Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛ...


Όπως ακριβώς το περιμέναμε πήγε χτες το ματς στην Τούμπα...με την διαφορά ότι ο Πανιώνιος δεν πήρε πότε ρίσκο στο ματς...για να γίνει ευάλωτος και να πετύχει ο ΠΑΟΚ ένα γκολ σε αντεπίθεση. Καλή μέρα σήμερα με τρία καλά σημεία...





ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ ΟVER: Μεγάλο ντέρμπι στην Πορτογαλία με το δίδυμο...την φετινή χρονιά με την Σπόρτινγκ να διεκδικεί τον τίτλο. Η Πόρτο μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Αρούκα είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού βρίσκεται στο -6 από την κορυφή που ισοβαθμούν οι άλλοι δύο διεκδικητές. Κακή χρονιά σε όλα τα επίπεδα για τους δράκους με τον Πεσέιρο να βρίσκεται στον πάγκο εδώ και δύο εβδομάδες. Χωρίς το βασικό κεντρικό δίδυμο στην άμυνα η Πόρτο αφού ο Ίντι είναι τιμωρημένος και ο Μαϊκόν τραυματίας. Η Μπενφίκα έχει 11 σερί νίκες και βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της μέσα στην σεζόν. Απουσίες στο κέντρο άμυνας για τους Αετούς αφού οι Λουιζάο και Λισάντρο Λόπες είναι τραυματίες. Η Πόρτο είναι αναγκασμένη να ψάξει την νίκη, όμως χωρίς άμυνα δύσκολα θα τα βγάλει πέρα κόντρα στους φορμαρισμένους Μήτρογλου, Γκαϊτάν και Τζόνας, από την άλλη με τις απουσίες που έχουν και οι γηπεδούχοι στην άμυνα καταλήγουμε στο οver στο 2,25.

KAΡΠΙ-ΡΟΜΑ 2: Εμφανή τα σημάδια βελτίωσης που έφερε η αλλαγή προπονητή στην Ρόμα με τον Σπαλέτι να οδηγεί τους Ρωμαίους σε τρεις σερί νίκες. Σημαντικές απουσίες πλέον δεν υπάρχουν αφού οι Τζέκο, Ναϊγκολάν, Σαλάχ, Μανωλάς και Φλορέντσι επιστρέφουν και γεμίζουν το οπλοστάσιο του Ιταλού τεχνικού. Η Κάρπι παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κάνει δεν καταφέρνει να μαζέψει βαθμούς και βρίσκεται στην 18η θέση στο -5 από την ζώνη σωτηρία. Η Ρόμα είναι στο -2 από την 3η θέση που είναι ο ρεαλιστικός στόχος της θέλει να συνεχίσει το σερί της και να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στην αναμέτρηση με την Ρεάλ που ακολουθεί. Διπλό στο 1,95.

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΛΕΙΨΙΑ Χ: Ευχάριστη έκπληξη η Σάν Πάουλι του γνωστού μας Λίνεν που την περσινή χρονιά σώθηκε την τελευταία στιγμή και φέτος διεκδικεί την άνοδο, φιγουράροντας στην 4η θέση. Καλά ξεκίνησε και τον δεύτερο γύρο με το διπλό στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ. Η Λειψία δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση με την νίκη της επί της  Μπράουνσβαϊγκ ανέβασε την διαφορά στο +6 από την δεύτερη Φράιμπουργκ. Εκτός έδρας έχει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες...με την έδρα της Σαν Πάουλι όμως να μην είναι εύκολη δεν θα πει όχι και στον βαθμό, ούτε βέβαια στους γηπεδούχους θα κακοπέσει ο πόντος κόντρα στην πανίσχυρη Λειψία.

Δυάδα
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ   ΟVER  2,25
KAΡΠΙ-ΡΟΜΑ 2  1,95

Μονό αποδεκτό
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ  1 & ΟVER  4,00

Moνό αποδεκτό
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΛΕΙΨΙΑ Χ  3,40

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου