Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΙΝΤΑΝ...




Καλά στάθηκε η Ζενίτ στο Ντα Λουζ, απειλήθηκε σε ελάχιστες περιπτώσεις και δέχτηκε το γκολ στο 90' από στημένη φάση. Πάντως επιθετικά δεν απείλησε αφού η Μπενφίκα έπαιξε χωρίς ρίσκο...γνωρίζοντας πολύ καλά πως η Ζενίτ αν βρει χώρο σε σκοτώνει. Στο Παρίσι είδαμε ακριβώς αυτό που περιμέναμε, την Παρί να έχει την πρωτοβουλία και την Τσέλσι όμως να δείχνει το μέταλλο της...και με το γκολ του Μίκελ να έχει πολλές ελπίδες στην ρεβάνς. Η δύαδα με το γκολ-γκολ στο Παρίσι και το no-goal της Φενέρμπαχτε μας πλήρωσε και είχαμε θετικό πρόσημο στην χτεσινή βραδιά. Στα σημερινά ματς έχουμε την κόντρα ανάμεσα σε δύο πρωτάρες σε νοκ άουτ φάση του θεσμού και την Ρεάλ να προσπαθεί να σπάσει μια δυσμενή παράδοση πολλών χρόνων επί ιταλικού εδάφους.





ΓΑΝΔΗ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G: Σταχτοπούτες και οι δύο σε φάση νοκ άουτ του Champions League, προκρίθηκαν κάνοντας εντυπωσιακές πορείες. Σίγουρα μεγαλύτερη έκπληξη από την Γάνδη μια ομάδα με πενιχρό μπάτζετ κατάφερε να αφήσει έξω Βαλένθια και Λυών, έχοντας πάρει μόλις πέρυσι τον πρώτο τις τίτλο στο Βέλγιο. Με άγνοια κινδύνου και μεγάλο ενθουσιασμό σε όλα τα ματς των ομίλων κατάφερε να βρει δίχτυα σε όλα. Δύο νίκες με Ζενίτ, Βαλένθια και ισοπαλία με Λυών στην έδρα της. Η Βόλφσμπουργκ έχει μεγάλο σύνδρομο κατωτερότητας όταν φεύγει από την έδρα, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως έχει μόλις 2 νίκες σε 13 ματς σε Champions League και Bundesliga.  Οι λύκοι έχουν πέσει στην 8η θέση στην Γερμανία και δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση με την νίκη επί της Ίνγκολσταντ το Σάββατο να είναι η πρώτη από τις 20 Νοεμβρίου. Ο πρώτος σκόρερ Ντοστ, οι βασικοί Μπενάλιο, Νάλντο και Κιβαλογκί είναι εκτός και αφήνουν με λίγες επιλογές τον κόουτς Χέκινγκ. Πρώτο σημείο το γκολ-γκολ, με την Βόλφσμπουργκ παρά τα προβλήματα της να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και την Γάνδη να δείχνει συνέπεια σε αυτόν τον τομέα. Στην συνέχεια με ρίσκο θα πάμε και με τον άσο.


Δεν τον έχω συνηθίσει ακόμα με κουστούμι...
ΡΟΜΑ-ΡΕΑΛ 1 : Η Ρόμα με τον Σπαλέτι είναι εμφανώς βελτιωμένη, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει βελτιώσει αισθητά την αμυντική λειτουργία, ενώ με την έλευση τον Ελ Σαράουι, Περότι έχει βρει λύσεις επιθετικά. Ο Ιταλός είναι λάτρης της τακτικής και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να χαλάσει το παιχνίδι της Ρεάλ που επί Ζιντάν το καθορίζει απόλυτα ο Μόντριτς. Πάνω στον Κροάτη θα πέσει ο Ναϊγκολάν με τον Βέλγο να είναι ένας πολύ αθλητικός χαφ με εξαιρετικά τρεξίματα και κάλυψη στον χώρο. Η απόλυση του Μπενίτεθ έχει απελευθερώσει τους παίκτες της Ρεάλ που μπορεί εντός έδρας επί Ζιντάν να μοιράζουν πεντάρες (4 νίκες με 20 γκολ) εκτός έδρας όμως με το ζόρι κέρδισαν την Γρανάδα (γκολ στο 87') και έμειναν στην ισοπαλία με την Μπέτις. Μπέιλ και Μαρσέλο(ταξίδεψε αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί) λείπουν από την αριστερή πτέρυγα. Σε κακή κατάσταση έδειξε ο Βαράν στο ματς με την Μπιλμπάο.Βάζοντας στην εξίσωση το γεγονός πως οι Μαδριλένοι δεν έχουν νίκη σε Ιταλικό έδαφος σε 8 σερί επισκέψεις, ενώ μετρούν και 8 διαδοχικούς αποκλεισμούς σε φάση νοκ άουτ από ιταλικές ομάδες θα ποντάρουμε στον άσο. Ο Ζιντάν μπορεί να ήταν τεράστιος παίκτης και προσωπικότητα...αλλά σαν προπονητής (τουλάχιστον ακόμα) δεν έχει φτάσει σε τέτοιο μέγεθος και ο Σπαλέτι είναι πανέξυπνος, μετρ της τακτικής και γεμάτος εμπειρία για να βρει τρόπο να μπλοκάρει την Βασίλισσα. Θα ποντάρουμε με ρίσκο στην Ρόμα.

Μονό αποδεκτό
ΡΟΜΑ-ΡΕΑΛ   1  4,50

Δυάδα
ΡΟΜΑ-ΡΕΑΛ  1Χ  2,10
ΓΑΝΔΗ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  G/G  1,75

Moνό αποδεκτό
ΓΑΝΔΗ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1& G/G  5,50

* H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου