Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΟΥΙΣ




Αυτήν την στιγμή η ΆΕΚ... βρίσκεται σε απίστευτο ποδοσφαιρικό φεγγάρι, αφού χωρίς να είναι εντυπωσιακή πετυχαίνει σπουδαίες νίκες. Το 4-1 χτες μας γκρέμισε τα όνειρα για ταμείο...αφού το under δεν ήρθε ποτέ. Αντίστοιχο θα είναι το παιχνίδι μας και σήμερα με μια δυαδούλα.



ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1:  Η Ντέρμπι έχει μεγάλη ιστορία στο βρετανικό ποδόσφαιρο, φέτος έχει μεγάλο στόχο την επιστροφή στην Premier League και έχει αρκετά ποιοτικό ρόστερ. Περιμένει εδώ και μέρες το σημερινό ματς. Για την Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, στο εντός έδρας ματς με την Σαουθάμπτον είχε 1 μόλις σουτ εντός εστίας, ο Φαν Χάαλ έφυγε με υποχρεωτική άδεια στην Ολλανδία μπας και παραιτηθεί από μόνος του...αλλά χτες στην συνέντευξη τύπου την είπε στους δημοσιογράφους που δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά...γενικώς βρίσκεται στον κόσμο του. Πλέον είναι σαφές πως ο Λούις δεν έχει κανένα σύμμαχο, οπαδοί, παίκτες, ακόμα και ο Σερ Άλεξ τον θεωρούν ανεπιθύμητο...με την διοίκηση να περιμένει να παραιτηθεί, μετά τον σημερινό αποκλεισμό όμως θα είναι αναγκασμένη να τον απολύσει...Καλό ταξίδι Λούις.


ΜΑΪΝΤΖ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER: H Mάιντζ δεν ξεκίνησε καλά τον δεύτερο γύρο χάνοντας στην έδρα της Ντάρμσαντ και ψάχνει άμεσα βαθμούς και γκολ αφού έχει να σκοράρει 3 ματς. Κράτησε στην ομάδα τα δύο αστέρια της Μάλι και Μούτο παρά τις προτάσεις από Ντόρτμουντ και Γιουνάιτεντ. Η Γκλάντμπαχ παρότι ξεκίνησε εξαιρετικά κόντρα στην Ντόρτμουντ δεν πέτυχε το γκολ και συνέχεια την πλήγωσαν οι αντεπιθέσεις των Κίτρινων... Πολλές απουσίες για τα Πουλάρια που είναι γυμνά σε άμυνα και κεντρικά χαφ, αφού λείπουν οι Νταχούντ, Τζάκα, Ντομίνγκεθ, Γιάντσκε. Με τον Σούμπερτ στον πάγκο σε 13 ματς έχουν 11 over, με τα 10 να είναι γκολ-γκολ και οver 3,5. Στο 1,70 έχει αξία το οver...ενώ και στο 2,65 το οver 3,5 επίσης.

Δυάδα
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1 dnb (ισοπαλία όχι στοίχημα)  3,00
MAΊΝΤΖ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  ΟVER  1,72

Δυάδα
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1  4,33
ΜΑΙΝΤΖ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  ΟVER 3,5  2,65

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου