Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟVER ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ



Το μόνο που πέσαμε μέσα χτες ήταν στο γκολ του Μακ και στο ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα χωρίς σέντερ φορ...τουλάχιστον στα πρώτα 60 λεπτά. Στα υπόλοιπα Χέρτα και Γουέστ Χαμ έμειναν στην ισοπαλία η Στόουκ έχασε ενώ στο Αγρίνιο παρότι το ματς είχε ευκαιρίες έμεινε στο 1-0. Σήμερα δεν έχουμε παικτικές αξίες, θα κάνουμε συμβατικό παιχνίδι με τα γκολ...σε αποδόσεις όμως που αξίζουν.




MΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ G/G: Η Μίλαν με το 1-0 στην έδρα της Αλεσάντρια ουσιαστικά προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου και με ανεβασμένη ψυχολογία μπορεί να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα που ψάχνει το θαύμα της 3η θέσης. Στο 2-2 στην έδρα της Έμπολι, προδόθηκε για ακόμη μια φορά από την άμυνα της. Eίναι χαρακτηριστικό πως σε 21 ματς πρωταθλήματος έχει κρατήσει το μηδέν μόλις στα 4. Η Ίντερ έφαγε νέο χαστούκι με την ήττα με 3-0 στο Τορίνο να την βγάζει εκτός κυπέλλου και πλέον το κλίμα στους νερατζούρι έχει γίνει...αφόρητο. Η μεταγραφή του παικταρά Έντερ θα βοηθήσει με τον Μαντσίνι να τον βάζει αμέσως στην ενδεκάδα για να βρει αντίδοτο στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του. Αν δεν υπήρχε η μεταγραφή του Έντερ θα πηγαίναμε με τον άσο πλέον και το γκολ-γκολ στο 1,85 είναι καλό, ενώ με περισσότερο ρίσκο ο άσος σε συνδυασμό με οver πληρώνει 4,00.

ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER:  Yπερβολικό το 2,25 στο οver με την Γιουβέντους να βρίσκεται σε κατάσταση έκστασης να μετρά 15 σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις με 11 οver σε αυτά τα 15 ματς. Η Κίεβο έχει σκοράρει στα τελευταία 4 ματς και θα παραταχθεί χωρίς τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς Σέζαρ, Γκαμπερίνι.

ΝΑΠΟΛΙ-ΕΜΠΟΛΙ G/G: Συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία η Νάπολι που πέρασε με το εντυπωσιακό 4-2 από την έδρα της Σαμπντόρια. Φουλ επίθεση παίζει ο Σάρι με τους Ιγκουαϊν και Χάμσικ να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Έμπολι είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 7η θέση, έχει μία μόλις ήττα στα τελευταία 13 ματς και έχει βρει διχτυα στα 18 από τα 21 ματς πρωταθλήματος. Στα τελευταία 7 ματς στο πρωτάθλημα η Νάπολι έχει 6 γκολ-γκολ και το σερί μπορεί να συνεχιστεί... Ιδαιέτερο ματς για τον Σάρι που στην Έμπολι μεγαλούργησε ως προπονητής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER: Ο ΠΑΣ έκανε μετά από καιρό καλή εμφάνιση και πήρε μια σπουδαία νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με αποτέλεσμα να ανέβει στην 7η θέση της βαθμολογίας. Παρά τις απώλειες ο Πετράκης προσπαθεί να βρει λύσεις με τους Κούτρη και Πασχαλάκη να αποτελούν τους αντικαταστάτες των Τσάβες και Βελίδη που αποχώρησαν. Χωρίς άγχος παίζει πλέον αφού δεν κινδυνεύει, πρόβλημα η άμυνα αφού τα 29 γκολ παθητικό είναι πολλά. Έκλεισε στόματα με το εντυπωσιακό 5-0 επί του Αστέρα ο Ολυμπιακός με τον Σίλβα να χρησιμοποιεί βασικούς. Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία στα Χανιά και η δύσκολη νίκη επί της Ξάνθης. Χωρίς κίνητρο οι Ερυθρόλευκοι τώρα που χάθηκε το ρεκόρ... Δύο σερί ήττες μετράει στους Ζωσιμάδες τα προηγούμενα χρόνια και θέλει να χαλάσει αυτήν την παράδοση. Ο ΠΑΣ παίζει ανοιχτά σε όλα τα ματς, αλλά έχει προβληματική άμυνα. Ο Ολυμπιακός πλέον χωρίς μεγάλο κίνητρο θα είναι πιο...χαλαρός. Περιμένουμε ανοιχτό ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές, με το γκολ-γκολ και το οver να μπαίνουν στο στόχαστρο.

Σύστημα 3-4
ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  ΟVER 2,25
NAΠΟΛΙ-ΕΜΠΟΛΙ  G/G  2,00
ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ  G/G  1,80
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER 1,85

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου