Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ 10...



Eπιστρέψαμε στις θετικές εμφανίσεις και στα ταμεία με το συστηματάκι μας χτες να βγάζει τα 4 από τα 5 σημεία και να πενταπλασιάζει ουσιαστικά το ποντάρισμα μας. Με ανεβασμένη λοιπόν διάθεση και ψυχολογία πάμε να κτίσουμε σερί...Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα και θα αναλύσουμε συνολικά 13 σημεία, οπότε ο καθένας μπορεί να διαλέξει όποιο του κάνει για να κάνει παιχνίδι, άλλωστε έχουμε γράψει πολλές φορές πως ο τρόπος πονταρίσματος είναι προσωπική επιλογή του καθενός.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ Χ2:  Αντέδρασε σωστά ο Παναθηναϊκός μετά το σοκ του αποκλεισμού στο κύπελλο αφού πήρε μια εύκολη νίκη στα Γιάννινα με 3-0, παίζοντας μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα για αρκετή ώρα. Η δεύτερη θέση πλέον ο μοναδικός στόχος για να σώσει την σεζόν. Δυσκολεύεται στην Λεωφόρο όπου στα τέσσερα τελευταία κόντρα σε ΠΑΣ, Ατρόμητο για το κύπελλο και Πανιώνιο, Ξάνθη δεν έχει πετύχει ούτε γκολ. Μπουμάλ, Ζέκα, Πέτριτς, Σάντσεθ είναι εκτός ενώ αντίθετα προλαβαίνει ο Πράνιτς. Sold out ανακοινώθηκε στην Λεωφόρο. Με την ήττα από τον Ηρακλή στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 7 ματς χωρίς νίκη και πλέον για τον Τούντορ και τους ποδοσφαιριστές του είναι αφόρητη. Ο Άρνεσεν έγινε το εξιλαστήριο θύμα και αποχώρησε. Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Γλύκος, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας οι απουσίες. Με τους Μακ, Κοροβέση να επιστρέφουν. Σε σχήμα με τρεις στην άμυνα όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει ο Τούντορ και επιθετικό δίδυμο τους Μακ- Μυστακίδη. Τα ματς με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του κυπέλλου άρχισαν ήδη να συζητιούνται. Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν αντίδραση...7 ματς χωρίς νίκη είναι πολλά, το σχήμα χωρίς σέντερ φορ είχε δουλέψει καλά στο ξεκίνημα της σεζόν και ίσως κόντρα στο αργό αμυντικό δίδυμο των Πράσινων (Κουτρουμπής, Τελάντερ) λειτουργήσει καλύτερα. Σε αποδόσεις φαβορί ο Παναθηναϊκός που δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 4 στην έδρα του δεν μας κάνει, αντίθετα το Χ2 στο 2,10 είναι καλή περίπτωση καθώς περιμένουμε να μιλήσει ο πληγωμένος εγωισμός του ΠΑΟΚ.

ZAΓΚΛΕΜΠΙΕ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 2: H Λέγκια είναι η μεγάλη δύναμη της Πολωνίας και περσινή πρωταθλήτρια που ξεκίνησε μέτρια την χρονιά με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω από τη κορυφή. Πλέον έχει πλησιάσει και με νίκη σήμερα φτάνει στον πόντο την πρωτοπόρο Πιαστ. Η ομάδα της Βαρσοβίας εντυπωσίασε στο πρώτο ματς μετά την διακοπή αφού διέσυρε με 4-0 την Γιαγκελόνια με πρωταγωνιστή τον Ούγγρο επιθετικό Νίκολιτς που με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 23 σε 22 ματς πρωταθλήματος. Η Ζαγκλέμπιε λογικά θα βρίσκεται στα πλέι οφ, όμως δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοντράρει την πρωταθλήτρια. Στο 2,00 θα ποντάρουμε με το μεγάλο όνομα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟVER: Βασκικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έχουν άκρως επιθετική φιλοσοφία και να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Μπιλμπάο έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Μασσαλία επί της Μαρσέιγ και βρίσκεται με το ένα πόδι στους 16 του Europa League ενώ η Σοσιεδάδ με 3 σερί νίκες βρίσκεται σίγουρα στο πιο καλό της κομμάτι μέσα στην σεζόν. Οι δύο ομάδες φέρνουν εύκολα οver με την Μπιλμπάο να έχει 7 σε 11 ματς στο Σαν Μαμές και την Σοσιεδάδ να μετρά 8 σε 12 εκτός έδρας ματς. Το 2,00 του οver είναι συμπαθητικό.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2: Η Φιορεντίνα αν θέλει να παραμείνει στην 3η θέση τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζει και ας υπάρχει κούραση από το ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ. Η Αταλάντα σέρνεται με 10 ματς χωρίς νίκη έχοντας πετύχει σε αυτά μόλις 5 γκολ. Οι Βιόλα που έχουν 3 σερί νίκες στην έδρα της Αταλάντα θέλουν να τις κάνουν 4 και έχουν την ποιότητα να το κάνουν.

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ G/G: Κρίσιμο ματς και για τις δύο αφού έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση το Κύπελλο είναι  το μεγάλο στοίχημα. Αμφότερες έρχονται από κακά αποτελέσματα με την Τσέλσι να γνωρίζει την πρώτη της ήττα επί Χίντινγκ στο Παρίσι και την Σίτι να έρχεται από δύο οδυνηρές εντός έδρας ήττες από Λέστερ και Τότεναμ. Πληγωμένες και οι δύο θα παλέψουν για την πρόκριση και με δεδομένο πως έχουν ποιότητα επιθετικά αλλά και προβλήματα στην άμυνα το γκολ-γκολ είναι η πρώτη επιλογή.

MAΛΑΓΑ-ΡΕΑΛ 1Χ: Η Ρεάλ δυσκολεύεται αφάνταστα εκτός έδρας με τον Ζιντάν στον πάγκο αφού έμεινε στο 1-1 με την Μπέτις και κέρδισε με το στανιό Γρανάδα και Ρόμα. Για τους Μαδριλένους θα λείψουν στο σημερινό ματς οι Βαράν, Πέπε, Μπέιλ, και Μπενζεμά. Μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο άμυνας όπου θα αγωνιστεί αναγκαστικά ο Νάτσο ενώ την θέση του φορ θα πάρει ο Χέσε. Η Μάλαγα είναι σκληρό καρύδι αφού κέρδισε την Ατλέτικο, έχασε στο γκολ από την Μπαρτσελόνα και πήρε ισοπαλία και στο πρώτο ματς στο Μπερναμπέου. Θα κοντράρουμε την Βασίλισσα που έχει κομβικές απουσίες και παρουσιάζει μέτριο πρόσωπο μακριά από την Μαδρίτη.

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G: Σχεδόν κανένας στον Ολυμπιακό δεν ασχολείται με το σημερινό ματς...αφού αυτό που καίει είναι η ρεβάνς με την Άντερλεχτ που ακολουθεί την Πέμπτη. Ο Σίλβα δεν έχει στην διάθεση του Σιόβα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ερνάνι ενώ σίγουρα θα ξεκουράσει μερικούς ακόμα... Ο Ατρόμητος έχει καλή ψυχολογία αφού μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου έχει ανεβάσει την απόδοση του και στο πρωτάθλημα. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις του στο Καραϊσκάκης έχει σκοράρει στις 4 και στο 2,50 θα ρισκάρω για να μάθω αν θα το ξανακάνει. Για όσους έχουν τρέλα...ας ρίξουν και μερικά ευρώ στο διπλό, με τους γηπεδούχους να έχουν στην 11άδα Βούρο, Μπουχαλάκη ίσως γίνει κανένα θαύμα...αν αφήσουν βέβαια τα παιδιά με τα μαύρα.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1& Ν/G: O Πανθρακικός το είπε το ποίημα...και πλέον απλά θα αγωνίζεται για άλλους λόγους όχι και τόσο αγωνιστικούς. Η Ξάνθη θα το παλέψει μέχρι τέλους για πλέι οφ έχει εξαιρετική άμυνα και κόντρα στον ανύπαρκτο επιθετικά αντίπαλο της μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για να ανεβάσουμε και λίγο την απόδοση. Άσος και N/G λοιπόν στο Ελ Θράκικο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ G/G:Δύο ομάδες με ελάχιστα αγωνιστικά άγχη...από εδώ και πέρα στην σεζόν. Οι Κρητικοί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την φετινή τους πορεία έχουν σκοράρει από 2 γκολ στα τρία τελευταία ματς και έχουν δύο νίκες σερί. Ο Παναιτωλικός του Ματζουράκη χτίζει για του χρόνου, προσπαθεί να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο και ο Μουνιός με τα δύο του γκολ στο ματς με τον Λεβαδειακό έδειξε πως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Βιγιαφάνες. Το να σκοράρουν και οι δύο θα είναι η επιλογή μας...αφού δεν προκύπτει από πουθενά πως θα κλειστούν στην άμυνα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕN-NTOΡΤΜΟΥΝΤ Χ: Έρχονται από σημαντικές νίκες στο Europa League που τις έφεραν με το ένα πόδι στην επόμενη φάση, αφού η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-0 της Πόρτο και η Λεβερκούζεν με 1-0 εκτός έδρας επί της Σπόρτινγκ. Η Ντόρτμουντ δύσκολα θα ξεφύγει από την 2η θέση αφού έχει 12 πόντους διαφορά από την τρίτη Χέρτα και 11 από την πρωτοπόρο Μπάγερν... Η Λεβερκούζεν δείχνει κουρασμένη ενώ η απουσία του Τσικαρίτο την έχει αποδυναμώσει επιθετικά. Πάντως μετά τα χτεσινά αποτελέσματα και με τον βαθμό θα μείνει λογικά στην 3η θέση, ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα της καλυτερεύει. Με τα βαθμολογικά αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα που υπάρχουν η ισοπαλία είναι αποδεκτή και από τις δύο...ενώ έχουμε και τις 5 ισοπαλίες σε 8 ματς μεταξύ τους με γηπεδούχο την Λεβερκούζεν που μας σπρώχνει να ποντάρουμε στην μοιρασιά.

Σύστημα 3-4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G  2,50
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  G/G  2,25
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  1& Ν/G   2,05
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ  Χ2   2,10

Τριάδα
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ  ΟVER  2,00
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ G/G  1,80
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2  2,10

Δυάδα
ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ  2  1,95
ΜΑΛΑΓΑ-ΡΕΑΛ 1Χ  2,15

Μονό αποδεκτό
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Χ  3,50

Για τρελούς...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2  11,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου