Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙ ΝΙΕΤΟ



Μερικές φορές θες και λίγο τύχη για να πληρωθείς...έτσι το ανύπαρκτο πέναλτι που πήρε η Τότεναμ στο 55' μας χάλασε το under σε ένα ματς που πήγαινε ακριβώς όπως περιμέναμε. Για την Λέστερ...το παραμύθι κράτησε πολύ...σιγά-σιγά να τελειώνει, η τύχη κάποια στιγμή θα σε εγκαταλείψει, δηλαδή θα ήταν ντροπή προς το ποδόσφαιρο να πάρει χτες κάτι απέναντι στην Άρσεναλ. Μόνο η Ηρακλάρα μας δικαίωσε πλήρως...με την βοήθεια του ΠΑΟΚ βέβαια που ήταν κακός όπως ακριβώς περιμέναμε. Η δυάδα της Παρασκευής και ο Ηρακλής μας βγάλανε λαβωμένους αλλά όχι σοβαρά από το τριήμερο...και σήμερα η Ξάνθη μπορεί να μας γιατρέψει. Ραντεβού αύριο με Champions League.





ΞΑΝΘΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1: Έχει ανεβάσει στροφές για τα καλά η Ξάνθη που μετά το εντυπωσιακό διπλό στην Λεωφόρο κάνει...κρυφά όνειρα Ευρώπης. Κάτι λογικό αφού το πρόγραμμα στρώνει για την ομάδα του Λουτσέσκου τις τελευταίες αγωνιστικές αφού τα ματς με τους μεγάλους πέρασαν. Eκτός παραμένει ο Γουάλας με τον Τζενάμο. Ακόμη μια κάκιστη εκτός έδρας εμφάνιση έγραψε στο ενεργητικό του ο Αστέρας χάνοντας εύκολα με 2-0 στην Κρήτη από τον Πλατανιά. Αυτήν ήταν η έκτη ήττα σε 11 ματς μακριά από την Τρίπολη έχοντας σκοράρει μόλις 9 γκολ. Με τον Τερεζόπουλο όλα δείχνουν πως θα βγει η χρονιά αφού δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης του Βεργέτη. Ο πρόεδρος Μποροβήλος έτριξε τα δόντια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τις κακές εμφανίσεις. Tσοκάνης, Φούντας, Τρινταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Γκοϊάν εκτός μάχης.Η Ξάνθη βλέπει στο βάθος πλέι οφ και αυτό το κομβικό ματς που πρέπει να κυνηγήσει με νίκη φτάνει τον Αστέρα στο -3 και μπαίνει για τα καλά στο κόλπο. Αμυντικά έχει καλό πρόσωπο όλη την χρονιά ενώ στα τελευταία με μπροστάρη τον Νιέτο έχει συνέπεια και στο σκοράρισμα. Ο Αστέρας είναι χλωμός...από το ξεκίνημα της χρονιάς και οι παίκτες δείχνουν να μην έχουν κίνητρο. Άσος για τους Ακρίτες με γκολ από τον Ισπανό που πέρυσι έπαιζε primera division με την Εϊμπάρ και πρόπερσι ήταν βασικός στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

ΜΠΡΕΣΙΑ-AΣΚΟΛΙ ΟVER: Η Μπρέσια με 3 σερί ήττες κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ και θέλει άμεσα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Μετρά 5 οver στα τελευταία 6 ματς. Κάκιστο πρόσωπο δείχνει εκτός έδρας η Άσκολι που μετρά 10 ήττες σε 12 ματς και δέχεται γκολ με το τσουβάλι, μετρώντας 9 οver σε 12 ματς. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΑΜΠΕΡΤΙΝ 2: Δεν έχει φρένα το τρένο της Αμπερτίν με 4 σερί νίκες και αήττητο 12 αγωνιστικών έπιασε στην κορυφή την Σέλτικ και κάνει όνειρα τίτλου. Εκτός έδρας έχει 8 νίκες σε 12 ματς. Η Ινβερνές είναι μια τίμια ομάδα στον μέσο της βαθμολογίας με το βαρετό 4-4-4 στις επιδόσεις της εντός έδρας. Στην κατάσταση που βρίσκεται η Αμπερτίν μπορεί να πάρει ακόμη μία νίκη.

Τριάδα
ΞΑΝΘΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1  2,20
ΜΠΡΕΣΙΑ-ΑΣΚΟΛΙ  ΟVER  2,05
ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ  2  1,85

Anytime Scorer
ΝΤΑΝΙ ΝΙΕΤΟ  ΞΑΝΘΗ   3,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου