Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΝΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ...




Πιο τραγικά δεν θα μπορούσαμε να τα πάμε χτες...όταν έχεις ποντάρει σε 2 over και ένα γκολ-γκολ, ψάχνεις συνολικά 8 γκολ...εμείς καταφέραμε να μην μπει ούτε ένα στις αναμετρήσεις που είχαμε επιλέξει, πραγματικά πρόκειται για κατόρθωμα. Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε με το σημερινό...λίγο περίεργο πρόγραμμα. Θα ρισκάρω βάζοντας και τα 5 σημεία μου σε ένα σύστημα και αφήνοντας μόνο του το μεγάλο διπλό της Λιντς που αγγίζει το 6,00.




ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΛΙΝΤΣ 2: Η νεοφώτιστη Γουότφορντ κάνει συμπαθητική πορεία στην Premier League, φιγουράρει στην 9η θέση και είναι άνετη βαθμολογικά στον εκπληκτικό πρώτο γύρο που έκανε. Στα τελευταία 9 ματς πάντως έχει μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα ενώ στο κύπελλο πήρε δύο δύσκολες προκρίσεις επί Νιουκάστλ και Νότιχγαμ Φόρεστ αμφότερες με 1-0. Ο Κίκε Φλόρες έκανε γερό rotation στους προηγούμενους γύρους. Η Λίντς βολοδέρνει τα τελευταία χρόνια στις μικρές κατηγορίες... όμως σε καμία περίπτωση δεν ανήκει σε αυτές αφού είναι από τις ιστορικές ομάδες στο νησί έχοντας κατακτήσει 3 τίτλους. Mπορεί και φέτος να βρίσκεται στην μετριότητα αλλά σε αυτά τα ματς στην Αγγλία μετράει πολύ και το DΝΑ μια ομάδας. Με αυτή την λογική το 6,00 στο διπλό θα πονταριστεί.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2: Παράξενη χρονιά για την Έβερτον αφού ενώ παίζει όμορφο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάρει ματς στα οποία κυριαρχεί. Άλλο ένα τέτοιο ματς για τα Ζαχαρωτά ήταν και η πρόσφατη ήττα από την Γουέστ Μπρομ είχε 34 τελικές, δύο δοκάρια και ηττήθηκε με 0-1 με το γκολ να έρχεται στην μοναδική τελική που βρήκε εστία για τους φιλοξενούμενους. Πλέον δεν προλαβαίνει να κυνηγήσει κάτι καλό στο πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος. Η Μπόρνμουθ έχει ως πρώτο μέλημα την σωτηρία, δεν έχει μεγάλη εμπειρία και ο προπονητής θα κάνει αλλαγές. Το διπλό θα είναι η επιλογή μας.

ΘΕΛΤΑ-ΕΪΜΠΑΡ ΟVER: Η Θέλτα με μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι ματς, ενώ δέχεται γκολ έχοντας με 42 γκολ παθητικό την 5η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Απίστευτη πορεία της Εϊμπάρ βρίσκεται στην 6η θέση παίζοντας εξαιρετικά. Εκτός έδρας παίζει χωρίς σκοπιμότητα και μετρά 7 οver σε 11 ματς, ενώ γενικά έχει 8 οver στα τελευταία 9 ματς. Έχει τύχες το 2,00 του οver.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER: Έπαιξε συντηρητικά με στόχο να μην χάσει στην Ξάνθη και τα κατάφερε ο Αστέρας που έμεινε όμως με μία μόλις νίκη στα τελευταία 6 και εκτός της πεντάδας των πλέι οφ. Πίεση πάνω από την ομάδα της Τρίπολης αφού στο σημερινό ματς η νίκη είναι μονόδρομος. Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης και Φούντας δύσκολα θα προλάβουν, όμως αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Τσάβες με τον Αργεντινό να είναι ικανός να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του. Παρότι αγωνιζόταν για παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω ο ΠΑΣ ηττήθηκε εύκολα με 3-0 στους Ζωσιμάδες από τον Παναθηναϊκό και συμπλήρωσε 5 ήττες στα τελευταία 6 ματς στην Superleague έχοντα ως όαση το διπλό στο Περιστέρι. Τρία σερί ματς χωρίς γκολ έμεινε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Η επιστροφή του Τσουκαλά είναι κομβική αφού ο Έλληνας μέσος είναι βαρόμετρο στο παιχνίδι του ΠΑΣ. Στην 13η θέση έχουν πέσει οι Ηπειρώτες και θέλουν άμεσα βαθμολογική ανάκαμψη. Μπορεί οι δύο ομάδες να δείχνουν εσχάτως πρόβλημα στο γκολ έχοντας σκοράρει από 3 γκολ στα τελευταία 6 επίσημα ματς που έχουν δώσει όμως στο σημερινό έχουν ανάγκη από το αποτέλεσμα και θα ψάξουν με μεγαλύτερη ένταση το γκολ, ενώ η παράδοση δείχνει γκολ αφού σε 16 συναντήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουμε 12 οver.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ Χ: Σπουδαίο και παλικαρίσιο διπλό έβγαλε ο Ηρακλής στην Τούμπα παίζοντας πανέξυπνα με την γνωστή σφιχτή τακτική του και πήρε από τον Λεοζίνιο το κάτι παραπάνω για να πετύχει το γκολ της νίκης. Νέο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ από την οποία έχει ηττηθεί 3 φορές φέτος και θέλει εκδίκηση. Λαζάρ, Χουάντερσον, Στάμου οι απουσίες. Πανέτοιμοι οι Ρομάνο, Περόνε και έτοιμος για ντεμπούτο ο Μοντέιρο. Με επεισοδιακό τρόπο η ΑΕΚ πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού σπάζοντας το αήττητο του πρωταθλητή. Σόου Μελισσανίδη, με επίθεση στον παρατηρητή και στις δηλώσεις. Ο Πογιέτ δείχνει να διαχειρίζεται άψογα το ρόστερ του έχοντας προσαρμοστεί και με το μηδέν στην άμυνα να είναι το πρώτο μέλημα. Γκάλο, Σοϊλέδης, Αραβίδης, Κορδέιρο θα λείψουν αφήνοντας τον Ουρουγουανό χωρίς τα δύο βασικά ακραία μπακ του αλλά τον σέντερ φορ του. Ο Ηρακλής δεν πρόκειται να αλλάξει την τακτική θα προσπαθήσει με υπομονή και προσεκτικά να φτάσει στην νίκη. Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με νίκες για να κρατήσει την διαφορά από τους διώκτες της...αλλά αν δει ότι δεν τις βγαίνει το ματς δεν θα πει όχι στον βαθμό αφού Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ που την κυνηγούν κοντράρονται την επόμενη μέρα και θα έχουν απώλειες. Την ισοπαλία βλέπω ως πιο πιθανό αποτέλεσμα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1: Κακή εμφάνιση και ήττα για την Γκλάντμπαχ στο Αμβούργο, μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ αλλά στην συνέχεια δέχτηκε 3 γκολ. Δεν ξεκίνησαν καλά τα Πουλάρια μετά την διακοπή αφού έχουν 3 ήττες σε 4 ματς, με αποτέλεσμα να πέσουν στην 7η θέση...όμως βρίσκονται πολύ κοντά (-3) στην 3η θέση που είναι και ο στόχος. Το σημερινό ματς είναι γεμάτο ιδιαιτερότητες αφού η Κολωνία είναι η μισητή αντίπαλος και υπάρχει πάντα μεγάλο πάθος στα μεταξύ τους ντέρμπι. Στο Μπορούσια Παρκ οι γηπεδούχοι ανεβάζουν στροφές, με τον Σούμπερτ στον πάγκο έχουν 7 νίκες σε 9 ματς. Η Κολωνία είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με μόλις 2 ήττες στα τελευταία 11 αλλά στην έδρα της Γκλάντμπαχ συνήθως τα βρίσκει μπαστούνα μετρώντας 11 ήττες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία νίκη τις τελευταίες 15 φορές που την επισκέφτηκε. Ο άσος στο 2.15 είναι εξαιρετικός ξέροντας πως ποντάρουμε σε μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, είναι δυνατή στην έδρα της και σίγουρα θα έχει έξτρα θέληση αφού πρόκειται για ντέρμπι.

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΛΙΝΤΣ  2   6,00

Σύστημα 3-4-5
ΘΕΛΤΑ-ΕΪΜΠΑΡ  ΟVER  1,95
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΚΟΛΩΝΙΑ   1   2,15
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΕΒΕΡΤΟΝ  2  2,20
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  ΟVER   2,20
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ  Χ   3,20

* Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου