Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ

Μια τυπική ραδιά Champions League...
Δεν τα κατάφερε η Ξάνθη χτες κόντρα στον Αστέρα , η αλήθεια είναι ότι δεν το πίστεψε όσο θα έπρεπε και έδειξε να ικανοποιημένη με το 0-0. Χαρές από σήμερα για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους αφού οι βραδιές μας θα γεμίσουν με μπάλα αφού Champions League και Εuropa League επιστρέφουν. Υπάρχει λάθος...στις αποδόσεις και στα δύο ματς του Champions League.




ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Οι δύο ομάδες συναντιούνται για τρίτη σερί χρονιά σε φάση νοκ άουτ του Champions League μετρώντας από μία πρόκριση...που έχει κριθεί στα εκτός έδρας γκολ. Μεγάλος στόχος και για τους δύο φέτος η διοργάνωση καθώς η Παρί έχει κατακτήσει τον τίτλο στην Γαλλία πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα και η Τσέλσι δεν έχει ελπίδα για κάτι καλό αφού βρίσκεται στην 12η θέση. Φαβορί τους Παριζιάνους δίνουν οι αποδόσεις και μάλιστα μεγάλο με τον άσο του 1,66 να είναι αποκρουστικός. Έχει χορτάσει με το κουτάλι τέτοια ματς η Τσέλσι τα τελευταία χρόνια και δεν πρόκειται να φοβηθεί στο Παρκ Ντε Πρενς. Ο Τέρι είναι εκτός και είναι μεγάλη απώλεια καθώς και ο έτερος κεντρικός αμυντικός Ζούμα θα λείψει καιρό, με αποτέλεσμα ο Κέχιλ να έχει παρτενέρ τον Ιβάνοβιτς και τον άπειρο Μπάμπα να παίρνει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Απώλεια και ο Μάτιτς με τον Μίκελ να παίρνει την θέση του. Αναστάτωση στην Παρί με τον Οριέ να λέει χοντράδες για τους Μπλαν, Ιμπραϊμοβιτς, Καβάνι και να τίθεται εκτός ομάδας. Βλέπουμε αυτό το 6,00 στο διπλό και μας βγαίνουν τα μάτια...λες και παίζει με την Γκινγκάμπ η Παρί, έχει θέμα όμως στην άμυνα και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Καλή περίπτωση το γκολ-γκολ αφού η Τσέλσι επιθετικά με τους Γουίλαν, Πέδρο, Ντιέγκο Κόστα και Φάμπρεγκας μπορεί να σκοράρει.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΖΕΝΙΤ 2: Αμφίρροπο ζευγάρι με τις δύο ομάδες να έχουν πάνω κάτω την ίδια δυναμική. Η Μπενφίκα έρχεται από εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή. Αρκετά επιπόλαιη στην άμυνα και παρότι είχε την κυριαρχία και την κατοχή μπάλας ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις και στην ταχύτητα των επιθετικών των δράκων. Ο αρχηγός Λουιζάο είναι εκτός, και ο δεύτερος στόπερ Λισάντρο Λόπεζ δύσκολα θα προλάβει. To δίδυμο Λίντελοφ, Ζαρντέλ στο κέντρο άμυνας είναι πηγή κινδύνων.  Παρόμοιο ματς περιμένουμε και σήμερα...με την Ζενίτ να έχει δείξει στο πρώτο κομμάτι της σεζόν πως αν βρει κενούς χώρους μπορεί να σε διαλύσει με τον Χούλκ να μοιάζει σε πολλά ματς σεληνιασμένος και έχοντας άξιο συμπαραστάτη των Τζούμπα. Oι δύο τους συνεργάζονται άψογα με τον Βραζιλιάνο να έχει 4 ασίστ στους ομίλους τις 3 προς των Ρώσο επιθετικό που πέτυχε συνολικά 6 γκολ.
Το παιχνίδι θα κριθεί και στην κυριαρχία στα χαφ και εκεί το δίδυμο των Ρώσων Βίτσελ και Χάβι Γκαρσία υπερέχει σε ποιότητα από τους Σάντσες(μεγάλη παικτούρα...αλλά άπειρος μόλις 18) και όποιον από τους Σάμαρη η Αλμέιντια παίξει δίπλα του. Σίγουρα η διακοπή των δύο μηνών ίσως έχει αλλάξει την Ζενίτ όμως το διπλό στο 4,60 έχει τεράστια αξία, αφού η Ζενίτ είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και η Μπενφίκα...χαλαρή πίσω.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ  N/G: Η Λοκομοτίβ έχει να παίξει επίσημο ματς 2 μήνες και έχασε στις μεταγραφές το μεγάλο της αστέρι Ουμάρ Νιάς που είχε 12 γκολ και 8 ασίστ σε 21 επίσημα ματς...αφού ο Σενεγαλέζος πήρε μεταγραφή με 18 εκατομμύρια ευρώ στην Έβερτον. Οι Μοσχοβίτες δεν τον αντικατέστησαν και υπάρχει μια απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας ο Σκούλετιτς που θα παίξει σέντερ φορ από εδώ και πέρα είναι πολλά επίπεδα πιο κάτω. Στην Φενέρ διεκδικούν τον τίτλο με την Μπεσίκτας και το πρώτο που θέλουν να πάρουν ένα καθαρό σκορ ενόψει της ρεβάνς. Ο Περέιρα δεν πρόκειται να ρισκάρει ως γνήσιος Πορτογάλος και το πρώτο του μέλημα θα είναι το μηδέν στην άμυνα. Από τον φτηνό άσο του 1,70 θα προτιμήσω το no-goal στην ίδια απόδοση αφού πιστεύω πως θα γίνει κλειστό ματς άλλωστε η Λοκομοτίβ δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Μονό αποδεκτό
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΖΕΝΙΤ  2  4,60

Δυάδα
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ  G/G   2,10
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ  N/G  1,70


Anytime Scorer
TZOYMΠΑ(ΖΕΝΙΤ)  3,75
ΓΟΥΙΛΑΜ (ΤΣΕΛΣΙ)  6,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου