Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΤΡΥΠΙΕΣ ΑΜΥΝΕΣ



Mια Αμπερντίν μας έβγαλε ασπροπρόσωπους την Τετάρτη, ενώ ένα γκολ στην Τρίπολη θα έκανε διαφορά...αφού θα βγάζαμε την καλοπληρωμένη δυάδα μας. Η Νιουκάστλ παρότι προσπάθησε λύγισε στο τέλος δεχόμενη 2 γκολ με πέναλτι στα τελευταία λεπτά με τον Μίτροβιτς να χάνει απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Χαλαρή θα είμαστε σήμερα με μια τριάδα σε απόδοση πάνω από 10,00.





ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 3,5: Με δύο ήττες ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο η Γκλάντμπαχ παρουσιάζοντας αμυντική αστάθεια και απίστευτη αστοχία στις επιθετικές της προσπάθειες αφού με 27 τελικές κόντρα σε Ντόρτμουντ και Μάιντζ πέτυχε μόλις ένα γκολ. Τα πουλαριά στο σημερινό θα αναζητήσουν την νίκη καθώς θα έχουν και επιστροφές στην ενδεκάδα. Από την άλλη η Βέρντερ Βρέμης μετά την μεγάλη νίκη στην έδρα της Σάλκε με 3-1 πήρε την ισοπαλία (3-3) με την Χέρτα παρότι στο 75' ήταν πίσω στο σκορ με 1-3. Σε εξαιρετική κατάσταση ο γερόλυκος Πιζάρο με 3 γκολ στα δύο ματς. Η Γκλάντμπαχ σε 10 εντός έδρας ματς έχει 8 οver και η Βέρντερ  αντίστοιχα εκτός έδρας 7 στα 10 ενώ έχει βρει δίχτυα στα 8 από αυτά. Προβληματικές άμυνες και επιθετικό ποδόσφαιρο και από τις δύο μπορούν να μας οδηγήσουν σε ματς με τρελό ρυθμό και πολλά γκολ, άλλωστε στα μέσα Δεκέμβρη για το κύπελλο η Βέρντερ κέρδισε την Γκλάντμπαχ με 4-3 τέτοιο ματς θέλουμε και σήμερα.

KΛΕΡΜΟΝ-ΟΣΕΡ G/G: Η Κλερμόν είναι αρκετά ψηλά στην βαθμολογία (6η) αναπάντεχα σίγουρα αφού ο αρχικός στόχος της ήταν η σωτηρία. Αρκετά επιθετική φιλοσοφία και με 37 γκολ έχει την 3η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 14 οver 24 ματς, ενώ μόλις σε 3 από αυτά δεν έχει βρει δίχτυα. Η Οσέρ βολοδέρνει και φέτος στην μέση της βαθμολογίας χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, τρέχει σερί με 6 στα 7 γκολ-γκολ και τέσσερα σερί οver, έχοντας αλλάξει φιλοσοφία στα τελευταία ματς. Το να σκοράρουν και οι δύο είναι αρκετά πιθανό σενάριο και θα το ακολουθήσουμε.

ΜΠΑΡΙ-ΚΡΟΤΟΝΕ Χ : Εντυπωσιακές επιδόσεις στην έδρα της έχει η Μπάρι με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Η ήττα στην έδρας της Πεσκάρα πόνεσε αφού την απομάκρυνε και άλλο από την 3η θέση και θέλει να επουλώσει άμεσα τις πληγές της. Η Κροτόνε με την εντός έδρας ήττα από την Περούτζια έχασε αήττητο 12 αγωνιστικών με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή. Δυνατό ματς με τις δύο ομάδες να έρχονται από ήττες...και το πρώτο ζητούμενο να είναι μην έρθει μια δεύτερη, οπότε είναι πιθανό να συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

Τριάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ   ΟVER 3,5   2,10
KΛΕΡΜΟΝ-ΟΣΕΡ  G/G   1,80
ΜΠΑΡΙ-ΚΡΟΤΟΝΕ Χ   2,90

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου