Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

EΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ...



Με την Λάρισα να μην μπορεί να πετύχει ένα γκολ για να μας πληρώσει το αμφίσκορο... και να μειώσουμε την χτεσινή χασούρα, ήρθε και το βράδυ η ανάσταση της Λίβερπουλ να μας αποτελειώσει. Το Καμπιονάτο είναι σήμερα το κυρίως μενού της ημέρας. Ραντεβού ξανά το Σάββατο αφού το πρόγραμμα Πέμπτη-Παρασκευή ευνοεί για ρεπουδάκι...




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΟVER 3,5: To Σάββατο η Μπαρτσελόνα κόλλησε στην έδρα της μισητής συμπολίτισσας (0-0) με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας. H Eσπανιόλ έπεσε πολύ ξύλο και δεν άφησε τους Καταλανούς να πάρουν ανάσα, ήταν βέβαια και τυχερή αφού οι παίκτες τους Λούις Ενρίκε σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια. Πρώτο ματς στο κύπελλο το σημερινό και περιμένουμε από την Μπαρτσελόνα να μπει με άγριες διαθέσεις...για να πάρει εκδίκηση, ενώ για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμοι και οι Αρντά Τουράν και Βιδάλ. Εύκολο βράδυ στο Καμπ Νου.


ΕΜΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ 1: H εντός έδρας ήττα από την Λάτσιο έβγαλε όλα τα προβλήματα της Ίντερ στην φόρα... Ο Μαντσίνι είχε θερμό επεισόδιο με τους Λάγιτς και Γιόβετιτς, ο Ικάρντι κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με την Φελίπε Μέλο με τον τελευταίο να αποβάλλεται στο ματς αφού προσπάθησε να αποκεφαλίσει τον Μπίλια της Λάτσιο. Mπορεί η Νεραντζούρι να βρίσκονται ακόμα στην κορυφή...αλλά το κλίμα βάρυνε επικίνδυνα με τον Μαντσίνι να δηλώνει: ''Mόνοι μας καταστρέψαμε τα Χριστόυγεννα μας''. Η Έμπολι πριν την διακοπή έμοιαζε με τρένο χωρίς φρένα, 4 σερί νίκες και μόλις μία ήττα (από την Γιουβέντους) στα τελευταία 9 ματς. Την Ίντερ του Μαντσίνι δεν την έχουμε έτσι και αλλιώς σε εκτίμηση... και δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να την κοντράρουμε.

ΜΙΛΑΝ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ G/G: Aνεβασμένη η Μίλαν πριν την διακοπή ανέβηκε στην 6η θέση, έχοντας πάντως τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κερδίσει για παράδειγμα ομάδες τύπου Κάρπι και Βερόνα. Αυτό που δεν αλλάζει εύκολα είναι η αμυντική χαλαρότητα αφού έχει δεχτεί γκολ στα 14 από τα 17 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ στο σημερινό δεν θα αγωνιστεί ο βασικός στόπερ Ρομανιόλι με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του ο Μεξές........ Η Μπολόνια από την έλευση του Ντοναντόνι και ύστερα έχει βελτιωθεί, αφού σε 7 ματς δεν έχει σκοράρει μόνο απέναντι στην Τορίνο, έχοντας 4 νίκες. Στα 6 τελευταία στο Σαν Σίρο μεταξύ των δύο ομάδων είχαμε γκολ-γκολ.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2: Η φετινή Φιορεντίνα είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, βγάζει σοβαρότητα στο παιχνίδι της, με τον Πάουλο Σόουζα να κάνει εξαιρετική δουλειά με αποτέλεσμα οι Βιόλα μετά από πολλά χρόνια να διεκδικούν τον τίτλο. Χαρακτηριστικά του καλού κλίματος στην Φλωρεντία η παρουσία 8,000 οπαδών στην πρώτη προπόνηση μετά την διακοπή. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 33 γκολ έχοντας σκοράρει και στα 17 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ πλέον δεν υπάρχουν απουσίες αφού επιστρέφει και ο Μπλαζικόφσκι. Η Παλέρμο δεν διανύει καλή χρονιά βρίσκεται λίγο πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και ο προπονητής Μπαλαρντίνι νοιώθει πίεση... Η αύρα της Φιορεντίνα μας οδηγεί στο διπλό έστω και στο μικρό 1,85.

Τριάδα
ΜΙΛΑΝ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ G/G  2,00
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  2  1,85
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ  ΟVER  3,5   1,80

Moνό αποδεκτό
ΕΜΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ   1  3,50

*Η στήλη του  Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου