Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Η ΓΙΟΥΒΕ


Ήττα με καλή εμφάνιση κάναμε χτες...αφού στις λεπτομέρειες δεν βγάλαμε το γκολ-γκολ της Μαρσείγ και το οver στο Ντόρτμουντ, ενώ η Λάτσιο παρότι ανώτερη έδειξε να αρκείται στην ισοπαλία. Μια τριαδούλα με γκολ έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα που δεν προσφέρει και πολλές επιλογές.




AΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΟVER: Σε δύσκολη θέση οι δύο ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία. Η Άιντραχτ με μόλις δύο νίκες σε 11 ματς πρωταθλήματος έχει βρεθεί μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη υποβιβασμού πληρώνοντας πολύ τα αμυντικά κενά της, αφού με 37 γκολ παθητικό έχει την 3η χειρότερη άμυνα στην Mπουντεσλίγκα. Το Αμβούργο με το 3-2 επί της Γκλάντμπαχ πήρε βαθιά ανάσα αφού ήταν η πρώτη νίκη μετά από 9 στείρες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι μετρούν 7 οver στα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμενοι 6 στα 9. Το να δούμε ματς με γκολ είναι πιθανό αφού η Άιντραχτ μετρά 8 γκολ-γκολ σε 10 ματς και το Αμβούργο έχει βρει δίχτυα στα 8 από τα 10 εκτός έδρας. Πολλά γκολ δείχνει και η παράδοση αφού στα τελευταία 14 με γηπεδούχο την ομάδα της Φρανκφούρτης είχαμε 12 οver.

MΠΟΡΝΤΟ-ΝΙΣ G/G: H Μπορντό το τελευταίο διάστημα παίζει με απίστευτη επιθετική φιλοσοφία...κάτι που κάνει τα παιχνίδια της γεμάτα σασπένς, μετρώντας 8 σερί οver έχοντας 15 γκολ και έχοντας δεχτεί 20 γκολ. Πάρα πολλές απουσίες για το σημερινό ματς ειδικά στην άμυνα. Η Νις έστω και χωρίς τον Μπεν Αρφά έχει αποδείξει την σκληράδα της ως ομάδα, βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει να παραμείνει εκεί οπότε μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Η Μπολόνια είναι φανερά βελτιωμένη με τον Ντονταντόνι στον πάγκο όπου μετρά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Επιθετικά έχει καλή επαφή με τα δίχτυα αφού έχει σκοράρει στα 12 από τα τελευταία παιχνίδια της. Με την νίκη στο ντέρμπι επί της Νάπολι που πάντως δεν άξιζε η Γιουβέντους ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 15 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Την Τρίτη κοντράρεται με την Μπάγερν και σίγουρα το μυαλό θα τρέχει και σε αυτό το ματς. Σημαντικές απουσίες στην άμυνα αφού ο Κιελίνι με τον Άλεξ Σάντρο είναι εκτός ενώ Μπονούτσι αμφίβολος. Η Γιούβε στα τελευταία 8 εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ...αν προσθέσει και ένα η Μπολόνια που θα βρει κενά στην άμυνα της θα μας δώσουν το ωραιότατο οver στο 2,35.

Tριάδα
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ  ΟVER  1,75
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΝΙΣ  G/G 1,95
MΠΟΛΟΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  ΟVER   2,35

* H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου