Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΩΡΑ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ...



Για ακόμη μία μέρα πήγαμε στον κουβά έστω και αν κάναμε καλή προσπάθεια...Χέρτα και Μπάγερν έκαναν ακριβώς αυτό που περιμέναμε, η Γουέστ Μπρόμ όμως το έκανε στα πέναλτι...και ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε καν στο γήπεδο. Σήμερα έχουμε μόλις δύο σημεία...κρατήσει και με το ζόρι θα κάνουμε μια δυάδα.






MΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΡΙΖΕΣΠΟΡ 1 : Προημιτελικά κυπέλλου Τουρκίας με διπλά ματς. Οι γηπεδούχοι είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμοι με την Γαλατασαράι. Δυνατή έδρα με 6 νίκες σε 9 ματς, στα τελευταία 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις 2 ήττες. Έχει παίκτες με ποιότητα στο ρόστερ με τον τερματοφύλακα Μπαμπακάν, τον Βόσνιο Βίσκα, τον Ρουμάνο Επουρεάνου και τον επιθετικό Σικαλέσι που εντυπωσιάζει φέτος. Νέο απόκτημα ο Ναπολεόνι από τον Ατρόμητο. Η Ρίζεσπορ βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, βασίζεται πολύ στον Καμερουνέζο σκόρερ της Κουέκε που όμως δύσκολα θα δώσει το παρών στο σημερινό ματς αφού λείπει σχεδόν ένα μήνα με τραυματισμό. Η Μπουγιουκσεχίρ θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς και θα πάμε μαζί της στον άσο του 1,85.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ: Καλό προβάδισμα δίνει στον ΠΑΟΚ το 1-1 του πρώτου ματς, όμως ο Πανιώνιος έχει αποδείξει πολλές φόρες φέτος πως είναι ομάδα με μεγάλη συνοχή, σφιχτή και ικανή για όλα και είναι δεδομένο πως δεν θα έχει εύκολο απόγευμα ο Δικέφαλος στην Τούμπα. Οι απουσίες είναι δεδομένες για τον Τούντορ που η λογική λέει πως θα παρατάξει την ομάδα του προσεκτικά χωρίς να πάρει πολλά ρίσκα αφού η ομάδα του Ουζουνίδη μπορεί να σε σκοτώσει στην κόντρα. Πρώτη επιλογή λοιπόν η ισοπαλία στο ημίχρονο αφού και ο Πανιώνιος δύσκολα θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό. Στην ίδια λογική και περίπου στην ίδια απόδοση βρίσκουμε και την επιλογή περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπερμπάτοφ ακόμα δεν έχει δώσει το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ και είναι φανερό πως είναι ακόμα έξω από τα νερά του. Σε ένα τέτοιο ματς που η μπάλα θα καίει ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσει η κλάση του Βούλγαρου, στο 2,40 βρίσκουμε να πετύχει γκολ.

Δυάδα
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΡΙΖΕΣΠΟΡ 1  1,85
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2,10

Μονό αποδεκτό
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  Χ  ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ  4,00

Ακριβές Σκορ
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  1-0   6,00

Σκόρερ πρώτου γκολ
ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ   4,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου