Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

KAΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ



Εντάξει πρέπει να σε θέλει και λίγο...έχουμε ξεκινήσει εντυπωσιακά με στα 3 στα 3 και περιμένουμε το γκολ-γκολ στο Μίλαν-Ίντερ και οι νερατζούρι χάνουν πέναλτι στο 1-0. Με 3 στα 4 στο σύστημα πήραμε αρκετά...όμως αν μας καθόταν κάναμε πάρτι και βγαίναμε από πάνω στην χασούρα του μήνα. Τέλος πάντων προχωράμε...νέος μήνας από σήμερα και θα προσπαθήσουμε να μπούμε καλά, όμως το πρόγραμμα δεν βοηθάει και πολύ, χωρίς πολλά ανοίγματα μια τετράδα με οverakia.




MAΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ ΟVER: Koντράρονται οι δύο χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με την Μαρίτιμο να έχει 37 γκολ παθητικό και την Μπελενένσες 40. Βαθμολογικά βρίσκονται στην ίδια μοίρα με ένα βαθμό διαφορά.  Από 7 over στα 9 τελευταία έρχονται οι φιλοξενούμενοι. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε πλούσιο ματς με γκολ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΤΝ-ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ ΟVER 3,5:  Η Φορτούνα βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος της βαθμολογίας έχοντας την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 51 γκολ παθητικό που σημαίνει πως δέχεται 2,42... γκολ ανά παιχνίδι. Σε 21 ματς έχει φέρει 10 φορές οver 3,5...κάτι που δεν έχει κάνει στα τελευταία 4 ματς, οπότε ήρθε η ώρα να το ξαναφέρει άλλωστε βοηθάει και η αντίπαλος Χέλμοντ Σπορτ που μετράει 5 οver 3,5 στα τελευταία 6 ματς.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ΟVER: Η Λα Κορούνια είναι ομάδα που ξέρει να μην χάνει έχοντας μόλις 4 ήττες μετά από 21 αγωνιστικές, όμως σκαλώνει πολλές φορές στην ισοπαλία έχοντας φέρει 11 στο φετινό πρωτάθλημα. Αγνοεί την νίκη στα τελευταία 5 ματς και έχει πέσει στην 9 θέση. Στο σημερινό ματς θα λείψει και ο τερματοφύλακας Λουξ που κάνει εξαιρετική χρονιά. Από την άλλη η Βαγιεκάνο πήρε μεγάλη νίκη την προήγουμενη αγωνιστική με 3-0 επί της Θέλτα και έδειξε να ξεφεύγει από τις τραγικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Αυτό που δεν αλλάζει σίγουρα για την ομάδα της Μαδρίτης είναι η επιθετική της φιλοσοφία...που της δημιουργεί όμως αστάθεια στην άμυνα αφού με 45 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη στο πρωτάθλημα. Θα κυνηγήσουμε το οver άλλωστε είναι συχνό φαινόμενο στα ματς των φιλοξενούμενων με 15 σε 21 ματς.

ΠΑΡΙ-ΚΛΕΡΜΟΝ OVER : Ουραγός στην βαθμολογία η Παρί με 16 βαθμούς, με την διοίκηση όμως της ομάδας του Παρισιού να κάνει καλές μεταγραφές και να δείχνει πως πιστεύει στην παραμονή. Η νεοφώτιστη αγνοεί την νίκη 9 αγωνιστικές και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει με την νίκη να είναι μονόδρομος. Η Κλερμόν είναι ευχάριστη έκπληξη βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία παρότι τα προγνωστικά την ήθελαν να παλεύει για την σωτηρία. Παίζει αρκετά επιθετικά και έχει την 3η επίθεση στο πρωτάθλημα ενώ τρέχει σερί με 6 οver.

Σύστημα 3-4
ΠΑΡΙ-ΚΛΕΡΜΟΝ  ΟVER 2,40
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ  ΟVER 1,90
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ-ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ  ΟVER 3,5  2,37
MAΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ  ΟVER 2,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου