Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΒΓΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ...ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


Κάναμε την προσπάθεια μας με τα οver χτες δεν μας έκατσε, πιάσαμε δύο στα τέσσερα και πήγαμε στον κουβά. Φουλ πρόγραμμα σήμερα με την Premier League να έχει την τιμητική της αφού έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική με αρκετά δίκαια φαβορί που μπορούμε να ποντάρουμε. Το σημείο που ξεχωρίζει σε απόδοση είναι το 1Χ της Σάντερλαντ επί της Σίτι, καθώς οι μαυρόγατες έχουν εξαιρετική παράδοση όταν φιλοξενούν τους Πολίτες στο Στάδιο του Φωτός.




ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2: Η φετινή Τότεναμ είναι εξαιρετική ομάδα σφιχτή, αρκετά δεμένη, εξαιρετική άμυνα με 19 γκολ παθητικό έχει την καλύτερη επίδοση στην Premier League. Η επιστροφή στο Champions League είναι ο στόχος αλλά από την στιγμή που βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και την Λέστερ ελπίζει ακόμη και για τίτλο. Εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε 11 ματς. Η Νόργουιτς μετρά τέσσερις σερί ήττες, δέχεται γκολ με το τσουβάλι (14 στα τελευταία 4) ενώ με 43 γκολ έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Τα καναρίνια βρίσκονται οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Το διπλό μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: Δέχομαι να παίξω τον άσο του 1,80 για μια Άρσεναλ που διεκδικεί τον τίτλο, έχει επιστροφές (Σάντσες, Κοκλέν) ενισχύθηκε με τον Ελνενί και ο Βενγκέρ ξεκούρασε βασικούς στο ματς κυπέλλου με την Μπέρλνι. Η Σαουθάμπτον μπορεί να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και να έρχεται από διπλό στο Όλντ Τράφορντ όμως γενικότερα διανύει χρονιά μετριότητας... Άσος επίσης γιατί η Άρσεναλ έκανε γκέλα στο Έμιρεϊτς και δύσκολα θα κάνει δεύτερη.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1: Το γεγονός πως η ουραγός με 10 βαθμούς διαφορά από την σωτηρία Άστον Βίλα δεν ενισχύθηκε στις μεταγραφές...δείχνει σαν να μην ελπίζει ούτε η ίδια. Με 8 ήττες σε 12 εκτός έδρας ματς...δεν μπορεί να ελπίζει. Σταθερά στην πρώτη εξάδα η Γούεστ Χαμ που έχει σφιχτό και δεμένο σύνολο και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο 1,90 δέχομαι να παίξω αυτόν το άσο.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1Χ: Στην Σάντερλαντ πιστεύουν στην παραμονή για αυτό και ενισχύθηκαν με τους Εντόι, Κονέ, Καζρί, Kίρκοφ. Ο Άλαρνταϊς το παλεύει έχει εμπειρία από την Premier League. Δεν είχε υποχρεώσεις στο κύπελλο και είναι ξεκούραστη, ενώ έχει καλή παράδοση όταν υποδέχεται την Σίτι στο στάδιο του φωτός με μόλις μία ΄ήττα στα τελευταία 6. Η Σίτι ασχολείται με τον Γκουαρντιόλα...και ο καημένος ο Πελεγκρίνι θα προσπαθήσει να φύγει με το κεφάλι ψηλά παίρνοντας τον τίτλο. Εκτός έδρας χωλαίνει η Σίτι αφού από τον Σεπτέμβριο έχει μόλις ένα διπλό (επί της Γούοτφορντ). Σημαντικές απουσίες των Ντε Μπρούιν, Μπονί, Μανγκαλά, Νασρί, Κομπανί, Κολάροφ. Μπορεί να πάρει έστω τον βαθμό η γηπεδούχος.


ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΡΟΜΑ ΟVER: Η Σασούολο πραγματοποιεί φανταστική πορεία και ονειρεύεται την ευρωπαϊκή έξοδο. Στα τελευταία παιχνίδια όμως παρουσιάζει κάμψη στην απόδοση της με 4 ματς χωρίς νίκη αλλά και την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Τορίνο. Από την άλλη η Ρόμα πήρε μια νίκη ψυχολογίας επί της Φροζινόνε και θέλει νίκες για να ξαναμπεί στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Ο έμπειρος Ιταλός κόουτς για να καλύψει τα κενά πίσω το γύρισε σε τριάδα στην άμυνα...αλλά σήμερα θα του λείψουν οι Τοροσίδης, Ντιν, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φαλκέ, Τζέκο, Τότι. Σχήμα ανάγκης με τον Ντε Ρόσι στην άμυνα και δεξί φουλ μπακ τον Μαϊκό, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο 19χρόνος Σαντίκ. Δυνατό ματς και η προβληματική άμυνα των Ρωμαίων μας οδηγεί στο οver του 2,15.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ Χ Ημίχρονο: Έδειξε σημάδια ανάκαμψης η Γιουνάιτεντ στο ματς με την Ντέρμπι που για πρώτη φορά μετά από καιρό έβγαλε ζωντάνια στο παιχνίδι της και έφτασε στην νίκη με 3-1. Η Στόουκ είναι κουρασμένη και γεμάτη απογοήτευση αφού έρχεται από δύο αποκλεισμούς σε κύπελλο και Λιγκ Καπ. Οι 8 από τους 11 εντός έδρας αγώνες της Γιουνάιτεντ ήταν ισοπαλία στο ημίχρονο όπως και οι 6 από τους 12 εκτός έδρας της Στοόυκ.

Τριάδα
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1  1,80
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 1,95
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2  1,85

Τριάδα
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  1Χ  2,65
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΤΟΥΚ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2,10
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΡΟΜΑ  ΟVER  2,10

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου