Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΥΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


Η ψυχανάλυση που κάναμε χτες με την συνέντευξη είχε αποτέλεσμα αφού η βελτίωση ήταν εμφανής. Ένα ταμείο με την ολλανδική δυάδα μας και δύο δοκάρια...ένα με το under της Γιουβέντους που έβαλε 3 γκολ στο πτώμα της Ίντερ και ένα με το γκολ από τον Παναθηναϊκό που δεν μπήκε ποτέ. Δεν παραπονούμαστε...όμως και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και σήμερα με κάτι καλό, το πρόγραμμα δεν βοηθάει αλλά μια δυάδα θα την ρίξουμε.




ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ UNDER: Πάντα σε διπλά ματς κυπέλλου υπάρχει ένας φόβος στο πρώτο ματς. Η ΑΕΚ του Πογιέτ έτσι και αλλιώς παίζει κυνικά, ψάχνει το γκολ με ελάχιστες φάσεις και δεν αφήνει τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Από την άλλη ο Ηρακλής έχει τις γνωστές αδυναμίες του στην επίθεση και βασίζεται κυρίως στην καλή αμυντική λειτουργία και μπροστά...στον Βέλλιο. Οι γηπεδούχοι θα είναι προσεκτικοί αφού δεν θέλουν με τίποτα να δεχτούν γκολ, ενώ και ο Γηραιός δεν νομίζω να ανοιχτεί, άλλωστε είναι νωπές οι μνήμες από το 5-1 στο πρωτάθλημα. Κλειστό ματς, λίγες φάσεις και η πρόκριση να κριθεί στο δεύτερο ματς. Το under στο 2,00 έχει πολλές τύχες.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: Κάτι παραπάνω από κρίσιμο για την Βαλένθια το σημερινό ματς αφού οι Νυχτερίδες πραγματοποιούν τραγική πορεία στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην 12η θέση και πολύ μακριά από τις Ευρωπαϊκές θέσεις, αφού αγνοεί την νίκη στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος. Το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος και το 1-1 του πρώτου ματς κάνει την νίκη απαραίτητη στο σημερινό. Ο Γκάρι Νέβιλ...όλα δείχνουν πως δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος, όμως ένα τέτοιο ματς μπορούν να το πάρουν οι ποδοσφαιριστές, άλλωστε υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ. Η Λας Πάλμας την Δευτέρα έχασε και από την ουραγό Λεβάντε και έσφιξε ακόμα πιο πολύ την θηλιά στο λαιμό της. Το κύπελλο είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια για τους νησιώτες, για αυτό πάμε με το διπλό.


Δυάδα
ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ  UNDER  2,00
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  2  2,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου