Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

FA CUP= ΕKΠΛΗΞΕΙΣ...





Μπορεί να πέρασαν πολλές μέρες αλλά εγώ θα κάνω το παράπονο μου για την Τετάρτη...χάθηκε τριάδα από το γκολ-γκολ της Μίλαν που έχασε με 0-1 από την Μπολόνια...ενώ η Ίντερ για να κερδίσει την Έμπολι χρειάστηκε να ντυθεί Ολυμπιακός, καθώς δεν δόθηκαν δύο πεντακάθαρα πέναλτι στην Έμπολι. Μικρό το κακό μετά από το διήμερο ρεπουδάκι επιστρέφουμε σήμερα με φουλ πρόγραμμα, δύο εκπλήξεις στο κύπελλο Αγγλίας και μια τριάδα με λογικά σημεία.




ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2: H Γουότφορντ αν και νεοφώτιστη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Premier League, βρίσκεται στην 9η θέση και χάνει πολύ δύσκολα. Ο Κίκε Φλόρες στο κύπελλο κάνει rotation και το πιο πιθανό είναι να αλλάξει αρκετούς από την ενδεκάδα. Η Νιούκαστλ έρχεται ίσως από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση φέτος, παρότι ηττήθηκε από την Άρσεναλ με 1-0. Ο Τσεχ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και σταμάτησε πολλές φορές των επιθετικούς της. Ο Μακλάρεν βρίσκεται υπό πίεση και δεν έχει περιθώρια αφού η ομάδα του βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, θα παλέψει για την πρόκριση. Στο 4,20 δέχομαι να πάρω το ρίσκο του διπλού αφού οι Καρακάξες είναι βελτιωμένες το τελευταίο διάστημα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2:Νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα για την Γιουνάιτεντ το 2-1 επί της Σουόνσι, με την εμφάνιση όμως να είναι κάτω του μετρίου. O Φαν Χάαλ είναι ακόμα στον πάγκο, μάλιστα θα κάνει αλλαγές γιατί λέει κάποιοι παίκτες του είναι κουρασμένοι και στα όρια τους, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ να δεις που έχουν φτάσει...Η Σέφιλντ είναι ιστορική ομάδα, έχει βαριά φανέλα, θα έχει κόσμο μαζί της...στο κύπελλο έχουμε μεγάλα μπαμ στο 11,00 το διπλό.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1: H Σεβίλλη την Τετάρτη καθάρισε την πρόκριση στο κύπελλο με το 2-0 στην έδρα της μισητής Μπέτις. Στο Σάντσες Πιθχουάν έχει 7 σερί νίκες έχοντας στα θύματα της, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Η Μπιλμπάο έρχεται από κουραστικό ματς την Τετάρτη, κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 3-2 επί της Βιγιαρεάλ παρότι έμεινε 2-0 πίσω. Ο Βαλβέρδε έχει στο μυαλό του και την ρεβάνς του κυπέλλου που ακολουθεί... Το 2,10 στον άσο μοιάζει ελκυστικό.


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1: Ακόμη μία πειστική εμφάνιση από την Φιορεντίνα που πέρασε εύκολα από το Παλέρμο (3-1) παίζοντας όπως πάντα όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Έμεινε έτσι στο -1 από την πρωτοπόρο Ίντερ και το Αρτέμιο Φράνκι αναμένεται κατάμεστο στο σημερινό ματς. Οι Βιόλα εντός έδρας έχουν ρεκόρ 7-1-1 φέτος. Δεν στρώνουν τα πράγματα στην Λάτσιο που έμεινε στο 0-0 με την Κάρπι στο Ολίμπικο...δείχνοντας πως φέτος η χρονιά δύσκολα θα σωθεί. σε δύσκολη θέση ο Πιόλι. Έδρα, φόρμα, ενθουσιασμός και οι απουσίες της Λάτσιο μας οδηγούν στον άσο του 1,80.

ΡΕΑΛ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ G/G: Ο Μπενίτεθ φαγώθηκε...και περιμένουμε από τους παίκτες της Ρεάλ να παίξουν απελευθερωμένα, άλλωστε αυτό υποσχέθηκε και ο Ζιντάν στις πρώτες δηλώσεις του, φουλ επίθεση και ελκυστικό ποδόσφαιρο...για αυτά διψά άλλωστε το κοινό στο Μπερναμπέου. Η Λα Κορούνια λοιπόν που έχει βρει δίχτυα στα 15 από τα 18 ματς στην La Liga θα βρει πάρα πολλούς κενούς χώρους για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να μας δώσει το 2,10 του αμφίσκορου.

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2  4,33

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.  2  11,00

Τριάδα
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1  1,83
ΡΕΑΛ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  G/G   2,10
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  1  2,10

Δυάδα Αnytime Scorer
IΛΙΣΙΤΣ(ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ)  2,62
ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ(ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ) 3,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου