμ θα βρουν τρόπο να βγάλουν την ποιοτική τους ανωτερότητα στο χορτάρι του Ολιμπίνσκι και θα φτάσουν στην νίκη. Στο 2,25 δέχομαι να ποντάρω στον Αγουέρο και την παρέα του.

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2&UNDER: Η κληρωτίδα φέρθηκε καλά στην ομάδα του Σιμεόνε καθώς της έφερε στον δρόμο της αντίπαλο που αν είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα για την πρόκριση. Η πρωτοπόρος του Ολλανδικού πρωταθλήματος προκρίθηκε στους 16 κάνοντας 3 νίκες στο Φίλιπς Στάντιον κόντρα σε Γιουνάιτεντ, Βόλφσμπουργκ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως κλειδί για την πρόκριση ήταν ο βαθμός στο Όλντ Τράφορντ. Νεανική ομάδα με πολλά τρεξίματα η Αϊντχόβεν όμως θα έχει την τεράστια απώλεια του Ντε Γιόνγκ που είναι ο ηγέτης αλλά πρώτος σκόρερ με 21 γκολ σε 32 ματς. Η κυνική Ατλέτικ του Σιμεόνε θα βρει τρόπο να αντεπεξέλθει στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και κόντρα σε μια όχι και τόσο αξιόπιστη άμυνα θα πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ για να φτάσει στην νίκη. Θα συνδιάσουμε το διπλό με το under άλλωστε οι 13 από τις 20 νίκες των ροχιμπλάνκος ήρθαν με λιγότερα από 3 γκολ.

ΠΕΜΠΤΗ
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΟVER: Αδίκησε τον εαυτό του ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς στο Βέλγιο αφού κατάφερε να χάσει από μία κακή Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι είχαν παθητικό ρόλο στο γήπεδο και προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποιο στημένο...αν δεν υπήρχε το λάθος του Ρομπέρτο δύσκολα θα κατάφερναν, αντίθετα ο Ολυμπιακός έχασε σημαντικές ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Ιντέγιε. Πλέον η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το Καραϊσκάκης που είναι ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο...θα παίξει τον ρόλο του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό για να κάνουν την ανατροπή. Η λογική λέει πως μετά την εμφάνιση των Καμπιάσο και Τσόρι κόντρα στον Ατρόμητο θα τους εμπιστευτεί στην ενδεκάδα αφού η εμπειρία τους θα χρειαστεί. Περιμένουμε να δούμε καλύτερο ματς από το πρώτο, με περισσότερες φάσεις και ρυθμό. Πρώτη επιλογή το οver, ενώ δεν θα πούμε όχι και στην πρόκριση του Ολυμπιακού που προσφέρεται στο 2,50 και γκολ να φάει μπορεί να βάλει τρία.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER: Το 1-1 του πρώτο ματς αφήνει κάτι παραπάνω από ανοιχτούς λογαριασμούς και αναμένεται να δούμε ένα ανοιχτό ματς σε κάθε πρόβλεψη αφού οι δύο ομάδες είναι φορμαρισμένες, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το οver που αγγίζει το 2,00 είναι εξαιρετικό. Αναμένεται προσεκτικό rotation σε αμφότερες αφού ακολουθούν κρίσιμα ματς για το πρωτάθλημα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟVER: Στο πρώτο ματς μας ξέφυγε το γκολ-γκολ αφού οι Μασσαλοί δεν βρήκαν δίχτυα. Το Μπιλμπάο ηττήθηκε στο ντέρμπι των βάσκων από την Σοσιεδάδ και πλέον μια καλή πορεία στο Europa είναι ο μεγαλύτερος στόχος της. Ο Βαλβέρδε έχοντας το 1-0 του πρώτου ματς θα προσπαθήσει να χτυπήσει στους κενούς χώρους που σίγουρα θα αφήσει η Μαρσέιγ στην προσπάθεια της να φτάσει στην ανατροπή...άλλωστε δεν έχει και άλλη επιλογή. Το να δούμε τουλάχιστον 3 γκολ είναι καλή περίπτωση στο 2,00.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Οι αποδόσεις είναι όλες από Κυριακή βράδυ...όπως είναι λογικό είναι πολύ πιθανόν να έχουν αλλάξει.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Δυάδα
ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ 1& ΟVER  2,40
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  OVER 2,00

Μονό αποδεκτό
ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  1Χ  3,40

ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Δυάδα
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  2  2,25
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  ΟVER  2,00

Μονό αποδεκτό
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2& UNDER  3,50

Δυάδα
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ΟVER& G/G   1,95
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ  2-3 ΓΚΟΛ  1,95

Τριάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ  ΟVER  2,00
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟVER  2,00

Δυάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   ΠΡΟΚΡΙΣΗ  2,50
ΛΑΤΣΙΟ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ   1  1,50

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ Σύστημα 2-3-4
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ  1-1   6,00
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1-3  12,00
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ  0-1   5,50
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  1-2  9,00

Anytime Scorer
NTIMΠΑΛΑ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)  3,25
ΣΟΥΑΡΕΣ(ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)  2,00
ΓΚΡΙΕΝΖΜΑΝ(ΑΤΛΕΤΙΚΟ) 2,25
ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)  3,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου