Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΣΑΣΟΥΟΛΟ,ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΑΡΑ


Κακή μέρα η χτεσινή μας πόνεσε η Φιορεντίνα κυρίως, πάντως δεν μετανιώνω που κόντρα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ας κέρδισε με πέναλτι στο 90'. Αρκετές επιλογές έχουμε και σήμερα με Ελλάδα και Ιταλία να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.




INTEΡ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 2:Aκόμα μία νίκη...ψεύτικη για την Ίντερ την προηγούμενη αγωνιστική με το 1-0 στην έδρα της Έμπολι να μην είναι δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται σωστά για δύο πέναλτι. Σε καμία περίτωση οι νερατζούρι δεν πείθουν ότι θα πάρουν τον τίτλο και ας βρίσκονται στην κορυφή...από τις 12 νίκες τους οι 10 ήρθαν με 1-0 και παίζουν μόνιμα με την φωτιά παίζοντας αποκρουστικό ποδόσφαιρο. Η Σασουόλο έχει μόλις 3 ήττες σε 17 ματς είναι πολύ σκληρό καρύδι και είναι δεδομένο πως η Ίντερ δεν θα περάσει εύκολο μεσημέρι...άλλωστε οι παίκτες της Σασουόλο ψάχνουν εκδίκηση για το βαρύ 7-0 που έχασαν πέρυσι στο Σαν Σίρο. Το διπλό στο 6,50.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1:H Σαμπντόρια μετά από καιρό δείχνει φορμαρισμένη και έρχεται από την εκτός έδρας νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την Τζένοα. Η δουλειά του Μοντέλα άρχισε να αποδίδει και με την ποιότητα που υπάρχει σε αυτήν την ομάδα από την μέση και μπροστά μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα. Φοβερό το σερί της Γιουβέντους με τις 8 σερί νίκες, αλλά η στάση κάποια στιγμή θα έρθει, η απουσία του Μαρκίζιο είναι σημαντική. Το Λούιτζι Φεράρις αναμένεται να γεμίσει καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων ζεστάθηκαν από την νίκη στο ντέρμπι και αυτός ο άσος του 7,50... γίνεται ελκυστικός.


ΟΞΦΟΡΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1:H μικρούλα Όξφορντ φέτος κυνηγά την άνοδο από την Ligue 2 και περιμένουν πως και πως το σημερινό ματς κόντρα στην Σουόνσι, αφού αναμένεται από τα έσοδα του αγώνα να ενισχυθεί μεταγραφικά. Σκληρή στην έδρα της η Όξφορντ που έχει μία μόλις ήττα σε 16 ματς, ενώ έχει δεχτεί μόλις 8 γκολ. Η Σουόνσι έψαχνε προπονητή παραπάνω από ένα μήνα... και τελικά αποφάσισε να κρατήσει τον υπηρεσιακό Κούρτις. Η σεζόν της είναι κακή, βρίσκεται λίγο πάνω από την ζώνη και την Τρίτη αντιμετωπίζει την Σάντερλαντ σε ματς εξάποντο. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την έκπληξη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2: Μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος έμεινε για τέταρτο σερί ματς μακριά από τις νίκες με αποτέλεσμα να πέσει από την πεντάδα. Γενικότερα δείχνει να έχει χάσει την σπιρτάδα τις τελευταίες αγωνιστικές με τον Ουζουνίδη να μην έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ, ενώ ήδη έχει χάσει τον Μπουμάλ που ήταν ίσως ο ποιοτικότερος μεσοεπιθετικός του. Με φόρα επέστρεψαν από την διακοπή οι παίκτες του Ηρακλή κέρδισαν εύκολα την Καλλονή αλλά και στην Βέροια για το κύπελλο κάνοντας σπουδαίο βήμα πρόκρισης. Ο Παπαδόπουλος κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό βγαίνει στο χορτάρι. Στηρίζεται απόλυτα από τον Παπαθανασάκη και η πορεία του Ηρακλή κρίνεται άκρως ικανοποιητική. Ο Ζιαμπάρης επιστρέφει και λείπουν μόνο οι Περόνε και Λάζαρ. Ο Πανιώνιος έκανε υπέρβαση στο πρώτο γύρο και από εδώ και πέρα η λογική λέει πως θα πέφτει η απόδοση του. Η απώλεια του Μπουμάλ είναι τεράστια αφού ο Καμερουνέζος ήταν ο εκφραστής των περισσότερων επιθέσεων. Στην Νέα Σμύρνη και κόντρα στον Ηρακλή οι γηπεδούχοι καλούνται να κάνουν παιχνίδι κάτι που δεν τους ταιριάζει...ενώ ο Γηραιός μπορεί να έχει απουσίες όμως είναι δεμένο σύνολο, ξέρει να παίζει άμυνα και του ταιριάζει ο ρόλος του αουτσάιντερ. Το διπλό σε αυτές τις τιμές είναι προκλητικό.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER:Τραγικός ο ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη έχασε με 2-1 από την Καλλονή βάζοντας σε κίνδυνο την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου. Προβληματική εμφάνιση για την ομάδα του Τούντορ που άφησε εκτός τους Τζιόλη, Μπερμπάτοφ, Κάτσε, Μαλεζά. Στις μεταγραφές έχουν ρίξει το βάρος με τον επιτελικό μέσο να είναι το μεγάλο κενό. Το πάλεψε ο ΠΑΣ κόντρα στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη, προηγήθηκε αλλά η αποβολή του Καρανίκα στο 66' έπαιξε καθοριστικό ρόλο και ηττήθηκε με 2-1 μένοντας ουσιαστικά εκτός κυπέλλου αφού δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση στην ρεβάνς της Λεωφόρου. Στο πρωτάθλημα έχει 2 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 3 και βρίσκεται κοντά στα πλέι οφ. Κοζορώνης, Τσάβες, Καρανίκας, Τζημόπουλος,Ναδάλες  δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς και υπάρχει σοβαρό θέμα στην άμυνα αφού οι 3 από τους 4 βασικούς μένουν εκτός.. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια χρειάζεται πειστικές εμφανίσεις για να αλλάξει το κλίμα και πρέπει να βρεθεί τρόπος να φτάνει η μπάλα στους επιθετικούς. Ο ΠΑΣ εκτός έδρας χάνεται...όμως δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί πίσω για να παίξει ταμπούρι, έχει επιθετική φιλοσοφία και μπορεί να βοηθήσει να δούμε καλό ματς με γκολ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G:Ο Παναιτωλικός έκανε καλή εμφάνιση στην Λεωφόρο πέτυχε 2 γκολ προδόθηκε όμως από τα εύκολα λάθη στην άμυνα και δέχτηκε 4 γκολ. Στο Αγρίνιο είναι πιο ισχυρός και βγάζει μεγαλύτερη επιθετικότητα, τα έξι από τα 8 παιχνίδια που έδωσε στην έδρα του ήταν γκολ-γκολ, έχοντας σκοράρει σε όλα. Αποχώρησαν οι αδερφοί Μπαχεράνο. Παρότι έπαιξε με αρκετές αλλαγές στην Λάρισα ο Αστέρας έκανε πειστική εμφάνιση και κέρδισε με 3-0. Eίχε προηγηθεί και το άνετο 4-0 επί του Πανθρακικού δείχνοντας πως η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα του Στάικου Βεργέτη, αφού οι ποδοσφαιριστές πήραν τις απαραίτητες ανάσες μετά το απαιτητικό πρώτο μισό της σεζόν. Δεν αναφέρονται ιδιαιέτερα προβλήματα. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν επιθετική φιλοσοφία και βρίσκουν εύκολα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον Βιγιαφάνες σε καλή κατάσταση έχουν όμως και κενά στην άμυνα και ο Αστέρας θα βρει χώρους. Το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας.

Τριάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G   1,90
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  ΟVER  2,05
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ  2              4,00

Σύστημα 2-3
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ      1              7,50
ΙΝΤΕΡ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ           2              6,50

ΟΞΦΟΡΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ       1              4,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου