Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

E OXI ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΛΕΣΤΕΡ...

Εγώ αυτόν τον Ρανιέρι θυμάμαι...

Καταστροφικό σε όλα τα επίπεδα το Σάββατο...με το μοναδικό σημείο  που επιβεβαιώθηκε από τα 6 που είχαμε επιλέξει να είναι το οver 3,5 της Ρεάλ. Χαστούκι φάγαμε με την Νιουκάστλ που έφαγε 5 γκολ από την Τσέλσι...αλλά τι να κάνουμε; όταν προτείνεις σημείο του 9,00 υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος. Δεν θα αλλάξουμε για κανένα λόγο τον τρόπο παιξίματος μας... Πολλές επιλογές προκύπτουν και στο σημερινό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίσαμε συνολικά 8 + 1 σημεία.



ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΕΣΤΕΡ 1: Δεν θα γράψω πολλά...αλλά η συνέντευξη του Ρανιέρι σε ιταλική εφημερίδα με πείσμωσε ακόμα περισσότερο, δεν γίνεται αυτή η ομάδα που σύμφωνα με τον προπονητή της, έχει δύο ρεπό την εβδομάδα, δεν δουλεύει σχεδόν καθόλου στην τακτική, οι παίκτες της τρώνε σαν βόδια...δεν γίνεται να πάρει πρωτάθλημα στην Premier League απλά δεν γίνεται. Επιτελούς πρέπει να σταματήσει αυτή η μαλακία...δεν αντέχεται. Γράφουν όλοι ότι κάθε αγνός φίλαθλος θέλει να το πάρει η Λέστερ, όχι ρε εμείς δεν θέλουμε...ένας γεράκος άτιτλος για 30 χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα και πήρε μίζες από καμιά δεκαριά μάνατζερ να πάρει τον τίτλο στην Αγγλία. Δεν είναι σωστό, χαλάει την ισορροπία, θέλουμε στην κορυφή να βρεθεί μια κανονική ομάδα... Θαύματα γίνονται μια φορά έγινε το 2004 και το πανηγυρίσαμε, τώρα για την Λέστερ γιατί να πανηγυρίσουμε: Ο Βενγκέρ έχει πολλά κολλήματα, αλλά πιστεύω δεν θα υποτιμήσει σαν αντίπαλο την Λέστερ...κάτι που κάνανε αρκετοί μέχρι τώρα και την πατήσανε. Επίσης η Λέστερ πλέον είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση...μήπως ήρθε η ώρα να πέσει και λίγο πίεση πάνω στους ώμους των παικτών της; Για να δούμε την αντέχουν; Άσος λοιπόν στο 1,75.

ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ Χ2: Η ουσία είναι αυτή που μπορεί να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από το 0-0 με τον Πανιώνιο...και αυτή είναι η πρόκριση στους 4 του κυπέλλου, καθώς η εμφάνιση ήταν μέτρια. Τα προβλήματα για τον Τούντορ δεν έχουν σταματημό με τον Αθανασιάδη να είναι το νέο θύμα τραυματισμού και τον Μακ να είναι τιμωρημένος. Χαρίσης και Λέοβατς ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ επιστρέφει ο τιμωρημένος Τζαβέλας. Γρίφος η επιθετική γραμμή με τον Μπερμπάτοφ να πλαισιώνεται λογικά από τους Γκολάσα, Πέλκα και ίσως Σάμπο...Έξι ματς χωρίς νίκη έχει μείνει ο Δικέφαλος.Με ουσιαστική και παθιασμένη εμφάνιση ο Ηρακλής πήρε μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ και βγήκε από το κακό σερί του. Στην 8η θέση της βαθμολογίας ο Γηραιός είναι δεδομένο πως δεν θα κινδυνεύσει...όμως δύσκολα θα κάνει και το βήμα παραπάνω. Χουάντερσον. Λαζάρ, Πασάς, Στάμου και Κάσσος.  Στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ το 1,30... του άσου είναι τουλάχιστον αστείο και η αξία είναι ξεκάθαρα προς τα δεξιά. Ο Ηρακλής δεν έχει τίποτα να χάσει και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στην Τούμπα. Οι παίκτες των γηπεδούχων κουβαλούν κούραση από το ματς της Πέμπτης αλλά και πολλή μεγάλη πίεση. Στο 3,00 του Χ2 θα ποντάρουμε, ενώ με μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούμε να κρατήσουμε το Ηρακλής με 1,5 γκολ handicap που σημαίνει ακόμα και με ήττα με 1 γκολ για τους φιλοξενούμενους είμαστε μέσα.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ UNDER: Η Τότεναμ αθόρυβα...έχει φτάσει να διεκδικεί στα ίσια τον τίτλο. Φοβερή δουλειά από τον Ποκετινό με νεανικό ρόστερ πολλά τρεξίματα και εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία με 19 γκολ παθητικό η καλύτερη επίδοση στην Premier League. Eκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα τον Αύγουστο...από τότε μετρά 6 νίκες και 5 ισοπαλίες. Η Σίτι είναι φανερό...πως την έχει ανακατέψει το θέμα με τον Γκουαρντιόλα με τους παίκτες της να μην έχουν σοβαρό κίνητρο. Οι απουσίες των Σίλβα (ίσως παίξει), Ντε Μπρούιν, Νάβας και Νασρί την αφήνουν χωρίς ιδέες επιθετικά με τον Αγουέρο να προσπαθεί μόνος του και τον Τουρέ φέτος να είναι σκιά του εαυτού του. Η επιστροφή του Κομπανί αναμένεται να διορθώσει την τρύπα στα μετόπισθεν. Περιμένουμε ματς χωρίς πολλά ρίσκα, υπομονής και τακτικής για αυτό η επιλογή μας θα είναι το under.

AMBOYΡΓΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Το Αμβούργο εντός έδρας έχει μεγάλο πρόβλημα αφού σε 10 ματς έχει μόλις δύο νίκες, ενώ δεν έχει νίκη στα τελευταία 6 ματς. Την Κυριακή γλίτωσε από τύχη την ήττα από την Κολωνία με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο δοκάρια. Η Γκλάντμπαχ με το 5-1 κόντρα στην Βέρντερ έδειξε να βάζει μπρος στις μηχανές και βοήθησε αρκετά η επιστροφή στην ενδεκάδα του Νταχούντ ενώ τώρα επιστρέφει και ο Τζάκα. Στο 2,20  μπορούμε να ποντάρουμε άνετα στο διπλό.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ G/G: Δεν γίνεται κάποια στιγμή να μην πληρώσει η Μπάγερν τα κενά που έχει στην άμυνα. Μπενατία, Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνες, Μπαντστούμπερ και Τσάμπι Αλόνσο είναι εκτός και πάλι. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Λαμ, Μπερνάντ, Αλάμπα και Κίμιχ... Ένα γκολ από τους γηπεδούχους θέλουμε για να πληρωθούμε το 2,10.

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΑΓΙΑΞ 1Χ: Τεράστιο μίσος από τους οπαδούς των γηπεδούχων για τον Άγιαξ και το sold out έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες. Η Γκρόνινγκεμ βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι οριακά μέσα στα πλέι οφ και αήττητη στα τελευταία 4. Εντός έδρας έχει δυναμική με 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Ο Άγιαξ κέρδισε με τον ζόρι την Φέγενορντ...ενώ είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες σερί κόντρα σε Ρόντα και Χέρακλες. Στο Έρομπορχ περνά δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια με μόλις δύο νίκες σε 7 ματς. Θα ποντάρουμε στο 1Χ.

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2: Ο Πανιώνιος παρά τον αποκλεισμό από το κύπελλο με το 0-0 της Τούμπας δεν έχασε σε ψυχολογία καθώς απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ομάδα με αρχή και τέλος, παίζοντας στα ίσια τον ΠΑΟΚ. Πλέον οι Πάνθηρες θα επικεντρωθούν στην μάχη για να μπουν στα πλέι οφ, έχοντας αυτή την στιγμή πλεονέκτημα 3 βαθμών από τον Αστέρα που δοκιμάζεται στην Ξάνθη. Η καταδικασμένη Καλλονή δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά και ο Πανιώνιος έχει την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό διπλό. Η ομάδα του Ουζουνίδη έχει κρατήσει το μηδέν στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος και το μόνο που θέλει είναι να βρει ένα γκολ στην Μυτιλήνη για να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟVER: Πολλά παράπονα είχε ο Παναιτωλικός στην ήττα από τον Πανιώνιο...όμως αυτό που έφταιξε περισσότερο ήταν η χαμένη ευκαιρία του Μαρκόφσκι στο 10' με τον Σέρβο φορ να στέλνει την μπάλα άουτ...μόνος μέσα από την μικρή περιοχή. Στο Αγρίνιο πάντα παίζει πιο επιθετικά, έχει βρει δίχτυα και στα 10 εντός με τα 7 να είναι και γκολ-γκολ. Ο Λεβαδειακός με το αυτοκτονικό 1-1 με τον Πανθρακικό...ψάχνει μια καλή εμφάνιση αφού συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς ήττα. Μπεν και Ατζαγκούν πλαισιώνουν τον Μάντζιο και η ομάδα της Βοιωτίας μπορεί να παράγει φάσεις. Θα πάμε με το πλούσιο οver στο 2,35 αποτελεί επιλογή.

Δυάδα
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΕΣΤΕΡ  1  1,75
MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ   UNDER  2,10

Δυάδα
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  2  2,20
AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  G/G  2,10

Δυάδα
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   2  2,30
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  ΟVER  2,35

Δυάδα
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΑΓΙΑΞ 1Χ  2,10
ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ(+1,5)   1,60

Μoνό αποδεκτό
ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ  Χ2  3,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου