Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

KAΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ Ο ΠΑΟΚ


Ρε τον Λούις εφτάψυχος είναι ο πούστης...εκεί που τον είχαν ξεγραμμένο έμεινε όρθιος ξανά, να ναι καλά ο Ρούνεϊ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έτσι και αλλιώς κουβά θα πηγαίναμε στο Μάιντζ- Γκλάντμπαχ είχαμε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών... Με ρίσκο και το σημερινό μας παιχνίδι καθώς το κύπελλο Αγγλίας προσφέρεται για μεγάλες αποδόσεις. Μια δυαδούλα έχουμε και από την ελληνική Superleague.




ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Παρά την ήττα με 1-0 στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ πέρασε στα πέναλτι την Στόουκ και έδωσε ραντεβού με την Σίτι στο Γουέμπλεϊ στον τελικό του Λιγκ Καπ. Τεράστια επιτυχία για τον Κλοπ...που έχει λειψό ρόστερ πολλές απουσίες (Κουτίνιο, Σκρτελ, Ορίγκι, Στάριτζ, Γκόμες, Ίνγκς) κούραση 120 λεπτά και πέναλτι...την Τρίτη παίζει με την Λέστερ ενώ σε λίγες μέρες ξεκινάει και το Europa League, σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν; Δεν λέω ότι θα αδιαφορήσει, όμως σίγουρα θα κάνει rotation...και ο αντίπαλος δεν είναι καμιά ομαδούλα είναι η Γουέστ Χαμ. 6η στο πρωτάθλημα με δύο νίκες φέτος επί της Λίβερπουλ, νίκη και ισοπαλία με την Σίτι, νίκη με Άρσεναλ, νίκη με Τσέλσι, ισοπαλία με Γιουνάιτεντ...γενικότερα δεν χάνει από τους μεγάλους. Ο Παγιέ είναι στους κορυφαίους 5 της φετινής Premier League αφού πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά. Στο 3,80 θα πάμε με το διπλό.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΣΤΟΟΥΚ 2: Φανερά ντεφορμέ η Πάλας με μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 ματς με αποτέλεσμα να πέσει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Ο Αντεμπαγιόρ θα βοηθήσει σε βάθος χρόνου όμως αφού έχει 2 χρόνια να παίξει...Εντός έδρας έχει πρόβλημα η ομάδα του Πάρντιου αφού στο πρωτάθλημα έχει 6 ήττες σε 12 ματς... Η Στόουκ σίγουρα δεν έχει ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ...όμως η εμφάνιση που έκανε ήταν καλή για αυτό ήρθε και η νίκη. Καλείται να δείξει χαρακτήρα τώρα, ενώ παραδοσιακά στα κύπελλα τα πάει καλά, ενώ έχει ποιότητα από την μέση και μπροστά για να χτυπήσει στην κόντρα. Μαζί με την Στόουκ και η παράδοση αφού στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο Σέλχαρστ Παρκ έχει μόλις μία ήττα. Το διπλό στο 4,00 είναι υπερβολικό.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΧΕΡΤΑ 2: Εντυπωσιακό διπλό για την Βέρντερ στην έδρα της Σάλκε με πρωταγωνιστή τον 36χρόνο Φριτζ...που ξανάνιωσε που με δύο ασίστ και ένα γκολ έκανε μεγάλη εμφάνιση. Η ομάδα της Βρέμης βρίσκεται στην 16η θέση, εντός έδρας έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και 6 ήττες ενώ έχει σκοράρει μόλις 5 φορές, ενώ με 33 γκολ έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη έχουμε μια Χέρτα που σκόνταψε πάνω στην Άουγκσμπουργκ, όμως παρέμεινε στην 3η θέση, έχει δεμένο σύνολο, εξαιρετική άμυνα και ξέρει να κλέβει παιχνίδια. Το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ έχει αξία. Μόνο η παράδοση μας κοντράρει με την Βέρντερ να έχει 7 σερί νίκες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ OVER: Στην καλύτερη φάση του μέσα στην σεζόν βρίσκεται ο Παναιτωλικός που έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 3 ματς και ξέφυγε στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού και ανέβηκε στην 8η θέση. Αποχώρησε ο Βιγιαφάνες για τον Παναθηναϊκό, ενώ θα λείψει και ο Παπάζογλου που είναι κολόνα στην άμυνα. Στο Αγρίνιο παίζει πάντα επιθετικά και έχει σκοράρει και στα 9 ματς που έδωσε, έχει δεχτεί γκολ όμως στα 7. Φιλί ζωής για την Καλλονή η νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού που τις επιτρέπει να ελπίζει ακόμα σε παραμονή...αν και ακόμα βρίσκεται στο -8 από την σωτηρία. Για την ομάδα της Μυτιλήνης τα κουκιά είναι μετρημένα και χρειάζεται βαθμούς παντού, οπότε είναι δεδομένο πως ο Καραγεωργίου έχει σημαδεμένα στο μπλοκάκι το σημερινό ματς και αυτό της επόμενης αγωνιστικής στην Βέροια. Ο Καλτσάς είναι τιμωρημένος. Ο Παναιτωλικός πλέον δεν έχει άγχος έχει βρει χημεία και στο Αγρίνιο παίζει πιο επιθετικά, αλλά αμυντικά έχει θέμα...ειδικά τώρα που θα λείπει και ο Παπάζογλου. Η Καλλονή δεν έχει περιθώρια πάει για θετικό αποτέλεσμα και έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις. Το οver στο 2,10 θα κρατήσουμε.

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1:Πήρε αυτό που ήθελε στην Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, όμως για ακόμη μια φορά προβλημάτισε με την απόδοση του. Ο Τούντορ δεν μπορεί να βρει σταθερές στην ενδεκάδα του, κάτι λογικό ως ένα σημείο αφού έχει πολλές απουσίες, ενώ είναι φανερό πως δεν υπάρχει σημείο επαφής με τον Μπερμπάτοφ. Χαρίσης, Κωνσταντινίδης, Γλύκος. Λέοβατς, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Τζαβέλας οι απουσίες...και ο Κροάτης ψάχνει σέντερ φορ με τους Ζάιρο και Μακ να είναι οι επικρατέστεροι να παίξουν αυτόν τον ρόλο. Απογοητευτικός ο Ατρόμητος στην εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ έμεινε στο 14η θέση μόλις στο +5 από την παραμονή, ευτυχώς για τους Περιστεριώτες Καλλονή και Πανθρακικός δεν δείχνουν ικανοί να τον απειλήσουν. Την Τετάρτη πάντως με ψυχωμένη εμφάνιση κράτησε το 0-0 στην Λεωφόρο και έχει ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου. Έντονη κριτική στον Δέλλα για την εικόνα της ομάδας. Μουρμούρα και γκρίνια το σκηνικό που υπάρχει και στις δύο ομάδες με τις νίκες να είναι το μοναδικό φάρμακο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σέντερ φορ, αλλά κόντρα στο άμυνα μπετόν που θα παρατάξει ο Δέλλας ίσως ο γρήγορος Μακ είναι πιο αποτελεσματικός, άλλωστε Φυτανίδης, Λαζαρίδης δεν φημίζονται για την ευλυγισία τους...Στην Τούμπα πάντα ο Δικέφαλος είναι πιο ορμητικός και πάμε με τον άσο, ενώ περιμένουμε και το ανέβασμα του ΜΑΚ που δεν ήταν καλός στα τελευταία ματς.

Σύστημα 2-3
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2  3,80
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΣΤΟΟΥΚ  2  4,20
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΧΕΡΤΑ 2  2,80

Δυάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ  ΟVER  2,10
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1  1,66

Αnytime Scorer 
ΜΑΚ(ΠΑΟΚ)  2,80
ΠΑΓΙΕ(ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ)

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου