Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ;



Μαζί με την αυτοκτονία της Άρσεναλ...που δείχνει να δίνει δώρο τον τίτλο πήγαμε και εμείς κουβά. Απίστευτες χαμένες ευκαιρίες για τους παίκτες του Βενγκέρ με 21 τελικές προσπάθειες να πηγαίνουν στο βρόντο. Ούτε η Σίτι άξιζε την νίκη αφού πέτυχε το γκολ στην αρχή με τον Αγουέρο και στην συνέχεια η Σάντερλαντ είχε την υπεροχή και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Το κερασάκι στην τούρτα στο χθεσινό κακό βράδυ ήταν η Λέστερ και ο απίθανος Βάρντι...εντάξει αυτό που γίνεται φέτος με τον Ρανιέρι και την ομάδα δεν έχει προηγούμενο, αν κάνει το κουλό να δω που θα κρυφτώ μετά. Αρκετά γεμάτο και το σημερινό πρόγραμμα με επιλογές από Ιταλία, Αγγλία, Σκωτία και λίγο Κύπελλο Ελλάδας. Η Έβερτον (ζαχαρωτά) κοντράρεται με την Νιουκάστλ (Καρακάξες)...και το διπλό είναι ελκυστικό.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Στο 2,25 βρίσκουμε το οver σε μια αναμέτρηση χωρίς κανένα ενδιαφέρον μετά το 5-0 του πρώτου ματς. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στην Τρίπολη με την μισή ομάδα νέων με τον Σίλβα να δίνει ρεπό σχεδόν σε όλους τους βασικούς για να πάρουν ανάσες ενόψει ΠΑΟΚ. Αρκετές αλλαγές και στους γηπεδούχους. Σε ένα τέτοιο ματς χωρίς σκοπιμότητα και με παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πράγματα...έχει αξία να πάμε με τα πολλά γκολ σε αυτήν την απόδοση.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΖΕΝΟΑ ΟVER : Η Κυρία συνεχίζει απτόητη με 16 σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις, θέλει το απόλυτο μέχρι το ντέρμπι με την Νάπολι. Σε αυτά τα 16 μας έχει 12 οver και αυτό το σερί κόντρα στην μετριότητα της Τζένοα μπορεί να συνεχιστεί.

ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ 2: Η φετινή Λάτσιο είναι κατιδικασμένη στην εσωστρέφεια και την μιζέρια της. Οι οπαδοί της ομάδας απέχουν από το γήπεδο και όσοι πάνε το κάνουν μόνο για να βρίσουν τον πρόεδρο Λολίτο. Aγωνιστικά οι πολλές απουσίες τις έχουν στοιχίσει και βρίσκεται στην 9η θέση. Για το σημερινό ματς ο Πιόλι δεν υπολογίζει τους Κατάλντι, Μιλίνκοβιτς, Μάτρι, Ντε Φράι, Ράντου, Μπίγλια, Κίσνα, Τζόρτζεβιτς, Μπίσεβατς. O Kλόζε είναι πλέον παλαίμαχος και δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα φέτος και αναγκαστικά είναι βασικός. Από την άλλη έχουμε το καθαρόαιμο άλογο της Νάπολι με έξι σερί νίκες, έχοντας σκοράρει 17 γκολ στα τελευταία 4 ματς να διεκδικεί τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το διπλό έστω και στο 1,90 θα μπει στο παιχνίδι μας, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντελώς αντίθετη φάση.

ΕΜΠΟΛΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1: Παρότι προηγήθηκε γνώρισε βαριά ήττα από την Νάπολι με 5-1 και έχασε έδαφος στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή η ήττα δεν χαλάει την εξαιρετική της εικόνα την φετινή χρονιά που την έχει φέρει στην 8η θέση. Η Ουντινέζε απογοητεύει φέτος βρίσκεται λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και έχει 3 ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς. Άσχημο κλίμα στην ομάδα με τον τεχνικό Κολαντούνο να είναι υπό πίεση και τους παίκτες να τσακώνονται μεταξύ τους Σημαντικές απουσίες στην άμυνα με τους βασικούς Ντανίλο, Βαγκέ να είναι εκτός. Άσος για την Έμπολι που είναι καλύτερη ομάδα, βγάζει υγεία και κοντράρεται με μια Ουντινέζε χωρίς ψυχολογία και πολλές απουσίες.

AMΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΛΤΙΚ 1: Ντέρμπι κορυφής με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία με νίκη να μειώσουν την διαφορά από την πρωτοπόρο Σέλτικ στους 3 βαθμούς. Η Αμπερντίν διακρίνεται φέτος για την σταθερότητα της, έχει μόλις 4 ήττες στο πρωτάθλημα και εντός έδρας έχει ρεκόρ 8-3-1. Στον πρώτο γύρο κέρδισε την Σέλτικ με 2-1. Ξεκούραστη αφού έχει να αγωνιστεί από τις 22 Ιανουαρίου και περιμένει πως και πως το σημερινό ματς. Η Σέλτικ έρχεται από αποκλεισμό σοκ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ από την Ρος Κάουντι και η γκρίνια για τον τεχνικό Ντέιλα μεγάλωσε αφού χάθηκε το τρεμπλ.... Κακή ψυχολογία στους Κέλτες που παίζουν χωρίς αντίπαλο και κινδυνεύουν να χάσουν στην Σκωτία. Αξίζει το ρίσκο στον ενθουσιασμό και το πάθος των γηπεδούχων σε αποδόσεις που αγγίζουν το 5,00.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2 : Μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα για την Έβερτον  την φετινή χρονιά που δέχεται γκολ με τους πιο απίθανους τρόπους και πάντα στα τελευταία λεπτά. Με 22 γκολ παθητικό στο Γκούντισον Πάρκ έχει την χειρότερη εντός έδρας άμυνα της Premier League. Eίχε επενδύσει πολλά στον Λιγκ Καπ και ο αποκλεισμός από την Σίτι της κόστισε πολύ. Σημαντική μεταγραφή την τελευταία στιγμή με την απόκτηση του Νίας από την Λοκομοτίβ Μόσχας. Η Νιουκάστλ αδικεί τον εαυτό της αφού σε καμία περίπτωση το ρόστερ και η δυναμική που έχει δεν ανταποκρίνεται στην 18η θέση. Εμφανή βελτίωση στα τελευταία ματς παρά την ήττα στις λεπτομέρειες από την Γουότφορντ. Σημαντική ενίσχυση με τους Σέλβι, Σαϊβέ, Τάουνσεντ και τον παικταρά Ντούμπια από την Ρόμα. Tα ζαχαρωτά είναι ευάλωτα και μετρούν 5 εντός έδρας ήττες η ψυχωμένη Νιουκάστλ ψάχνει μια μεγάλη νίκη και στο 5,25 αξίζει το ρίσκο.

ΡΕΜΣ-ΑΝΖΕ Χ2:  Η Ρεμς είναι 18η με μία νίκη στις τελευταίες 15 αγωνιστικές και ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο από ερασιτεχνική ομάδα. Η Ανζέ βρίσκεται στην 3η θέση έρχεται από φοβερή εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί της δυνατής Μονακό ενώ έχει βγάλει 5 διπλά στην φετινή σεζόν. Δεν γίνεται το διπλό να πληρώνει 3,40...επειδή μπορεί να σκαλώσει στην ισοπαλία θα πάμε με το Χ2 στο 1,60.

Δυάδα
ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ  2  1,95
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΟVER  2,25

Τριάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΖΕΝΟΑ  ΟVER  1,80
ΕΜΠΟΛΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1  2,00
ΡΕΜΣ-ΑΝΖΕ Χ2  1,60

Μονά αποδεκτά και δυάδα
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  2  5,25
ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΣΕΛΤΙΚ  1   4,75

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου