Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ...



Όσοι περίμεναν άνετη νίκη της Ρεάλ διαψεύστηκαν...όπως ακριβώς περιμέναμε ο Σπαλέτι κέρδισε στην σκακιέρα τον Ζιντάν, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς σέντερ φορ με τον Περότι να παίζει στην κορυφή ώστε να πιέζει ψηλά και τον Ναϊγκολάν να γίνεται βδέλλα στον Μόντριτς. Το ματς κρίθηκε στην μεγάλη κλάση του Ρονάλντο και στην ανεπάρκεια του Σαλάχ να τελειώσει φάσεις...φοβερή ταχύτητα και θράσος από τον Αιγύπτιο αλλά στην τελική ενέργεια τα θαλάσσωσε πάνω από 5 φορές. Στο άλλο ματς η Βόλφσμπουργκ βρήκε κενούς χώρους και καθάρισε την Γάνδη αν και στο τέλος τα χρειάστηκε... Το Europa League μπαίνει σήμερα στο στόχαστρο και από τα 15 ματς ξεχωρίσαμε 5 σημεία. Αλλώνουν




ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΛΑΤΣΙΟ 2: Τα πράγματα στην Γαλατασαράι πάνε κατά διαόλου αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια με αποτέλεσμα να πωληθεί ο πρώτος σκόρερ Μπουράκ Γιλμάζ στην Κίνα. Η κρίση έχει επηρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι αφού η περσινή πρωταθλήτρια βρίσκεται στην 5η θέση 15 βαθμούς μακριά από την κορυφή και έρχεται από οδυνηρή ήττα από την ουραγό στο πρωτάθλημα Μερσίν. Ο κόουτς Ντενιζλί αμφισβητείται από την πρώτη στιγμή (πριν δύο μήνες) και ο οπαδοί βράζουν κατά της διοίκησης. Η Λάτσιο διανύει κακή σεζόν που πέρασε από πολλά κύματα πλέον όλη στο κλαμπ της Ρώμης έχουν βάλει ως στόχο το Europa League, καθώς στο κύπελλο έχουν αποκλειστεί και στο πρωτάθλημα δεν προλαβαίνουν για κάτι καλό. Οι απουσίες έχουν μειωθεί αισθητά και πάει στην Κωνσταντινούπολη απόλυτα συγκεντρωμένη. Με το κλίμα που υπάρχει στους γηπεδούχους δεν θέλει και πολύ να στραβώσει το ματς...η Λάτσιο σε 14 εκτός έδρας ματς στο Europa League έχει μόλις μία ήττα και το διπλό του 2,40 είναι καλή περίπτωση. Επίσης θα ποντάρουμε και σε κατάκτηση της διοργάνωσης από τους Λατσιάλι καθώς είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν αποκλειστικό στόχο μια καλή πορεία σε αυτή.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΟVER: 12 αγωνιστικές είχε να γευτεί την χαρά της νίκης η Βαλένθια στην Primera και το 2-1 επί της Εσπανιόλ πανηγυρίστηκε έξαλλα από το κοινό στο Μεστάγια αλλά και τον Γκάρι Νέβιλ. Το αποτέλεσμα πάντως ήρθε με πολύ κόπο και μετά από μέτρια εμφάνιση. Η Ραπίντ εντυπωσίασε στους ομίλους όπου είχε 5 νίκες, διαθέτει νεανικό σύνολο με πολλά τρεξίματα. Το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League αφήνοντας αρχικά έξω τον Άγιαξ και χάνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες από την Σαχτάρ. Σε 10 ευρωπαϊκά ματς έχουν 7 οver οι Αυστριακοί και δεν πρόκειται να κλειστούν με αποτέλεσμα το 1,80 του οver να είναι η επιλογή μας.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΠΟΡΤΟ ΟVER: Ενδιαφέρον ζευγάρι με δύο ομάδες που έχουν άκρως επιθετική φιλοσοφία και φοβερές μονάδες από την μέση και μπροστά. Η Ντόρτμουντ στην έδρα της αγωνίζεται με τρομερή αυτοπεποίθηση, όμως και οι Ερέρα, Αμπουμπακάρ, Mπραχίμι και Κορόνα είναι ικανοί για όλα... Τα προβλήματα της Πόρτο στην άμυνα με τον Μαϊκόν να φεύγει και τον Μαρκάνο να είναι αμφίβολος και τον Τσιντόζιε που τον αντικετέστησε κόντρα στην Μπενφίκα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής μας οδηγούν στο οver.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2-3 ΓΚΟΛ: Συναντήθηκαν και πέρυσι στην ίδια φάση της διοργάνωσης με την ιταλική ομάδα να παίρνει δύσκολα την πρόκριση. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται και οι δύο με την Φιορεντίνα να φιγουράρει στην 3η θέση και να διεκδικεί μια θέση στο Champions League και την Τότεναμ να έρχεται από σπουδαίο διπλό στο Μάντσεστερ και να διεκδικεί τον τίτλο. Σε τεντωμένο σκοινί το ματς...θα κριθεί στις λεπτομέρειες με τους δύο τεχνικούς να είναι δεδομένο πως θα κάνουν προσεκτικό rotation. Τα 2-3 γκολ μοιάζουν εξαιρετική επιλογή και καλύπτουν πάρα πολλά ενδεχόμενα.


MAΡΣΕΪΓ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G: Δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού κοντράρονται με τον Μίτσελ να μην τα πάει καλά στην Μαρσέιγ σε αντίθεση με τον Βαλβέρδε που το έργο του κρίνεται άκρως πετυχημένο στην Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι σε 37 επίσημα ματς φέτος έχουν βρει δίχτυα στα 29 και παίζουν αρκετά επιθετικά. Μια από τα ίδια και για την Μπιλμπάο που έχει δώσει 42 παιχνίδια την φετινή σεζόν και έχει σκοράρει στα 33. Αμυντικά και οι δύο δεν έχουν σταθερότητα και το γκολ-γκολ στο 1,95 είναι καλή επιλογή.

Κατάκτηση Europa League ΛΑΤΣΙΟ  26,00

Τριάδα
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΛΑΤΣΙΟ  2  2,50
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ  ΟVER  1,85
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΠΟΡΤΟ  ΟVER  1,80

Δυάδα
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  G/G  1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου