Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΨΑ ΣΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ


Mπορεί η Μπενφίκα να μην κατάφερε να πάρει την νίκη στο ντέρμπι με την Πόρτο...όμως τουλάχιστον βγήκε το οver και σε συνδυασμό με το διπλό της Ρόμα βγάλαμε μια ωραία δυαδούλα για να μπούμε γλυκά στο τριήμερο...Αρκετά καλό το κουπόνι, με το μεγάλο ντέρμπι στην Serie A κόντρα στην Γιουβέντους και την Νάπολι να ξεχωρίζει.




TΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2: Ωραία η Τσέλσι είναι αήττητη με τον Χίντινγκ στον πάγκο...9 ματς, με πέντε ισοπαλίες και χωρίς νίκη στο Στάμφορντ Μπριτζ στα τελευταία 4. Την επόμενη εβδομάδα παίζει όλη την χρονιά αφού την Τρίτη αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League και το Σάββατο την Σίτι για το κύπελλο. Αυτοί οι δύο θεσμοί είναι που την καίνε αφού στο πρωτάθλημα...δεν πάει για τίποτα. Ο τραυματισμός του Ζούμα αφήνει κενό στην άμυνα, ενώ ο Ντιέγκο Κόστα θα παίξει με μάσκα, καθώς έσπασε την μύτη του. Ρεμί, Φαλκάο λείπουν καιρό και ο Πάτο δεν είναι έτοιμος. Η Νιουκάστλ πήρε νίκη ψυχολογίας επί της Γουέστ Μπρομ, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση με το τελικό αποτέλεσμα να την αδικεί.Θέλει ακόμα βαθμούς για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Η ενίσχυση της τον Ιανουάριο άρχισε να φαίνεται με τους Σέλβι, Ντούμπια, Τάουνσεντκαι Σαβέ να την ανεβάζουν επίπεδο. Το διπλό στο 9,00 είναι εξαιρετικό και αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΧΕΡΤΑ 2: Η Χέρτα πήρε μεγάλη νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με 3-2 επί της Χέιντχαϊμ, ενώ παρέμεινε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 κόντρα στην Ντόρτμουντ. Εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και σφιχτή πίσω. Η Στουτγκάρδη παίζει φουλ επίθεση έρχεται από σερί με 4 νίκες, όμως έμεινε εκτός κυπέλλου με το 1-3 από την Ντόρτμουντ την Τρίτη. Σημαντική απώλεια του πρώτου σκόρερ Ντίνταβι. Το διπλό αγγίζει το 3,50 και ομάδα του Βερολίνου μπορεί να το πάρει κόντρα στην κάκιστη άμυνα των γηπεδούχων (41 γκολ η χειρότερη επίθεση).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ Χ2: Σούπερ ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στην μάχη του τίτλου. 14 σερί νίκες η Γιουβέντους, 8 σερί η Νάπολι. Σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους με τους Κεντίρα, Κιελίνι, Μάντζουκιτς, Κάσερες, Ασαμόα. Μεγάλη δίψα στους φιλοξενούμενους που διεκδικούν τον τίτλο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Χωρίς απουσίες πάει κομπλέ και θέλει τουλάχιστον τον βαθμό για να κρατήσει το πάνω χέρι. Ο Αλέγκρι χωρίς τον Κιελίνι θα αναγκαστεί να γυρίσει σε άμυνα με 4...κάτι που θα χαλάσει την χημεία της ενδεκάδας του. Θα ποντάρουμε στην μεγαλύτερη θέληση που προφανώς έχουν οι παίκτες της Νάπολι και θα πάμε με το Χ2.

ΜΑΔΕΡΒΟΥΡΓΟ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΟVER:  Mατς που μας προδιαθέτει για πολλά γκολ. Το Μαδερβούργο εντός έδρας έχει 8 οver σε 11 ματς και η Φορτούνα μετρά 18 οver σε 24 ματς πρωταθλήματος.  Η Φορτούνα παρότι βρίσκεται στην 7η θέση έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 43 γκολ παθητικό, αντίθετα έχει σκοράρει 39 φορές.Το οver στο 1,85 είναι επιλογή.


ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2: Κακή εμφάνιση και ήττα για την ΑΕΚ στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να χαλάσει το σερί των 9 συνεχόμενων νικών...Στο χειρότερο σημείο ήρθε αυτή η ήττα αφού χάλασε την ψυχολογία ενόψει το σημερινού ντέρμπι. Αναμένεται αρκετός κόσμος στο ΟΑΚΑ για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Πογιέτ. Προβληματισμό προκαλεί ο ορισμός του Καλογερόπουλου...που προκαλεί δυσάρεστες αναμνήσεις στην Ένωση. Τζανετόπουλος, Σολεϊδης και Κορδέρο εκτός. Έχει ρίξει στροφές και είναι πλέον φανερό αυτό για τον Ολυμπιακό που παρότι όμως έκανε μέτρια εμφάνιση κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 1-0. Ο Σίλβα ξέρει πολύ καλά πως πρέπει η ομάδα του να αρχίσει να ανεβάζει στροφές αφού την Πέμπτη ακολουθεί το ματς με την Άντερλεχτ. Καμπιάσο και Ζντιελάρ είναι εκτός. Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα ποιότητας και αρκεί μια καλή εμφάνιση των Τσόρι, Ιντέγιε, Ντουρμάζ για να φτάσει στην νίκη κόντρα στην άμυνα της ΑΕΚ που θα έχει στην σύνθεση της τους Ντίντακ και Άρθο... Στην Ένωση είναι δεδομένο πως θα ασχοληθούν πολύ με τα σφυρίγματα του Καλογερόπουλου και αυτό θα τους στοιχίσει σε συγκέντρωση. Θα ποντάρουμε στην ποιότητα του Ολυμπιακού και στο διπλό του 2,20.

ΡΕΑΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER 3,5: Oι Μαδριλένοι στο Μπερναμπέου κάνουν μαγκιές...και σκοράρουν ακατάπαυστα, με 45 γκολ σε 12 ματς.  Τα 9 από τα 12 ματς είχαν πάνω από τρία γκολ. Η Μπιλμπάο έχει επιθετική φιλοσοφία δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω με τον Βαλβέρδε να μην έχει στην διάθεση του τον σημαντικό Ινάκι Γούιλαμς, ενώ ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα με την Μαρσέιγ και την Σοσιεδάδ να περιμένουν. 7 σερί οver 3,5 ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Μπερνμαπέου...και θα συνεχίσουμε το σερί.

Moνό αποδεκτό
ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2  9,00

Δυάδα
AEK-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2  2,20
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΧΕΡΤΑ 2  3,30

Τριάδα
ΜΑΔΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ  ΟVER  1,85
ΡΕΑΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  ΟVER  3,5  2,10
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ  Χ2  1,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου